- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Ne güzel ya annemde çok içer yemek yiyemez su içmektenben damacana ile içerim.tabiri caizsebi sahurda 6 bardak içmişliğimi bilirim yürürken ses cıkarıyordum
Çok inatçılar yabenimkini teyzesine sorun.inadı var ya öküzü öldürür.
benim bildiğim ikizler zor erkekleri seçer.hee o lazluk bi tek sen demi var saniysun ben şuan garadenuzda yaşiyrum haturlaturum
ama benim oğlumda çok yufka yüreklidir kafasına vur ağzından ekmeği al anaamm ne olii demez,sessizdir
bırakalımda tercihi mimu yapsın
kendi kaybederbenim bildiğim ikizler zor erkekleri seçer.
ALlah iyligini versin aynen öyle oluyorHep benim yüzümden tabi at bana at
İyi yemeye çalışalım da olmuyor ki boğazımdan gıdım geçmiyor tıkanıp kalıyorum mideme öküz oturmuş gibi oluyor
Eki Görüntüle 2000599
ALlah iyligini versin aynen öyle oluyoryesen bir dert yemesen ayrı bir dert
İyi günler kızlar bende kilomu bildireyim
Geçen hafta 59.4(sanırım)
Bu hafta 59.6
Kilo da sıkıntı Yok üç aşağı beş yukarı devam ediyor ama şu göbekten kurtulamıyorum bi ARA pilates sayende baya gitmişti ama şimdi o enerji Yok
ikinci sabit bendenizzz ne yapayım kapptanım kader utansınn geçen hafta çoştum listede değildim... bu hafta listeye girdim bu seferde sabit..... elimden geleni yapacam o iş bendeee şşştttt))
Listeden cikmasaydim haliniz harapti
Olacak tatlım inşallah inanıyorumsizlerin sayesinde, sevdiğim insanların motivasyonu ve güzel dilekleri ile başarıcam inşallah
En önemlisi o zaten tutlan oruçlarımızı kabul ettsin :)Zor vesselamRabbim layığıyla ağırlamayı nasip etsin tabi
58.5 tayım ablacim
bu kaptaniçem bebelerle ramazan hoşgeldi etkinliklerimiz.buda bizim bu seneki ramazan hazırlıgımız ışıklandırılmış camimiz.çocuk odamızın duvarında kocamannnnnnnn.
Eki Görüntüle 2000514
canım o sorun bende de devam ediyor .. şimdi sporu da bıraktım mecbur .. ramazan zaten hiç yapamam ...
yoksa kilo sıkıntı değil şükür koruyoruz bir şekilde .
ne yapsak ki ?
o işşşşşşşşşş bende şişşşşşşşşşşt diyosun yani not aldım bunu bir kenara
bu ara ramazan boyu @eflalim le mortisiniz galiba ... bunları akşam not alayım .
Harbiden de başını yerdin seferoğullarının_AYNURA_ da senin
sen onu bunu bırakta şimdi , sahurda börek mi yiyeceksinnnnnnnnnn
Amin inşallah canım kendimizi de nefsimizi de terbiye ederiz inşallahEn önemlisi o zaten tutlan oruçlarımızı kabul ettsin :)
Menemen güzel fikiryemiyim mi
ne yiyim peki de bana akşam 20,30 da ezan okunacak nasıl tok kalacam ben,yumurta deme inan yediğimde daha çok acıkıyorum aaa menemen mi yapsam ki
58.5 tayım ablacim
bu kaptaniçem bebelerle ramazan hoşgeldi etkinliklerimiz.
yemiyim mi
ne yiyim peki de bana akşam 20,30 da ezan okunacak nasıl tok kalacam ben,yumurta deme inan yediğimde daha çok acıkıyorum aaa menemen mi yapsam ki
peynir ekmek slatalık domates ceviz ye.yumurta yerine peynir olur.yemiyim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?