Ben de ama korkunun ecele faydası yok artık tartılmak zorundayımCumaları bildirimler kötü gelince dağa vuruyorum hep kendimi
oyy adacım geçmiş olsun canım ya .
Yavrum baktım da o iki lahmacun çarpıntı yapmıştır , bünye alışık değil ..sıkıntı yaptı sende.
okurken ben sinir oldum .
ben iptal ederdim herhalde .. sen yine sakinsin . akşamda buyur etmişssiniz ..oruçlu değilse de akşam yemeği yemiyor musun mübarek ?
neyse sabır ...
meraktayım .
ediyorum kuzum , baldırlık vermişti geçen sefer takmadım doğru düzgün .. şimdi geçirdim bacağıma ..
Ayyy doktorcummm inan nasil mutlu olurum keşke..Iftara musaitseniz size gelelim
Ya çok sıkıntı çekmeden kilo verebildiğin için bence sarayca ...Sorma kaptanım bu ay annenlere gitmek ve bu tatil beni bozdu. Ben korumayı bile beceremiyorum
Haziran ayı daha iyi olacak hissediyorum :)
Ben de ama korkunun ecele faydası yok artık tartılmak zorundayım
Haziran benim ayım Ne çok severim haziranları
Bu akşam arkadaşlarla toplandık bi grubumuz var hepsi benden yaşça büyük 3 4 yaş kadar evli hepsi 6 kişiyiz tek bekar ben 4 tane de miniğimiz var. Bu gruptan bi arkadaşımı da kuzenimle tanıştırıp evlendirmiştim bu akşam onlara gittik
3 çocuk biri bebek ve ben
Spor pointim 50 falan olmalı öyle yoruldum ki ama çok güldüm çok eğlendim fakat tam bir tımarhane oldu benim için :)
+500 gr almış ne diyecek korkusundan hayır der
Hmmmmm ramazan müsabakası demeeeek ... bana uyar .... bakalımnehirnil111 ne der ?
Hayırlı ramazanlar fıstığım
Nasıl oldun iyimisin ?Herkese hayirli ramazanlar) Allah dularimizi oruclarimizi kabul etsinnn...
Bu arda amin:)))Herkese hayirli ramazanlar) Allah dularimizi oruclarimizi kabul etsinnn...
@Ahu060812 73.6
mimu88 67
Nare83 63.7
kelebekolacam 68.6
@saydin78 59.5
@_AYNURA_ 63
@ecemavi 68.3
ada81 67.9
Efser 89
@irmae 73
@exmadon 112
@eflalim 74
ErSeSi 74.2
@Nefs 55.9
@begum75 57.1
Daydream- 73.8
@Betulina 78.1
@_SARAYCA_ 62
02 Haziran Cuma hedefleri .. Lütfen altında değil , üzerind kalmaya bakalım
gecmis olsun canim tekrar cok sukurEve geldim güzeller ...
Geçmişe sonra döneceğim.
Daha yemek yemedim .
Sonucum kas içi ödem ... dağcılarda çok sık rastlanırmışonun dışında tehlikeli bi durum yok. Yine ödem atıcı... magnezyum takviye ... kas gevşetici...
Takımımız 2. Oldu bu arada ...
Resmi olarak açıklanmadı sadece .
Hepiinizi kocamannnnnn tebrik ediyorum .
Şimdi yemeğe gideyim .. bizimkiler baba oğul yemiş . Bi ben kaldım .
Ilerleyen saatlerde görüşürüz
gecmis olsun adaKizlar yeni geldim acilden.. bi 200 ml serumu da yedim...
Bi kalp carpintim vardi anlamadim birden oldu evde olcuyorum 1 saat boyunca 100-105 -106 hic 100 altina inmedi ustelik yatiyorum istiharet halinde... yok dinmediii kalktik acile gittik bi serum bide kan tahlili yapti... egk cekildi hastanede nabzim 127 olduu dr bi serum takalim dedi..
Cook sukur iyiyim suan kanda enfeksiyon cikti yat dinlen baska ilac alma dedi... yatiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?