Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim Ramazanın başında insanla imtihane diyor beni yine. Eşimin şehir dışında bir arkadaşı var arada gelirler hanımıyla kalırlar falan. Biraz önce yine aradılar "yarın sizdeyiz öğlen" diye. Dedim bizdeler de bizim haberimiz var mıymış?. Biz normalde bir yere iftara davetliydik, dedik haber verelim bari gitmeyelim buyurun iftara gelin. Yok iftara gelmeyelim biz oruç değiliz öğlen iyi diyor. Arkadaş siz tutmuyorsunuz da bize de bir sordaydınız keşke.. velhasıl benim irade de böyle böyle oturacak herhalde, son haftada gelenin gidenin arkası kesilmedi. Onlar yedi ben baktım, çay içtim. Yarın çay da yok. İnsanlar ne diye böyle ya.

Çok geçmiş olsun abla ..

Canım bütün hafta eklediğin sporlar bunlar şimdi toplayıp bakacam.hadtane işleriniz olduğu gün cuma ctesi yok sanki

masum tam olarak 6 ay 10 gün

Canım çok teşekkür ederim ben de bir sürü yordum seni daha dikkatli ekleme yaparım bundan sonra.

Sağol kaptan bundan sonea perşembeyi hafif alıp cumaları gevşemek yok.

Geçmiş olsun hemşom aman dikkat et kendini yorma sakın....

Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine

Geçmiş olsun bitanem üzüldüm. Rabbim şifalar versin canım benim ♡♡♡

Cok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum miniğe
Ahhh kuzum anlıyorum seni çok can sıkıcı bir durum karşı taraf biraz anlayışlı olup keşke saygı duysalardı...

oyyy bitanem bacağın iyi olsun inşallah ♡♡♡ dikkat edicem tatlım

Ausencia ne ara dağa çıktın kızz
Bence ağrın geçince hafif hafif başla spora

Cumaları bildirimler kötü gelince dağa vuruyorum hep kendimi

oyy adacım geçmiş olsun canım ya .
Yavrum baktım da o iki lahmacun çarpıntı yapmıştır , bünye alışık değil ..sıkıntı yaptı sende.

okurken ben sinir oldum .
ben iptal ederdim herhalde .. sen yine sakinsin . akşamda buyur etmişssiniz ..oruçlu değilse de akşam yemeği yemiyor musun mübarek ?
neyse sabır ...

Sizee en son tartima pil alicam demiştim yaa sonra 2 dk uyuyim deeken yeni uyandim Neyse artik yarın da bu tartiyla tartilirim ....

meraktayım .

Canım çok teşekkür ederim ben de bir sürü yordum seni daha dikkatli ekleme yaparım bundan sonra.

Kuzum geçmiş olsun dikkat et kendine

ediyorum kuzum , baldırlık vermişti geçen sefer takmadım doğru düzgün .. şimdi geçirdim bacağıma ..

Fıstık ablaam yaa ne güzelsin

Ayy bende gıcık oldum bak şimdi.senşn yerinde olsam biz biyere davetliyiz şimdi kadın hazırlıkta yapmış ayıp olur iptal etmek ben sizi başka zaman kabul etsem canım ya kusura bakma lütfen gerçi sen yabancı değilsin canım falan der kıvırırdım

Yok kız ne demek sen hep etiketlemişsin ben de varmış hata

Kasımda 94.4 ile başladığım diyet serüveni ile bugün tamı tamına -20 ye ulaştım arkadaşlar
Gelsin pon ponlar

Bide buraya koyalım -20 hatırası
Eki Görüntüle 2000648

Geçmiş olsun kaptanım. Ayrica derece için kocaman tebrikler

Hemsom cok geçmiş olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…