Hosgeldinnnnben geldim
Hosgeldinnnnben geldim
Evet canim , ben temizlige daldimmm dun niye yapmadim diye de soylendim kendime... neyse bitti biraz dinleneyim yemek yapacam
Ben sahurda sadece 750 ml su ictim yattim.. sonra namaz falan derken..uykum kacti 6 da uyaniktim halaSahur menümü yazayım.
1 haşlanmış yumurta
1 küp peynir
5 zeytin
2 ceviz
6 bardak su
Ayyy cook tatlilar yaaa cevaba bakkkNego cnm gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün
bede dün denize diyorum ki ,oğlum bi kardeşiniz olsun mu ?
cevap: hayır anne
ben; neden ama ?
cevap ;çünkü üçüz olmak zorbi kardeşleri olunca üçüzlige terfi ediceklerini sanıyorlardı meğer
Hosgeldinnnn)
Evet canim , ben temizlige daldimmm dun niye yapmadim diye de soylendim kendime... neyse bitti biraz dinleneyim yemek yapacam)
Sen nasilsin ?? Regli gelmis gozun aydin bakalim yarin benimkileri teşvik edecekler mi ??
Ayyy cook tatlilar yaaa cevaba bakkkkız kardes isterler mi acep
Sağol canım aminNego cnm gözünüz aydın, Allah analı babalı büyütsün
bede dün denize diyorum ki ,oğlum bi kardeşiniz olsun mu ?
cevap: hayır anne
ben; neden ama ?
cevap ;çünkü üçüz olmak zorbi kardeşleri olunca üçüzlige terfi ediceklerini sanıyorlardı meğer
Benim küçük 5 de kalktı her zaman ki gibiBen sahurda sadece 750 ml su ictim yattim.. sonra namaz falan derken..uykum kacti 6 da uyaniktim hala)) ben oyleyim bi uyanirsam daha uyuyamiyorum döndüm durdummm..
Benim kizda 6.45 daha yeni uyumustum geldi yanimiza....babasi aksam odadindaki perdeyi cekmeyi unutmus yazlari ev hemen aydinlaniyor diye onun odasina bi perde yaptirmistim.. perde olunca icerisi karanlik 8 -8.30 akadar uyur yoksa hemen kalkiyor....Benim küçük 5 de kalktı her zaman ki gibi
Bende taktım canım perde, zifiri karanlık oluyor göz gözü görmüyor yine de uyanıyorBenim kizda 6.45 daha yeni uyumustum geldi yanimiza....babasi aksam odadindaki perdeyi cekmeyi unutmus yazlari ev hemen aydinlaniyor diye onun odasina bi perde yaptirmistim.. perde olunca icerisi karanlik 8 -8.30 akadar uyur yoksa hemen kalkiyor....
Sağol canım aminKedibochi canım döndüğünde de mutlaka yaz bize ..ilk gününü çok merak ediyorum ...
Nego canım hayırlı olsun .. Rabbim sağlıklı sıhhatle .. huzurla büyümesini nasip etsin .
Nare83 banu ya demek 3.üz olacağız sanıyorlar kesin istemem diyende de denizdir .
Çok tatlılar ya cevaba bak ...
Bu arada yediklerinle midenin durumu sanaa kocamannnn bir silkelenme olsun .... bize gelmiyor o şeyler.
Sen sağlıklı ıf yapacaksın bu kesin ... çok yesende diyete uygun şeyler yiyeceksin
kelebekolacam canım yazı çok faydalı cidden , ama peynirsiz asla ... sahurda ilk ve tek aklıma o gelir ya .
ecemavi kolay gelsin canım .. menü de yok yok maşallah .Benim sana net tavsiyem (uyarsan yüzün güler , uymazsan tartı küser )
Mercimek çorbası bir kepçe ... patlıcan oturtma ve semizotu salatası bol .. pilav mantı yok ama 1 dlm ekmek tb / kepek tüket .
Sahura kadar arada bir yerde 1-2 çatal tatlının tadına bak ... biraz meyve ..oldu bitti işte .. lütfen mantı pilav sarma .. bunları yeme
ErSeSi canım Allah kabul etsin de , sende keteli başlangıçlar yapmışsın sahurda :) umarım bundan sonrası için tutabilirsin kendini . bir de sabahta yarım poğaça gördüm .. hiç bir şekilde sabaha bu tarz hamur işleri başlamıyoruz o ayrı da hele de pastane poğaçası ise ... onun yerine 3 dlm ekmek yeseydin keşke .
koza16 68 iyiymiş:) gr almışsın sadece ... peki epey yedin mi tatlım ? yedin de almadıysan çok iyi
ada81 ilahi ne güldürdün beni okurken şu kaknem suratsız halimle .... ne güzel yerden girmişsin eşini kaldırmak için .
kim vardı başka gördüğüm ...Nefs Efser irmae uyanlar var daha aramızda herhalde gelmeyen ....
hah unutmadanMetben merhabalar ... 6.takım bizim kardeş takımımız ... Yaşanan sorun halledilmeyecek gibi değildir kaptanınızla diye umuyorum .
ben baktım kendi istediği ile ayrıldı notun düşülmüş , bu durumda tekrar eski takımında dahil herhangi bir takımla 6 boy boyunca listede olup yrışamazsın zaten ..
dilersen tabii ki de sohbetlerimize katılabilirsin .....
Benimde başım ağrımaya başladı
teşekkürler ersesicim...basarilar sheryyy
sagolasın nefscim
Kedibochi canım döndüğünde de mutlaka yaz bize ..ilk gününü çok merak ediyorum ...
teşekkürler ersesicim...
sagolasın nefscim
geldim geldim
ilk günüm gayet güzel geçti. anladığım kadarıyla ürün hazır fiyat güzel ama pazarlayacak uzman bir ekip yok.
ben bu noktada devreye gireceğim.
tecrübelerimi paylaştım, nasıl bir yol izlenecek kendimce izah ettim.
patronumuz ve üretim müdürümüz olan 83 lü genç mühendis arkadaş ödevlerini yapacak, bana bir e- mail adresi, 1 pc ve bir telefon ayarlanacak ve inşallah ben de başlayacağım.
bu arada ben de katalogu aldım, ürünü mümkün mertebe ögrenmeye çalışıyorum.
ama eskidn sattığım metalurjik ürün kadar karmaşık bişi değil.
ben bu işi kıvırırım evelallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?