Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Rabbim oruç tutanlarin oruclarini kabul etsin...
Kolaylık versin...
Evetttt canım menü yazmadım.
Hemen de fark etmişsin maşallah.
Şimdi ben oruç tutmuyorum o yüzden yazma zamanını ayarlayamadim...
Bugün iftardan sonra yazayım....
Ausencia

Ben gidip biraz çamaşır toplayayım yeni asayım ..falan filan ...
Valla benimde dünya işim var.
Offf kaç sepet çamaşır saymadim sayamadimm diyeyimm..
Sınavlar okundu e okula girilecek performans notları verilecek proje notları keza..
İp atlamak istiyorum iyi mii

Nare83 Nefs

Hepinize birden anlatayım...ilk defadır gidiyoruz oraya yememek olmaz.10saatlik açlıktan sonra çok zor doyarım.ilk gittiyim yerde salata var mı bilmem varsa bile fazla yiyemem malum .benim doymam için koca kase salata gerek utanırım ona da.ve haliyle yemeklerden fazla yerim o da olmaz.benim kendim için en uygunun şu olacağını düşünüyorum.evde 4gibi menemen ve peynir yedim.misafirlikte de ayıp olmasın diye çok az yerim e çok az yemem için tok olmam gerek.cıs asla yemem tabiki.o cuma için ödüldü.2gündür sadece 2deyil 3defa yiyorum.bi de yarın var hastahanede olcaz ne yer ne içerim saat kaçda yerim bilmem...ama cıs yok kaptanımsana sözüm var biliyosun

Tamam canım ben de senin gibi dediydim zatii..
Evde yersin çok aç olmadan gidersen orda da fazla yememis olursun

hayirlisi olsun canim rabbim gönlüne gore versin....

Ahhh yusufa güldüm yazik umutsuz dedem demesi kaptanicem siz de benim gibi ilk once tek cocuk diye dusunup sonra mi acaba diyenlerdensiniz ...benim gibi dusunup dusunup vazgecenlerdenmisiniz...

Kızım uyudu esime dedim onun aklina girme ... @eflalim dedigi gibi hemen doğup oyun oynayacak sanıyor...

Kv gelmeden iyiceee gez ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…