Valla benimde dünya işim var.Ben gidip biraz çamaşır toplayayım yeni asayım ..falan filan ...
anladim canim
Gayet güzel bir sajur hülyacım sadece bol yeşillik eklemen gerek .
En doğru karar bu ececim ... yesen de sabaha bi faydası yok yemesen de :) ama tartıya zararı var .
Onların seferoğulları olarak ödülleri vardı , dün akşam ki kaçamağı o ödüle saydım .
Daha da ödülü mödülü kalmadı
@Ahu060812
Canım arkadaşına çok çok geçmiş olsun ..sende yorulmuşsundur elbet.
Amaaaa 6lılar gelmiş daha ne olsun .. aman sıkı tut onları ... 70leri bir daha görmeyelim .
İyiyim ben canım ... ramazan kafası içinde bi sağa bi sola yalpalıyorum .
1-2 kilo da sorun yok güzelliğim ama 3 ü geçersen menü yazmaya başla bence:)
ooyyy kuzum abla olmak istiyor demek .
benim de eşimin ağzında sürekli bu ara . hatta dün tam oruç açarken sofra duasında rabbim seneye bu masada 4 kişi olmayı nasip eder inşallah belli mi olur dedi .. yusufta o kadar umutsuz ki herhalde ..ben biliyorum 4. kişiyi ...dedem dedi:)))
aynura iki mesajını birden yorumlayayım .. ciddin yemişsin . kendini tabii ki şiş hisserdersin .
önündeki iki yoluda sevmedim .
Evde yeme ..oraya git ve normal ölüçüde ye . bu kadar .. bunun dışında 3. günde bu şekilde fazla beslenirsen artılar iyice çığ olur .
liste diyorum ..bir kez artıları gördün perşembe güvenip diyorum ..çekiliyorum ...
hadi görelim seni hem 7. takım hem seferoğulları ... o misafirlikten cızsız cozsuz karbonsuz kalk.
Kurabiye hariç menünü beğendim canım.. baş ağrısı için de dediğim suyu hazırla iftardan itibren iç bakalım .
ben dün içtim .. bugün yok diyeyim ağrı ama düne göre az .
tabii benim kafaya vuran başka şeylerde var
canım var öyle bir şehir efsanesi ..bir değiştirin bakalım pilleri.
menüde yazmadın değil mi sen ?
artıyım sanki deme ..tartıl .. bu şekilde umutsuzluk yaşama .. artıysanda daha pazardan önlem alırsın
yapar yapar , güzel zamanda gelmiş .. bugün sökse keşke de yarına biraz rhatlasan işte.
Nare83 Nefs
Hepinize birden anlatayım...ilk defadır gidiyoruz oraya yememek olmaz.10saatlik açlıktan sonra çok zor doyarım.ilk gittiyim yerde salata var mı bilmem varsa bile fazla yiyemem malum .benim doymam için koca kase salata gerek utanırım ona da.ve haliyle yemeklerden fazla yerim o da olmaz.benim kendim için en uygunun şu olacağını düşünüyorum.evde 4gibi menemen ve peynir yedim.misafirlikte de ayıp olmasın diye çok az yerim e çok az yemem için tok olmam gerek.cıs asla yemem tabiki.o cuma için ödüldü.2gündür sadece 2deyil 3defa yiyorum.bi de yarın var hastahanede olcaz ne yer ne içerim saat kaçda yerim bilmem...ama cıs yok kaptanımsana sözüm var biliyosun
43den 35 e inmis serum var galiba o çok inmiş. Ben önce onu sandım.Aaaa yoktur diye bakmadım ne kadar?
Canim senin branşın ??Valla benimde dünya işim var.
Offf kaç sepet çamaşır saymadim sayamadimm diyeyimm..
Sınavlar okundu e okula girilecek performans notları verilecek proje notları keza..
İp atlamak istiyorum iyi mii
hayirlisi olsun canim rabbim gönlüne gore versin....ada81 canım benim kızda aynen öyle.dışarda ağlar,arkadaşına gider dönerken ağlar evimize gelen çocuk giderken ağlar paralar kendini.çok zor oluyor.bence hayatının her döneminde bi kardeş gerektir insana.bende çalışmalardayım biliyosun
Ahhh yusufa güldüm yazik umutsuz dedem demesiGayet güzel bir sajur hülyacım sadece bol yeşillik eklemen gerek .
En doğru karar bu ececim ... yesen de sabaha bi faydası yok yemesen de :) ama tartıya zararı var .
Onların seferoğulları olarak ödülleri vardı , dün akşam ki kaçamağı o ödüle saydım .
Daha da ödülü mödülü kalmadı
@Ahu060812
Canım arkadaşına çok çok geçmiş olsun ..sende yorulmuşsundur elbet.
Amaaaa 6lılar gelmiş daha ne olsun .. aman sıkı tut onları ... 70leri bir daha görmeyelim .
İyiyim ben canım ... ramazan kafası içinde bi sağa bi sola yalpalıyorum .
1-2 kilo da sorun yok güzelliğim ama 3 ü geçersen menü yazmaya başla bence:)
ooyyy kuzum abla olmak istiyor demek .
benim de eşimin ağzında sürekli bu ara . hatta dün tam oruç açarken sofra duasında rabbim seneye bu masada 4 kişi olmayı nasip eder inşallah belli mi olur dedi .. yusufta o kadar umutsuz ki herhalde ..ben biliyorum 4. kişiyi ...dedem dedi:)))
aynura iki mesajını birden yorumlayayım .. ciddin yemişsin . kendini tabii ki şiş hisserdersin .
önündeki iki yoluda sevmedim .
Evde yeme ..oraya git ve normal ölüçüde ye . bu kadar .. bunun dışında 3. günde bu şekilde fazla beslenirsen artılar iyice çığ olur .
liste diyorum ..bir kez artıları gördün perşembe güvenip diyorum ..çekiliyorum ...
hadi görelim seni hem 7. takım hem seferoğulları ... o misafirlikten cızsız cozsuz karbonsuz kalk.
Kurabiye hariç menünü beğendim canım.. baş ağrısı için de dediğim suyu hazırla iftardan itibren iç bakalım .
ben dün içtim .. bugün yok diyeyim ağrı ama düne göre az .
tabii benim kafaya vuran başka şeylerde var
canım var öyle bir şehir efsanesi ..bir değiştirin bakalım pilleri.
menüde yazmadın değil mi sen ?
artıyım sanki deme ..tartıl .. bu şekilde umutsuzluk yaşama .. artıysanda daha pazardan önlem alırsın
yapar yapar , güzel zamanda gelmiş .. bugün sökse keşke de yarına biraz rhatlasan işte.
Kv gelmeden iyiceee gezNare83 Nefs
Hepinize birden anlatayım...ilk defadır gidiyoruz oraya yememek olmaz.10saatlik açlıktan sonra çok zor doyarım.ilk gittiyim yerde salata var mı bilmem varsa bile fazla yiyemem malum .benim doymam için koca kase salata gerek utanırım ona da.ve haliyle yemeklerden fazla yerim o da olmaz.benim kendim için en uygunun şu olacağını düşünüyorum.evde 4gibi menemen ve peynir yedim.misafirlikte de ayıp olmasın diye çok az yerim e çok az yemem için tok olmam gerek.cıs asla yemem tabiki.o cuma için ödüldü.2gündür sadece 2deyil 3defa yiyorum.bi de yarın var hastahanede olcaz ne yer ne içerim saat kaçda yerim bilmem...ama cıs yok kaptanımsana sözüm var biliyosun
43den 35 e inmis serum var galiba o çok inmiş. Ben önce onu sandım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?