Tamam kuzum hergün icerim inşallah işe yarar bu sıkıtıdan kurtulurum
Konuşma adam ya yarın geliyo zaten.bitti güzelim günler...hatirladığımda ağlamak istiyorumKv gelmeden iyiceee gez))
Yok almadım yarın inşallah bizim eczacı belki bana getirebilir.tüh keşke baksaydım
yarına kalır mı acaba ,
olmadı netten alırım sen aldın mı
Yok almadım yarın inşallah bizim eczacı belki bana getirebilir.
Iyi akşamlar hanımlar. Tatil bitti eve geldik. Cocuklari memlekette bıraktık biraz burugum.ev nasil sessiz geldi bize. Allaha emanet olsunlar. Dede ve babaanneleri bizden iyi bakıyorlar bu bir gerçek.
Bu gün oruc tutmadım. Araba tutuyor beni
tok karnina kiyafetle 63.6 kg geldim. Sanirim cok kilo almadim. Cumaya artıları temizlerim gibi görünüyor.
Teşekkür ederim masumum. Evleri bahçeli orada daha mutlu olurlar inşallah bayramda gider alirim.Hoşgeldin cnm , Allah kavuştursun
Çocuklarda mutluysa üzülme cnm .
Bazen iyi gelir kısa ayrikiklar
cok kotu yaaYaaaa bu bana yapilr miii iftara iki saat kala regli oldummm yaaaa((
Canım Meslek dersleri öğretmeniyim. (Sağlık Meslek)Canim senin branşın ??
İnşallah işe yarar...Tamam kuzum hergün icerim inşallah işe yarar bu sıkıtıdan kurtulurum
Evde terör estirdim bugün onlarda kurtulur :)))
Oyyy canım canın sağolsunYaaaa bu bana yapilr miii iftara iki saat kala regli oldummm yaaaa((
Allah kavustursun canım yaa..Iyi akşamlar hanımlar. Tatil bitti eve geldik. Cocuklari memlekette bıraktık biraz burugum.ev nasil sessiz geldi bize. Allaha emanet olsunlar. Dede ve babaanneleri bizden iyi bakıyorlar bu bir gerçek.
Bu gün oruc tutmadım. Araba tutuyor beni
tok karnina kiyafetle 63.6 kg geldim. Sanirim cok kilo almadim. Cumaya artıları temizlerim gibi görünüyor.
Sağol canım dün yazacaktım arada kaynamis..Nefs kuzum gećmiş olsun
Merhaba koza teşekkür ederim.Gecmis olsun canim ...
Rakibemm nasılsın...Kısmet böyle oldu artık öyle ya da böyle misafir bereketiyle gelir dedim geçtim. Valla ben yarıa hazırım da bünye sahurunda alınca artı çıktı bugün öğleden sonra canım sıkıldı biraz halbuki bunu hesaplayıp akşamı çook hafif geçiştimiştim.
Yok kaptanım uyumak yok. Kalktım sabah, akşam haber gelince geç saat diye yapamamıştım bi süpürdüm sildim evi banyoyu falan temizledim bu sefer terledim hadi bi duş al, yoğurt mayala derken misafirler geldi. Onları uğurladım şimdi de yolda iftara arkadaşlara giderken hemen geçmişe daldım bi anı yakaladım. Yoksa uyumak yok, metabolizma çalışsın.Sahur +200 getirdi zaten
İnşallah canımCanım Meslek dersleri öğretmeniyim. (Sağlık Meslek)
İnşallah işe yarar...
Oyyy canım canın sağolsun
Allah kavustursun canım yaa..
Onlar için güzel anı olur ilerde anlatırlar.
cok kotu yaa(
Borc hanemize yazildi artik... bide cook iyiydim ne acikma ne susama 2 saat sonra geleydi cok mutlu olurdum .. kismet artikCanım Meslek dersleri öğretmeniyim. (Sağlık Meslek)
İnşallah işe yarar...
Oyyy canım canın sağolsun
Allah kavustursun canım yaa..
Onlar için güzel anı olur ilerde anlatırlar.
Ben 20 tlden aldim dun canim cook cekmisti aldım cook pahali ...Kiraz alayım dedim kilosu 12 TL almadım çok pahalı
Ben 20 tlden aldim dun canim cook cekmisti aldım cook pahali ...
Canım ben de bilmiyorum bu artılar nereden geldi ve neden gitmiyorlar. Tamam su gibi gitsin demiyorum da artı da vermesin ya.Sağol canım dün yazacaktım arada kaynamis..
Senin ayak nasıl oldu.
Ben de ip atlarken küçük parmagim azcık acıdı...
Aklıma sen geldin..
Merhaba koza teşekkür ederim.
Nasılsın..
Rakibemm nasılsın...
Bende azcık artı çıktım niye bilmiyorum
Canım ben de bilmiyorum bu artılar nereden geldi ve neden gitmiyorlar. Tamam su gibi gitsin demiyorum da artı da vermesin ya.
Canın cektiyse 300 gr falan alsaydin.Kiraz alayım dedim kilosu 12 TL almadım çok pahalı
İşte 2 saat kala olması biraz kötü olmuş.Borc hanemize yazildi artik... bide cook iyiydim ne acikma ne susama 2 saat sonra geleydi cok mutlu olurdum .. kismet artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?