Bende simdi nettw bakiniyorum kitaplarina?? Bak orada bi bayan soru sordu ya b12 ve kan dusuklugunun nedeni aynisi bende de vardi diyet yapinca ekmek hamur isi yemiyinca mide yanmalarim bittiii... bi donem cook bagirsagim calisirdi ve halsiz olurdum demek ki ekmek bugday tarzi seylerden simdi eser kalmadi...Kanser hastaları için ilk yapılacak şey bagisikligi güçlendirmek lakin kemoterapi bagisikligi baskilamak.
Ayyy hemen kitaplarını listeme ekledim.
Evet tek çocuk Canım.Bendeee cook farkli dusunenlerdendim .. senin tek cocuk degil mi hic kardes istemedi mi ??? Yada tek cocuk olmasi sorun oldu mu ??
Ayyy yok buna izin vermem ben istersen dogururum sadece kizimin kardes istegi beni daha cok güdüler hepsi bu...elbette kizim icin dogurmayacam eger dogurursam ikinci cocugu isteginden... eger kizimin ve esimin istegine dogursaydim esimm isterdi once suan 2 -3 yasindaydi :)))))Evet tek çocuk Canım.
Yani ben şöyle düşünüyorum ikinci çocuğu kendi isteğim ve irademle yapmalıyım.
Hele ki birinciye kardes olsun diye yada birinci istedi diye ikinciyi yapmak bana ters geliyor...
İkinci çocuğa haksızlık yapılmış hissi uyandiyor..
Bir arkadaşım kızı kardes kardes diye tutturdu diye ikinciyi doğurdu.
Neyse bebek geldi eve kız başladı ağlamaya zirlamaya ben istemiyorum bunu artık gitsin atın falan.
Şimdi buyuduler ama hala büyük derki seni ben istedim diye yaptılar..
Ilacsiz tedavi diye kitabi var bi onu alayim zaten ilaclara karsiyimUfff bende istemiyorum artık inanmadığım tedavileri yazmak.
Öyle tabii birde nasibi varsa bu dünyaya gelecekse birşeyler sebep olur vesile olur..Ayyy yok buna izin vermem ben istersen dogururum sadece kizimin kardes istegi beni daha cok güdüler hepsi bu...elbette kizim icin dogurmayacam eger dogurursam ikinci cocugu isteginden... eger kizimin ve esimin istegine dogursaydim esimm isterdi once suan 2 -3 yasindaydi :)))))
Hadi gözün aydın bende fısat bulursam aktara gideceğim inşallahAyyyy ankara bildigeniz Kasım ayı yahuçok canım sıkılıyor
regli geldi gibi ,hafta içine gelmesi kötü lldu ama wc çok problem oluyor,şu icemiyorum ,ağrısıda cabası ama napalım, olmamasından iyidir
umarım cuma günü şov yapar tartım
Aynen valla...Ayyyy ankara bildigeniz Kasım ayı yahuçok canım sıkılıyor
regli geldi gibi ,hafta içine gelmesi kötü lldu ama wc çok problem oluyor,şu icemiyorum ,ağrısıda cabası ama napalım, olmamasından iyidir
Kacırdım konu neydi ?Trt haberi seyredin musaitseniz
Doğru beslenme ve sağlık ilişkisi diyelim.Kacırdım konu neydi ?
Hadi gözün aydın bende fısat bulursam aktara gideceğim inşallah
Aynen valla...
Dün çok fena şimşekler çaktı.
Çok mu ağrılı oluyor senin canım regl?
Meyve sevmem çok nadir yediģim meyveleden biridir muz bende laptop gelince araştırayım telden anlamıyorum fazlagit mutlaka , tadı kötü diye içmemezlik yapma bu Glisemin olayında iş yerinden ayrıntılı yazarım sana birde netteki listelere bak mutlaka misal ben çok nadir muz filan yerim yüksek çünkü gi si
Ay evet çok ağrım oluyor şuan, sol bacağım iptal bileğime kadar vuruyor ağrısı çok kötüyüm. . ama 100 gün 90 gün regli olmamaktansa ağrıya razıyım ilaçta icemiyorum kesiliyor
Kaçırmışız deseneDoğru beslenme ve sağlık ilişkisi diyelim.
Hadi ya o kadar kötü yanii..git mutlaka , tadı kötü diye içmemezlik yapma bu Glisemin olayında iş yerinden ayrıntılı yazarım sana birde netteki listelere bak mutlaka misal ben çok nadir muz filan yerim yüksek çünkü gi si
Ay evet çok ağrım oluyor şuan, sol bacağım iptal bileğime kadar vuruyor ağrısı çok kötüyüm. . ama 100 gün 90 gün regli olmamaktansa ağrıya razıyım ilaçta icemiyorum kesiliyor
Hadi ya o kadar kötü yanii..
Ama doğru olmaması daha büyük sıkıntı...
Allah yardımcın olsunn.
Bende sonuna denk geldim.Kaçırmışız desene
HarikaBende bebelere 2 fasıl ramazan etkinliği hazırlıyorum
Her güne 1 mani 1 bilmece 1 hadis
Tam isteme yaşı, doğar doğmaz kendine arkadaş olacak sanıyor :)Ayyy kizlar 1 haftadir kizim hergun ama hergun kardes istiyorum diyor ama cook tekrarlıyor....kiz kardesim olsunnn karninda bebek olsun diyor sasirdim kaldim
Ya erkek olursa diyorum . Olsun onuda severim diyor ayyy tutustumnerden cikti bu istemez zannediyordum...
Eline sağlık canım. Güzel olmuşEki Görüntüle 2001120
Buda son hali .meyvesiz ağaç mi olur diyen meyve çizip boyadı.
Canım instagram kullanıyor san orda haticekubratongar var o keçeden ağaç yapıp duvara aşmış üzerine 29 adet altın kesesi monte etmiş.fikrin kaynağı o ben dün bebek mevlüt sekercisinde buldum bu ağaç iskeletini daha pratik geldi
Yarin yazacaktim kiskandim bende yazcam sahuru simdik..
23:00 1 cb kefir
03:00
Yumurta.2 wasa.1 kk peynir.3 zeytin.1 dl hindi füme..
Bol cay ve su..
Hayırlı sahurlar kızlar ben misafirlerimi ağırladım kaptanım iftar tavsiyem uydum mantının sadece tadına baktım
Ahu060812 kaptanımızın kiymetini bil sopa cikmamis benim tanidigim kaptan bu menuye sopa cikarirdi )
gunaydinlar kaptanim, cok ozur dilerim gelemedimama cuma ve cumartesi canim cikana kadar calistim resmen
arkadasimin menegerligini yaptigi kiyafet magazasinin yanindaki firin yanmisduman oldugu gibi magazaya dolmus oyuzden karar almislar icindeki butun esya yari fiyatina satilicak ve magazaya yeni esya gelecek tabi yeni collectie nin satilacagini duyan halk magazaya hucum etmis resmen 12 calisan basa cikimamis arkadasim bizide yardima cagirdi iki gundur inanin birak yemek yemeyi tuvalete bile gitmeden ayakta calistik
sozde cumada tatildim saglik olsun..
bu arada kilo bildirimi yapamadim
gecen hafta: 70,200
bu hafta: 69,400
fark: 800gr
artik altili rakamlardayim cok sukur
iyiyim ablam iş güç uğraşıyorum bir iki kilo aldımsen nasılsın
ooyyy kuzum abla olmak istiyor demek .Ayyy kizlar 1 haftadir kizim hergun ama hergun kardes istiyorum diyor ama cook tekrarlıyor....kiz kardesim olsunnn karninda bebek olsun diyor sasirdim kaldim
Ya erkek olursa diyorum . Olsun onuda severim diyor ayyy tutustumnerden cikti bu istemez zannediyordum...
Günaydın arkadaşlar.herkes iyidir inşallah.sayfalar uçmuş resmen...ay iki gün if mif kalmadı.bugünden inşallah düzenime dönüyorum.evde deyilim ama dikkat edicem tabiki.yarın bi arkadaşımız doğum yapacak.hastanede olucaz tüm gün her halde.evde olmayınca düzen bozuluyo ister istemez.ama diyetde olmak güzel yaaa...kendimi çok şiş hiss ediyorum
Dün spor da yapamadım muhtemelen bugün de yapamam rezillerdeyim rüsvalardayımmm
SEFEROĞULLARIIII SEFEROĞULLARI III HEDİYENİZİ YEDİNİZ Mİ BAKALIMMMM?
Ayyy 5saat uyumak mis mi kaptanım?ben 5saat uyusam o gün sersem olurum yaaa
Akşam iftara misafir gidicez.2yolum var kaptanım.sen seç hangisin yapayım diye.
Saat 4te evde yiyeyim orda da hafif yerim.
Ya da hiç yemiyim direk orda saat 8.30da yerim hafif yiyemem o zaman.
Kahvaltımı 10da bitti...
27 mayıs
Sahur : 1 haşlanmış yumurta, 5 zeytin, 2 ceviz, domates, salatalık
İftar : 1 zeytin,1 kase ayran çorbası, 2 minik karnıyarık, 1 dilim tam buğday ekmeği, salata
Ara: Şekersiz çay, 2 hurma, 2 gün kurusu kayısı, 1 kurabiye
Su: 2 litre
Toplam: 730 kalori
Dün çok kötü oldum, baş ağrım felaketti. Sahurda anca kendime gelmiştim
Iki gündür dengesiz oldum.
Menulerime yansitmadim ama artidayim sankii
Valla mı benim baskulunde pili zayıflamış..
Arada hiç göstermiyor.
Hemen yenisi alına o zaman
Ayyyy ankara bildigeniz Kasım ayı yahuçok canım sıkılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?