Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kanser hastaları için ilk yapılacak şey bagisikligi güçlendirmek lakin kemoterapi bagisikligi baskilamak.
Ayyy hemen kitaplarını listeme ekledim.
Bende simdi nettw bakiniyorum kitaplarina?? Bak orada bi bayan soru sordu ya b12 ve kan dusuklugunun nedeni aynisi bende de vardi diyet yapinca ekmek hamur isi yemiyinca mide yanmalarim bittiii... bi donem cook bagirsagim calisirdi ve halsiz olurdum demek ki ekmek bugday tarzi seylerden simdi eser kalmadi...

Bendeee cook farkli dusunenlerdendim .. senin tek cocuk degil mi hic kardes istemedi mi ??? Yada tek cocuk olmasi sorun oldu mu ??
Evet tek çocuk Canım.
Yani ben şöyle düşünüyorum ikinci çocuğu kendi isteğim ve irademle yapmalıyım.
Hele ki birinciye kardes olsun diye yada birinci istedi diye ikinciyi yapmak bana ters geliyor...
İkinci çocuğa haksızlık yapılmış hissi uyandiyor..

Bir arkadaşım kızı kardes kardes diye tutturdu diye ikinciyi doğurdu.
Neyse bebek geldi eve kız başladı ağlamaya zirlamaya ben istemiyorum bunu artık gitsin atın falan.
Şimdi buyuduler ama hala büyük derki seni ben istedim diye yaptılar..

Ayyy yok buna izin vermem ben istersen dogururum sadece kizimin kardes istegi beni daha cok güdüler hepsi bu...elbette kizim icin dogurmayacam eger dogurursam ikinci cocugu isteginden... eger kizimin ve esimin istegine dogursaydim esimm isterdi once suan 2 -3 yasindaydi :)))))

Ufff bende istemiyorum artık inanmadığım tedavileri yazmak.
Ilacsiz tedavi diye kitabi var bi onu alayim zaten ilaclara karsiyim... canan karat gibi dusunceleri.... yaaa aslinda cook dogru soylediklerii bi kahvalti menu ornek verdi bizler korka korka yiyoruz haliyle acikinca bu sefer ekmek tarzi seylerin özlemini yasiyoruz...

Öyle tabii birde nasibi varsa bu dünyaya gelecekse birşeyler sebep olur vesile olur..
Rabbim hayırlısını versin.
Eğer gönlünden geçiyorsa ada inşallah Hayırlı olur...

Ayyyy ankara bildigeniz Kasım ayı yahu çok canım sıkılıyor

regli geldi gibi ,hafta içine gelmesi kötü lldu ama wc çok problem oluyor,şu icemiyorum ,ağrısıda cabası ama napalım, olmamasından iyidir

umarım cuma günü şov yapar tartım

Hadi gözün aydın bende fısat bulursam aktara gideceğim inşallah

Aynen valla...
Dün çok fena şimşekler çaktı.
Çok mu ağrılı oluyor senin canım regl?

Hadi gözün aydın bende fısat bulursam aktara gideceğim inşallah

git mutlaka , tadı kötü diye içmemezlik yapma bu Glisemin olayında iş yerinden ayrıntılı yazarım sana birde netteki listelere bak mutlaka misal ben çok nadir muz filan yerim yüksek çünkü gi si

Aynen valla...
Dün çok fena şimşekler çaktı.
Çok mu ağrılı oluyor senin canım regl?

Ay evet çok ağrım oluyor şuan, sol bacağım iptal bileğime kadar vuruyor ağrısı çok kötüyüm. . ama 100 gün 90 gün regli olmamaktansa ağrıya razıyım ilaçta icemiyorum kesiliyor

Meyve sevmem çok nadir yediģim meyveleden biridir muz bende laptop gelince araştırayım telden anlamıyorum fazla

Hadi ya o kadar kötü yanii..
Ama doğru olmaması daha büyük sıkıntı...
Allah yardımcın olsunn.

Bende bebelere 2 fasıl ramazan etkinliği hazırlıyorum
Her güne 1 mani 1 bilmece 1 hadis
Harika
Tam isteme yaşı, doğar doğmaz kendine arkadaş olacak sanıyor :)
Eline sağlık canım. Güzel olmuş

bi geldim de , sonra Yusufla animasyon film izledik ... sonra trt de bir yarışma var o başladı .. çok seviyor yarışmaları .. arada bir geleyim dedim ... maaile evdeyiz bugün.

sabahtan alıntılarım vardı daha ...bi bakayım .

Yarin yazacaktim kiskandim bende yazcam sahuru simdik..

23:00 1 cb kefir

03:00

Yumurta.2 wasa.1 kk peynir.3 zeytin.1 dl hindi füme..

Bol cay ve su..

Gayet güzel bir sajur hülyacım sadece bol yeşillik eklemen gerek .

Hayırlı sahurlar kızlar ben misafirlerimi ağırladım kaptanım iftar tavsiyem uydum mantının sadece tadına baktım

En doğru karar bu ececim ... yesen de sabaha bi faydası yok yemesen de :) ama tartıya zararı var .

Ahu060812 kaptanımızın kiymetini bil sopa cikmamis benim tanidigim kaptan bu menuye sopa cikarirdi )

Onların seferoğulları olarak ödülleri vardı , dün akşam ki kaçamağı o ödüle saydım .
Daha da ödülü mödülü kalmadı

Ahu060812

Canım arkadaşına çok çok geçmiş olsun ..sende yorulmuşsundur elbet.

Amaaaa 6lılar gelmiş daha ne olsun .. aman sıkı tut onları ... 70leri bir daha görmeyelim .

iyiyim ablam iş güç uğraşıyorum bir iki kilo aldım sen nasılsın

İyiyim ben canım ... ramazan kafası içinde bi sağa bi sola yalpalıyorum .
1-2 kilo da sorun yok güzelliğim ama 3 ü geçersen menü yazmaya başla bence:)

ooyyy kuzum abla olmak istiyor demek .
benim de eşimin ağzında sürekli bu ara . hatta dün tam oruç açarken sofra duasında rabbim seneye bu masada 4 kişi olmayı nasip eder inşallah belli mi olur dedi .. yusufta o kadar umutsuz ki herhalde ..ben biliyorum 4. kişiyi ...dedem dedi:)))

aynura iki mesajını birden yorumlayayım .. ciddin yemişsin . kendini tabii ki şiş hisserdersin .

önündeki iki yoluda sevmedim .

Evde yeme ..oraya git ve normal ölüçüde ye . bu kadar .. bunun dışında 3. günde bu şekilde fazla beslenirsen artılar iyice çığ olur .
liste diyorum ..bir kez artıları gördün perşembe güvenip diyorum ..çekiliyorum ...
hadi görelim seni hem 7. takım hem seferoğulları ... o misafirlikten cızsız cozsuz karbonsuz kalk.

Kurabiye hariç menünü beğendim canım.. baş ağrısı için de dediğim suyu hazırla iftardan itibren iç bakalım .
ben dün içtim .. bugün yok diyeyim ağrı ama düne göre az .
tabii benim kafaya vuran başka şeylerde var

Iki gündür dengesiz oldum.
Menulerime yansitmadim ama artidayim sankii

Valla mı benim baskulunde pili zayıflamış..
Arada hiç göstermiyor.
Hemen yenisi alına o zaman

canım var öyle bir şehir efsanesi ..bir değiştirin bakalım pilleri.

menüde yazmadın değil mi sen ?
artıyım sanki deme ..tartıl .. bu şekilde umutsuzluk yaşama .. artıysanda daha pazardan önlem alırsın

yapar yapar , güzel zamanda gelmiş .. bugün sökse keşke de yarına biraz rhatlasan işte.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…