- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Buda sabah davulcusudün gördüm agacınızı çok tatlısınız bunu bende yapmak istiyorum
Ayyy 5saat uyumak mis mi kaptanım?ben 5saat uyusam o gün sersem olurum yaaaGünaydınlı tünaydınnn
Yine 9:30 a kadar uyudum şükür .5 saat misss.
Dünkü sahur sistemi daha iyi geldi bana ... şişkinlikle yatmadım .
Ayyy 5saat uyumak mis mi kaptanım?ben 5saat uyusam o gün sersem olurum yaaa
Akşam iftara misafir gidicez.2yolum var kaptanım.sen seç hangisin yapayım diye.
Saat 4te evde yiyeyim orda da hafif yerim.
Ya da hiç yemiyim direk orda saat 8.30da yerim hafif yiyemem o zaman.
Kahvaltımı 10da bitti...
Ayyy 5saat uyumak mis mi kaptanım?ben 5saat uyusam o gün sersem olurum yaaa
Akşam iftara misafir gidicez.2yolum var kaptanım.sen seç hangisin yapayım diye.
Saat 4te evde yiyeyim orda da hafif yerim.
Ya da hiç yemiyim direk orda saat 8.30da yerim hafif yiyemem o zaman.
Kahvaltımı 10da bitti...
BakayımEki Görüntüle 2001120
Buda son hali .meyvesiz ağaç mi olur diyen meyve çizip boyadı.
Canım instagram kullanıyor san orda haticekubratongar var o keçeden ağaç yapıp duvara aşmış üzerine 29 adet altın kesesi monte etmiş.fikrin kaynağı o ben dün bebek mevlüt sekercisinde buldum bu ağaç iskeletini daha pratik geldi
dolmalarla beraber pide :) aslında bizimde şaşmaz ramzan soframızda bulunurdu ... bu sene eşimde istemeyince ilk kez almıyoruz . kepek ekmeğe devam
hmmmm öyle bir rivayet var kozacım , bitmek üzere olan pilin doğru ölçmediğine dair ... bakalım pil al da senin üzerinde denemiş olalım bu tez doğru mu değil mi :))
Hadı hayırlısı olsun güzel haberlerle gelirsin inşalah...Oy benim bitanecik seferoğlum...iyi yaptın...
İnşallah kolayca atlatır arkadaşım.henüz doğummu sezeryan mı olacak bilmiyo...
Aynen canim sitedeki çocukları bağrına basacak nerdeyse onlar eve gidince agliyorAdacım hepsi yalnızlıktan.benimki de hep bi arkadaşını eve çağırmak istiyo.oynamaya çocuk arıyo...isyanlarda hep...
Ayy düşünür oldum iyi miiiada81 artık kardeş istiyor kızın, dahada artacak ilerde bence yap bi tane daha kardeş gibisi yok
Izliyom suanTrt haberi seyredin musaitseniz
@Ahu060812 73.6
@mimu88 67
Nare83 63.7
kelebekolacam 68.6
@saydin78 59.5
_AYNURA_ 63
@ecemavi 68.3
ada81 67.9
Efser 89
@irmae 73
@exmadon 112
@eflalim 74
@ErSeSi 74.2
Nefs 55.9
@begum75 57.1
@Daydream- 73.8
@Betulina 78.1
@_SARAYCA_ 62
02 Haziran Cuma hedefleri .. Lütfen altında değil , üzerind kalmaya bakalım
Ayy düşünür oldum iyi miiihic dusunmuyordummm kizim cook israr ediyor..
Kelebegim tam kemoterapi icin söylenenlerin sonunda actim ben istemem bu tedaviyi almak istememen dedi ??? Niye oncesini dinleyemedim sen dinledin mi ??Trt haberi seyredin musaitseniz
Bendeee cook farkli dusunenlerdendim .. senin tek cocuk degil mi hic kardes istemedi mi ??? Yada tek cocuk olmasi sorun oldu mu ??Ben bu konuda çok farklı düşünüyorum canım.
Kanser hastaları için ilk yapılacak şey bagisikligi güçlendirmek lakin kemoterapi bagisikligi baskilamak.Kelebegim tam kemoterapi icin söylenenlerin sonunda actim ben istemem bu tedaviyi almak istememen dedi ??? Niye oncesini dinleyemedim sen dinledin mi ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?