Bende gidince goturmem esime birakirim...onun pesinden kosmaktan hic bisey anlamiyorum gittigim yerlerden..Ay ben cokmu kötü bir anneyim zaten Burda komşuluk yok kirkyilda bir komşuya gitsem 2 senede 4 defa çocuklarımı götürmem onları parka götürmek en iyisi yada yaşıtı varsa sadece birini yoksa hem onlara hem bana zor
Evetttt böyle anlatinca Pollyana gibi deniliyor ama işin özü farklı.kimileri buna geniş olmak vs vs şimdi tabiri hatırlayamadım desede bence en güzeli.olaylara insanlara takılıp kalınınca hayat geçiyor.herşey gecici.
hayatta herşeye ya şükür ya sabır ile bakın derdi bi hocamız.güzel birşeyse şükür kötü ise sabır.
Rahat degiliz kiz biseyler bizi dürtüyor...aynı bende öyleyim ada iş bitmeden keyif çayı içemem
hatta hafta sonu yatak düzeltip evi havalandırmadan kahvaltıyı bile hazırlayamam
yapı meselesi
Bende gidince goturmem esime birakirim...onun pesinden kosmaktan hic bisey anlamiyorum gittigim yerlerden..
Benim günlük menüm:
Dün sahuru yazmıştım aslında ama yeniden yazayıp bir arada olsun..
1 yumurta
1,5 dilim keçi peyniri
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
4 zeytin
2 cherry domates + 1 salatalık
2 gün kurusu kayısı
4 çiğ badem
4-5 tane de taze yaban mersini
İftar:
1 hurma
2 kepçe mercimek çorbası
4 ızgara köfte
2 yemek kaşığı yoğurt
1 küçük kase salata
Suyumu 2 lt ye tamamladım.
Spor yok yine, eşim rahatsızlandı onunla ilgilendim bütün gün, ben de halsiz düştüm inşallah yarın daha iyi olurum.
Bugünün sahuru:
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
1 kk keçi peyniri
1 salatalık
2 cherry domates
Yarım yumurta
2 gün kurusu kayısı
4 badem
Bugün çok uğrayamadım inşallah herkes afiyettedir.
Hayırlı sahurlar kızlar
Bugün iftar öncesi 2 saat yürüdüm. Tam tur taksim Galata Karaköy ordan da Sirkeci o kadar iyi geldi ki anlatamam. Spor amaçlı yürüdüm arada bir defa 3 4 dakika kaldırıma oturdum o kadar. Asıl Ramazan şimdi başlıyor işler erken kalkmalar çalışmalar Allah yardımcımız olsun
Menümü vereyim;
İftar:
Hurma
Ayran aşı çorbası
Ara verdim
Salata kadınbudu köfte fırında yağsız elma dilim patates 4 tane kadar
Ve mis gibi ev yoğurdu
Sahur:
1 yumurta
1 dilim ekmek
1 tane kırmızı biber
Lor peyniri
Ayran aşı çorbası
1 muz
Muzu da yarına enerji versin diye yedim. Bu arada suyumu limon nane ve tarçın kabuğu koyarak dolapta beklettim öyle içiyorum
Sahur yaptım
1 dilim tam buğday ekmeği peynir yeşillik domates salatalık 1 yumurta yarım bardak kayısı hoşafı
Günaydın ,
Yürüyüş arkadaşım yine uyaya kalmış üstümü giyinmistim öylece kala kaldım ...
Yalnız git diyenler olacaktır hemen soyliyim, burda çok köpek var ben çok korkuyorum,,
Artık bantta yürümeye başlasam fena olmayacak
Günaydıniyi haftalar
29 mayıs
Sahur: Yumurtalı kıyma, 1 dilim tam buğday ekmeği, 2 ceviz, 3 hurma, 1 gün kurusu
İftar : 1 kase ayran çorbası, kayseri yağlaması (yağlı değil ), salata , maalesef lokma tatlısı
Su: 2 litre
Toplam :1000 kalori
İştahım çok açıldı yine umarım regl yüzündendir, yeni ilacıma açmaz demişti doktor
Bu ramazan istediğim gibi gitmiyor bir tuhaf geçiyor.
Ben öyle yapardım ama bu sene yapamıyorum, erkenden yatıyorum çünkü mecburum, dedim ya oğlum 5 de ayakta, gece de kalkıyor, uykusuz kalmamak için erken uyuyorum, haliyle öğünü bölemiyorumbir çözüm bulmam lazım ama ne ?
Hayırlı ramazanlar fıstığımmmm .Ramazandan ötürü ben olamam
300 gr almışım aferim bana
Ramazan dokunma kız2 gündür fenalardayım sanki alıyorum gibi dur bakıyım bir kaç gün deneyeyim eğer ortalıyorsam girelim tabi ki
Hayırlı ramazanlar kaptanım2 gün yemeklere az saldırdım regl de gelmedi şaka gibi ya bir kaç gün bakacağım regl den sonra anca girebilirim bu müsabakaya yoksa çok zararlı çıkarım zaten vereceğim 3-5 gram yüzde de oynamıyor
kızlar günaydın
orucun ilk günü iftardan sonra geçmeyen bir baş ağrısıyla mücadele ettim,sahurda ilaç aldım,kelebekolacam daktırım ben önlemimi baştan alıp sahurda ilaç almıştım ama bu seferde iftardan sonra aşırı ağrım oldu yattı uyudum yatarken beynim zonkladı resmen ama 2.gün daha iyiydi bugün ilk iş günü ilk iftar gibi bakalım neler olcak ben yine ilacımı aldım ama bu akşamdan sonra almıycam zira vücudun oruca alıştığını düşünüyorum
seferoğulları sabah tartıda baya bi artı gördüm oysaki iftar ve sahurlarım çok güzel kaçamaksız gidiyor,tabi tok karnına olmanın ve wc ye çıkamamanında etkisicumaya güzel sonuçlarla gelirim inşallah bu sefer artıda olmak istemiyorum
@Sherrysherrylady yeni işin hayırlı olsun,işyerinden kk ya girebiliyon mu hemen baksaydın
ada81 sen nasıl oldun daha iyisin inşallah
Ausencia babamm kas içi ödemin geçmiş olsun,aslında hastalığın iyi olmaz tabide ramazana denk gelmeside bi şanstır,bayramdan sonraya bişeciğin kalmaz inşallah
kelebekolacam manileriniz pek hoş hergün severek takip edeceğiz
iftar
corba yemedim ezogelindi kalorisinden dolayi yemekten basladim
bir tane firinlanmis karniyarik(kizartma degil)
5 tane ufak etli karalahana sarmasi
3 kasik kadar z yagli barbunya
ilk kez pide yedim pastene pidesiydi dayanamadim bir parca yedim
ufak bir bardak sekersiz kayisi suyu
esimin israriyla bir ttli kasigi damla sakizli muhallebi(bu arada ben hic tatli yemedim bir haftadir)
sahur: son anda kalktim 2 buyuk bardak su
1.5 litre su
1 soda
1 siyah cay
spor yok @Ahu060812
Sagol canim cook sukur daha iyiyim yinede yarin bi kardiloyoga gidecem randevu aldim....
Wc canım hepimizde sıkınti oldu...bende regli oldum artik bu wc olayini cozmeye calisacam....
Günaydınnn musmutlu haftalarr kızlarr
Günaydınlarrr...
kimse spor yapmadı heralde Pazar.dilekden başka
Bende dünkü menümü yazayım
Sabah
Bir küçük pasta tabağı kadar krep arasına iki dl kaşar iki üç dl sucuk koyup tavada yarım ay yapıp pişirmiştim çocuklara ondan bir tane
Öğlen
4-5 minik sarma
(Anca onu ağzıma atabildm oruçlular yokken)
Akşam
Mantar çorbası
Bi parça et haşlama
İki kaşık pilav
Su 1.5 olmuştur
Spor yok
günaydınnn.pc ye format atıldı programları yeniden yüklemekle uğraşıyorum.
Gerçekten olumsuz hiç birşeyin olmadığına inanıyorum hayatta.olumsuz sandığımız şeylerin Allahın takdiri olduğunu düşünüp bi hayır vardır diye düşündükçe hayatta hiç birşeyi takmaz oluyorsun.Allah a güvenmek ona sığınmak ennnn büyük terapi. vardır bi bildiği deyip geçmek pozitif yapıyo ister istemez.ama çok büyük sınavlarla da sınanmadım hamdolsun onunda etkisi var.hani öyle insanlara karşı da bişey diyemem yaşamayan bilemez
Kolay gelsin daktırım
ay kızlar gözlerim kapanıyor birbirimizi uyanık tutalımmm kafamı elimle tutuyorumm midem de bi fenaaaa
Ayy benim küçük uyudu sonunda, bende yatıcam, büyük okuldayken uyuyum biraz. İnşaallah uyurum
sahurda uykulu uykulu menemen yaptım pul biberi fütursuzca bosşaltmışım Allahtan eşim hıçkırmadan yiyebildi ama uyuyamamış.
uykun bitmiştir napim dedim.dün öğle 12de kalktı.
bende cin gibiyim acının verdiği enercimi acaba
Boşuna enerjini hissetmemisim.
Çünkü aynı düşünüyorum ve uyguluyorum.
Bizler enerjilerimizle oluşturuyoruz anı.
Herşeyin O'ndan geldiğini bilmek sonsuz tevekkül ve teslimiyet çok önemli.
Yaşadığımız herşeyin bizim hayrimiza olduğunu bilmek çok çok güzel.
Hz Mevlana ne demiş "Gül düşün kii Gülistan Bulasın"
Ben hergun hergun bu kadar hareketliligi kaldiramam bayilirim valla)) hic evde tek basina olup kahveni alip koltuga oturup icebiliyormusun???
kimileri buna geniş olmak vs vs şimdi tabiri hatırlayamadım desede bence en güzeli.olaylara insanlara takılıp kalınınca hayat geçiyor.herşey gecici.
hayatta herşeye ya şükür ya sabır ile bakın derdi bi hocamız.güzel birşeyse şükür kötü ise sabır.
ninni istermisin kaptaniçem.kız fırsatın var hadi git uyuuuuuuuu.
Sanki evde olan uyuyabiliyor da
Angaralı lar bayramdan sonra buluşalım artik
Buluşak ablaaa
4 günü degerledirmem lazım haklısin ...Afiyette ve uykusuzuz canım
Menüler güzel .... tartıda iyidir ellerimden öper inşallah
Oyyy oyyyy dolu doluuuuuuuu ... hemi de ne dolu
yürüyüş güzel olmuş , iftarı eritmiştir inşallah çooooooook amin
günaydınnnn canım ...senin komşu fazla su koyvermeye başladı
bence de sen koşu bandına dön ... havalarda ısındı artık .
günaydınnnnnnnnnnnnn iyi ve az karbonlu haftalar efserimmmmmmmmmanladın sen onu
canım önlem ... acil önlem ... iştahım açıldı dersen kendi kendine kapanmaz .
lokma tatlısı hemi de hamurlu ve şerbetli ...hiç yeri yok bizim menülerde .
İştah denilen şey biziz yahu ... dışardan söz geçiremeyeceğimiz biri değil .
Dur de dursun .. ipler senin elinde unutma .
en azından iftarı böl ... iftarı açtıktan sonra ara ver 15-20 dk ... sonra ana yemek ...
yatmadan önce de meyven .
buna vaktin vardır sonuçta .. ezandan uyuyana kadar bir 2 saat var en azından
Hayırlı ramazanlar fıstığımmmm .
neler yedin de geliyor bakayım o şişlikler ..
Babaanneciğinde ellerinden öperim ....
Günaydınnnnnnnnnnnn...hmmmmm menü yazaydın da göreydik begüm hanımmmm sana mı kaçamaksız geliyor
yaniiii genel olarak zaten bir mayışma hakim ... en azından doğru zamanda dinlenmiş oldum :)
bu sefer dr un dediklerini uyguluyorum , geçen sefer ilaçları bırakmıştım .
sahura yetişemem kötü olmuş canım .
iftarda hem lahana sarma hem barbunya şişirici .
ikisi de yenir ama ayrı zamanlarda yenirse iyi olur.
wc sıkıntısı kaptandan +1
daktırımkelebekolacam ... ben bu şekilde wc siz kalırsam bir ara vereyim diyorum ...ülseratif kolit , dengesiz bağırsak hareketlerini sevmez malum .
bugün çıkaydım iyi olurdu da ...
günaydınnnnnnnnnnnnnnnn delim dolummmm ...sana derler deli deli deliiii ..şişşşşt gizli bilgi bu
günaydınnnnnnnnnnnn canım
krep
dolma
pilav
her öğünde ayrı bir olmaması gereken
yeşillik yok ... yoğurt yoook bu nasıl diyet ahuuuuuuuuuu ?
Kolay gelsin canım
baaak burda bile dondurma smiley
hadi hep beraber biir ikiiiiiii üççççççççççç
sende benim gibi yapma da .... hala uyuyacağım
ohh ohhh yarasın şifa olsun ... ne yağ yakmıştır o acı şimdi
he yaaaaa ... hayatın keyfi orda di mi kafadaşım ada
uyyacağım inşallah ..giderek açılıyor bu meret :)))
ağzın bal yiye ...onu yap bunu yap ..uyku kaçtı
Kaptan gecmisi okurken uyuya kaldiiii
Hayırlı ramazanlar fıstığımmmm .
neler yedin de geliyor bakayım o şişlikler ..
Babaanneciğinde ellerinden öperim ....
4 günü degerledirmem lazım haklısin ...
Aslında abartı bir şey yemedim kaptanım sahurda 2 gece patatesli börek yedim 1-2 dilim bir de annemlerde az tavuklu pilav yedim onun dışında sıradan menülerim de orucu açınca zaten çok şiş hissediyorum kendimi
Beni de davul ettio börekler gece gece davul eder insanı davul
İnşallahhem de çook iyi değerlendirmen lazım .
89.0 görmeliyiz en azplanlarını yap ..tartına bir bak
Hahhahaha senii çılgınnn seniii bugün Es Es formamlaa geziyorum kaptaniçemmm gizli bilgii buuuOrhun kitabem servise hazırdır
bakmadan geçmeeeeeeeeeeeeee abla
teoriken bilmiyorum odaktırım sorucam arada kaynıyo
selülit için deri altında oluşan bir yapı olduğundan cilt yüzeyinden sürülen kremler etki etmez diyolar senin de fikrini almak isterim sen ne düşünüyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?