Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Mesaj tekrarı

kimileri buna geniş olmak vs vs şimdi tabiri hatırlayamadım desede bence en güzeli.olaylara insanlara takılıp kalınınca hayat geçiyor.herşey gecici.
hayatta herşeye ya şükür ya sabır ile bakın derdi bi hocamız.güzel birşeyse şükür kötü ise sabır.

Ben hergun hergun bu kadar hareketliligi kaldiramam bayilirim valla )) hic evde tek basina olup kahveni alip koltuga oturup icebiliyormusun???
elbette içiyorum kız ben takmam ev işi falan filan oturup keyfimi yaparım iş güç de beş dakika duruversin birileri olursada onlarla içerim kahveyi nolcek

aynen benim asıl niyetin sıkılaştırıcı ama selülitte var.
O tarz sıkılastirici krem ben avondan kullanmistim hic faydasi olmadi.. sadece mis gibi kokuyordu banyodan çıkıp surerdim ohhh misler gibi ....tabii bunun markasi farkli belki ise yarar

Aaa evet oyüzden herkes bunca zaman bana çok genişsin demiş ben yanlış anlamışım boşa zayıfladım tüh

elbette içiyorum kız ben takmam ev işi falan filan oturup keyfimi yaparım iş güç de beş dakika duruversin birileri olursada onlarla içerim kahveyi nolcek
Iste ben tam tersiyim islerim bitecek aklimda bisey kalmayacak sonra oturup keyif yapilacak... ev dandiniyken hayatta keyif yapamam ...cat kapi misafirden hoşlanmam ne bileyim belkide ben hayati zorlastiriyom kendime ama insan neyden mutlu oluyorsa onu yapiyor..

aynı bende öyleyim ada iş bitmeden keyif çayı içemem
hatta hafta sonu yatak düzeltip evi havalandırmadan kahvaltıyı bile hazırlayamam
yapı meselesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…