kimse spor yapmadı heralde Pazar.dilekden başka
Bende dünkü menümü yazayım
Sabah
Bir küçük pasta tabağı kadar krep arasına iki dl kaşar iki üç dl sucuk koyup tavada yarım ay yapıp pişirmiştim çocuklara ondan bir tane
Öğlen
4-5 minik sarma
(Anca onu ağzıma atabildm oruçlular yokken)
Akşam
Mantar çorbası
Bi parça et haşlama
İki kaşık pilav
Su 1.5 olmuştur
Spor yok
Ay ben amin demiştimya alıntılamıştım ama gitmişEfser kız Bebek isteyen ben değilim hiiiç düşünmüyorum 4.
Benim bebeler istiyo sevmelik.sende inşallah istediğiniz olur derken benim istediğime amin dediğini ümidediyorum
efserle seni çok karıştırıyorum yaa önce o dedi sanmıştım Sonra baktım şenmişsin düzelttim etiketiya alıntılamıştım ama gitmişNego kız Bebek isteyen ben değilim hiiiç düşünmüyorum 4.
Benim bebeler istiyo sevmelik.sende inşallah istediğiniz olur derken benim istediğime amin dediğini ümidediyorum
Sen kullan da canım memnun kalırsan bende alırımkelebekolacam
sen selülüt içinmi alıcaksın ?
bendee ikisnide alayım diyrum hem selülüt hemde sıkılaştırıcı
baktımda göbegim çok feci
aynen benim asıl niyetin sıkılaştırıcı ama selülitte var.kelebekolacam
sen selülüt içinmi alıcaksın ?
bendee ikisnide alayım diyrum hem selülüt hemde sıkılaştırıcı
baktımda göbegim çok feci
Anladım zatenefserle seni çok karıştırıyorum yaa önce o dedi sanmıştım Sonra baktım şenmişsin düzelttim etiketi
Neyse oruç değilim ama canım bişey istemiyo bi spor yapayım sonra bakarım.belki anneme giderim belki alışverişe güzeller
Öptüm sizi
Boşuna enerjini hissetmemisim.Gerçekten olumsuz hiç birşeyin olmadığına inanıyorum hayatta.olumsuz sandığımız şeylerin Allahın takdiri olduğunu düşünüp bi hayır vardır diye düşündükçe hayatta hiç birşeyi takmaz oluyorsun.Allah a güvenmek ona sığınmak ennnn büyük terapi. vardır bi bildiği deyip geçmek pozitif yapıyo ister istemez.ama çok büyük sınavlarla da sınanmadım hamdolsun onunda etkisi var.hani öyle insanlara karşı da bişey diyemem yaşamayan bilemez
hadi inşallah ayy evde olmak var bu havada ne uyunur ne uyunurrrrr.ufff misss.Ayy benim küçük uyudu sonunda, bende yatıcam, büyük okuldayken uyuyum biraz. İnşaallah uyurum
Hic yok dememSeverler canım çoooookk severler
Kız sevilmiyecek tarafımmı var benim aşkolsun
Hahaha aynen canım hep dalıyorlar
Gel babysi sanada pozitif enerji yükleyelim
Ben hergun hergun bu kadar hareketliligi kaldiramam bayilirim vallaŞuraya da bi gurur fotosu koyalım
Eki Görüntüle 2001419
valla sorma.neşeli bi karakterim var ayaklı stand up gibi olunca millet de gülmeye geliyo zannımcaşikayetlensemde yorulsamda misafire yansıtmıyorum bende oturup eğleniyorum pozitif enerjide herkesi çekiyo arkası kesilmiyo misafirlerin ama görümceler gelince işleri yaparlar yemek bulaşık sofra toplama haklarını yiyemem şimdi
aynen benim asıl niyetin sıkılaştırıcı ama selülitte var.
Gül düşün ki Gülistan bulasın evet çok güzelmiş duymamıştımBoşuna enerjini hissetmemisim.
Çünkü aynı düşünüyorum ve uyguluyorum.
Bizler enerjilerimizle oluşturuyoruz anı.
Herşeyin O'ndan geldiğini bilmek sonsuz tevekkül ve teslimiyet çok önemli.
Yaşadığımız herşeyin bizim hayrimiza olduğunu bilmek çok çok güzel.
Hz Mevlana ne demiş "Gül düşün kii Gülistan Bulasın"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?