Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptanım Ausencia 2 gün iftar menüm aynıydı

açılış su ile
peşine 2 hurma
1 kepçe şehriye çorbası
yeşil bezelye yemeği
2 köfte
bol salata ve yoğurt eşliğinde
ekmek yok

sahurda
peynir çeşitlerinden
zeytin çeşitlerinden
bol yeşillik(roka ve semiz)
domates
salatalık
4 ceviz
4 fındık
1 dilim ekmek
2.gün sahura 1 haşlanmış yumurta ekledim
3.sahur yine yumurtasız olarak aynı
bide mevsim meyvalarından az az yedim o kadar tabi daha ne olsun değilmi doydum çok şükür ama dediğim gibi kaçamak yok
eşim ve oğluma tavada börek yaptım ben yemedim

iftardan sonra tatlı yoktabi şimdilik

begümmmmm
nasılsın görüşemiyoruz artık hiççç

Hahhahaha senii çılgınnn seniii bugün Es Es formamlaa geziyorum kaptaniçemmm gizli bilgii buuu

Ben formaları bu sene futbolda kaldırdım

bi baskette giydik ... onda da konvoy monvoy bağırıp araba sallamak yok kaportadan ne anladım ben o şampiyonluktan

ahanda güzelmiş heeeee .... ne şişirdi seni evlaaaaaat

bakalımm bugünn yenersekk bir konvoyda burda olur inşallahhh güzelimmm

kelebekolacam

ay aldım sonunda 36 tl giit.....
yarın gelir
birde bir çok sitede bacak+karın+göbek diye yapılıyor reklamı
bence sıkılaştırmak içinde kullanılıyor

hadi yarasınnnnnnnnnnnn

bugün iyi bir rakam görme ihitimalim düükte olsa çıktım tartıya
amaaa göremedimmmmmm

ben senin eksi kilo gösterebilme ihtimalini sevdim dedim tartımaa

yarınnnnn daha çook sev diye iki gün birden toplu gösterecek ablası ..kızma hemen tartıya

ay kaptanımm Ausencia dolu dolu gözüküyor ama az az hepsinden vee cızzzz hiç yok :) bu da benim serseri serbest stilimmm...

ama bu akşam sırf ayran aşı ile iftar yapabilirim... hmmm bakayım kaç saat kalmış. 9:30 saat teşekkürler iyi günler

evde olan benim için de uyusunnnnn

ahanda beeeen ... gidip yatayım .

zaman geçiyor ... 3 te yusufu alıyorum zaten .

uyumammmm lazım ohhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhm

begümmmmm
nasılsın görüşemiyoruz artık hiççç

selam masumm
geçen hafta çok yoğundum alnımın akıyla çıktım işlerin içinden çok şükürşimdi rölantiye aldım biraz iş biraz kk artık daha sık buralardayım
sen nasılsın? aldığın krem ne için linkini atabilirmisin?

bugün iyi bir rakam görme ihitimalim düükte olsa çıktım tartıya
amaaa göremedimmmmmm

ben senin eksi kilo gösterebilme ihtimalini sevdim dedim tartımaa

sorma babamm orucun ilk günü görsen nasıl şiştim,bol gelen yüzükler çıkmadı parmağımdan,bende anlamadımdünde şiştim sanırım fazla uyumaktanbugünden itibaren düzene girer yarın sabah tartıda daha güzel rakamlar umut ediyorum mert değil artık umut umut

Akşam kitleniriz yine
ayyy ben ne ağlarım

Kız Ausencia o yediklerimin kalori hesabını yapsak eccük bişey çıkar 2 kaşık pilav mesala 66 kalori.bence miktar az olduğu sürece herşeyden yenilebilir ben o kesin yasak desem beni daha çok çekecek bünyeme de bi ters tepki sağlamıyorsa arada olayları akışına bırakmak beynimi sıkmıyo.buda benim tarz-ı Ala m.pazarları esnek menü please don't worry .ben sana cumaya her türlü eksi getiririm evelallah reiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…