Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Benim de tartıdan bekletim bu, iftara doğru bir bakıcam artık şu artıların bari gittiğini göreyim bir. Bi de bugün artık spor yapmam lazım bir şekilde yoksa işim zor.

teoriken bilmiyorum o irmae nin alanına girebilir bi ona soralım ama pratiken bi zamanlar yves roche düzenli olmasada kullandım işe yaramıştı sanki.

Selülitlerin ana oluşum noktası cildin alt yağ tabakası o yüzden o noktaya ulaşacak bir krem yok maalesef. Ancak egzersizle birlikte kullanıldığında, kozmetik açıdan hızlı iyileşme gösteriyor yani üst tabakadaki o çukursal görüntü daha hızlı kayboluyor ama asıl alt tabakayı eritmek. Onun için de krem mutlafa egzersizle birlikte kullanılmalı yoksa krem toparlar, bıraktıktan bir iki ay sonra aynı görüntü geri gelir.

begum75 beğenme öyle hepsini yemeyeceğimDün çorba içtim çiğ köfte yedim mesela sadece az da cacık

ye kız yee ramazanda güçsüz kalma
bendede şehirye çorbası,yeşil bezelye var kuru fasulye ıslattım yanına pilav yaparım,salata yoğurt bitti gitti
ben pilav yemem kurudanda tadımlık az yerim
mide öyle ufalmışki çorba salata yoğurt bide sebzeyle doydum 2 gündür, 2 köfteyide sırf protein olsun diye yemiştim yemesem yemem yanii
banada uyku bastırdı gözler yarı açık baygın haldeyim

Ahu060812
canım geçen hafta pazartesi yürüyüşe başladım. Her gün 50- 65 dk arası yürüdüm. Bugünde başardım ve inşallah ramaza bıoyunca haftaiçi yürümeyi düşünüyorum. Bu haftayı sana cuma günü toplu mu vereyim

Bak sen Ben niye yiyorum midem niye hiç küçülmüyor benim ya Bende çorba içeceğim marulla çiğ köfte yiyeceğim canım çok çekti Yarına kuru ıslatayım diyorum bende eve gittiğimde direk düdüklü de pişiririm kolay olup pilavım zaten bitmezDomates çorbası yapayım yarına diyorum ama domatesler iyi midir bilemedim

yeme bizi... senin mide de küççücüktür de seninn haberin yoktur

çiğ köfte dokanmasın minnak midene
kuru ve nohut benim kurtarıcım en kolay yemek hemde severek yiyiyolar,ben kuruyu düdüklüye koymuyorum,kıymasını kavur,pilav yap,salata yap,sofrayı kur derken tencerede pişiveriyo hoop yıkmasını dökünce içine oldu bitti ama nohut ve barbunyayı koyuyorum

domates çorbasını bende yapayım bidahakine domatesler artık güzelleşti bence süper olur

Ne desen haklısın, ben ki koca ramazan ağzıma tatlı sürmemiş insanım, iftarda herkes neşeli olur benim bey çocuklar yüzünden gergin oluyor, benimde sinir tavan yapıyor. İftarı bölücem tamam. Kendime uygun yemekler yapıcam başka yolu yok. Uyudum bir saat

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…