var ama ara vermedim dışarı çıksam sıcakta hepten beter olurum burda pc başında geçirdim vaktimi şimdi içeriside çok sıcaklandıöğlen aranız yok mu, az dışarı çıkıp hava alsan. ben çıktım kendime geldimdermişim.. birazdan bayılabilirim
Yok değil canım ya vallahiyeme bizi... senin mide de küççücüktür de seninn haberin yoktur
çiğ köfte dokanmasın minnak midene
kuru ve nohut benim kurtarıcım en kolay yemekhemde severek yiyiyolar,ben kuruyu düdüklüye koymuyorum,kıymasını kavur,pilav yap,salata yap,sofrayı kur derken tencerede pişiveriyo hoop yıkmasını dökünce içine oldu bitti ama nohut ve barbunyayı koyuyorum
domates çorbasını bende yapayım bidahakine domatesler artık güzelleşti bence süper olur
betüş bugünü cuma ctesi Pazar ile birlikte akşama söyle ekleyim sonra hergün düzenli olarak yaz ki arada kaynatma isteği gelmesinAhu060812
canım geçen hafta pazartesi yürüyüşe başladım. Her gün 50- 65 dk arası yürüdüm. Bugünde başardım ve inşallah ramaza bıoyunca haftaiçi yürümeyi düşünüyorum. Bu haftayı sana cuma günü toplu mu vereyim
Ohh me güzel, hava burda akşam hem yağışlı hem soğuk oluyor yoksa bizde çıkacaktık çocuklarla. Onlar parkta oynardı ben yürürdüm. İnşallah biraz ısınır artık.Evet sporumu yaptım oruca da yarın başlarım nasipse Sonra da çocuklarla yürüyüş yaparım akşamları.en küçüğe de çözüm buldum aşağıda Bebek arabasını buldum hala sığıyorsa onu yanıma alacağım yoruldukça oturur
Galiba bende güveç yapaçagım bugur pilavı ile cacıkBizde mercimek çorbası + kıymalı patlıcan güveç + pirinç pilavı + cacık var kuzum
Ben hastalık başlayıp başlamaması arasında rahat 1,5 kilo çıkıyorumRegl öncesi tartıda ne kadar fazla çıkıyorsunuz?
Yok değil canım ya vallahi
Bende memleketimden olan İspir fasulyesini koymuyordum pişiyordu ama bu fasulyenin imkanı yok pişmiyor o yüzden koyuyorumBana çiğ köfte dokunmaz ben ona dokunabilirim ama
Ayy iki gündür baş ağrım için ağrı kesici içtim, regl olamıyorum iyi mi
Eşim sevmiyor yoksa bulgur pilavı ve cacığı tek geçerimGaliba bende güveç yapaçagım bugur pilavı ile cacık
Çok seviyorum yabazen denk geliyo öyle fasulyeler bi kere banada gelmişti cinsine göre değişiyo demek
hunharca yiyişini düşüniyorumda çiğ köfte yerinde olmak istemezdim
aaa ağrı kesici geciktiriyomu bilmiyodum
Allah kabul ederse niyetliyim canım, ben uyudum 1 saat iyi geldi banaBizim Müdür de uyudu uyuyacak ben ona göre iyiyim o sürekli tur atıyorOruç musun sende canım
Aynı ben :) sevmiyorum ama böyle olmayı, rahat olmak isterdimIste ben tam tersiyim islerim bitecek aklimda bisey kalmayacak sonra oturup keyif yapilacak... ev dandiniyken hayatta keyif yapamam ...cat kapi misafirden hoşlanmam ne bileyim belkide ben hayati zorlastiriyom kendime ama insan neyden mutlu oluyorsa onu yapiyor..
Ha ha çamaşır suyu ile sil beyaz yerleriyaaaa sabah eşimin pek bi sevdiği ayakkabılarını yıkadım
artık beyaz yerleri yok
Ya bende 2 kilo farkediyorBen hastalık başlayıp başlamaması arasında rahat 1,5 kilo çıkıyorum
Evet hem keser azaltır hem geciktirir canımbazen denk geliyo öyle fasulyeler bi kere banada gelmişti cinsine göre değişiyo demek
hunharca yiyişini düşüniyorumda çiğ köfte yerinde olmak istemezdim
aaa ağrı kesici geciktiriyomu bilmiyodum
aaa bende kurunun yanına bulgur yapayım miss gibi köy bulgurum var hemdeEşim sevmiyor yoksa bulgur pilavı ve cacığı tek geçerim
Bizde sıkıltık bir kaç keredir pirinç arka arkaya pişti....Eşim sevmiyor yoksa bulgur pilavı ve cacığı tek geçerim
afiyet olsun canım, ben dünden tavuk ızgara kalmıştı onu yoğurt ve salatayla yemeyi düşünüyorum, çorba olarak tarhana yaparım, eşim iftarda başka bir yerde olacak, eğer gitmezse ona göre bir şeyler yaparımGaliba bende güveç yapaçagım bugur pilavı ile cacık
bende çok severim bulguruBizde sıkıltık bir kaç keredir pirinç arka arkaya pişti....
Bulgur pilavı bizde daha çok sevilir...
Kabak çorbası sütlüBen ne pişirsem, eşim dün makarna istedi yanına ne yapsam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?