Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

yeme bizi... senin mide de küççücüktür de seninn haberin yoktur
Yok değil canım ya vallahi

Bende memleketimden olan İspir fasulyesini koymuyordum pişiyordu ama bu fasulyenin imkanı yok pişmiyor o yüzden koyuyorumBana çiğ köfte dokunmaz ben ona dokunabilirim ama

betüş bugünü cuma ctesi Pazar ile birlikte akşama söyle ekleyim sonra hergün düzenli olarak yaz ki arada kaynatma isteği gelmesin

Ohh me güzel, hava burda akşam hem yağışlı hem soğuk oluyor yoksa bizde çıkacaktık çocuklarla. Onlar parkta oynardı ben yürürdüm. İnşallah biraz ısınır artık.
Arabayı iyi düşünmüşsün, küçük kaç yaşında?

Yok değil canım ya vallahi

Bende memleketimden olan İspir fasulyesini koymuyordum pişiyordu ama bu fasulyenin imkanı yok pişmiyor o yüzden koyuyorumBana çiğ köfte dokunmaz ben ona dokunabilirim ama

bazen denk geliyo öyle fasulyeler bi kere banada gelmişti cinsine göre değişiyo demek
hunharca yiyişini düşüniyorumda çiğ köfte yerinde olmak istemezdim

Ayy iki gündür baş ağrım için ağrı kesici içtim, regl olamıyorum iyi mi

aaa ağrı kesici geciktiriyomu bilmiyodum

Aynı ben :) sevmiyorum ama böyle olmayı, rahat olmak isterdim
yaaaa sabah eşimin pek bi sevdiği ayakkabılarını yıkadım

artık beyaz yerleri yok
Ha ha çamaşır suyu ile sil beyaz yerleri
Ben hastalık başlayıp başlamaması arasında rahat 1,5 kilo çıkıyorum
Ya bende 2 kilo farkediyor
bazen denk geliyo öyle fasulyeler bi kere banada gelmişti cinsine göre değişiyo demek
hunharca yiyişini düşüniyorumda çiğ köfte yerinde olmak istemezdim

aaa ağrı kesici geciktiriyomu bilmiyodum
Evet hem keser azaltır hem geciktirir canım

Galiba bende güveç yapaçagım bugur pilavı ile cacık
afiyet olsun canım, ben dünden tavuk ızgara kalmıştı onu yoğurt ve salatayla yemeyi düşünüyorum, çorba olarak tarhana yaparım, eşim iftarda başka bir yerde olacak, eğer gitmezse ona göre bir şeyler yaparım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…