madımak yapBen ne pişirsem, eşim dün makarna istedi yanına ne yapsam?
Ben sadece güveç ve cacık yerim kaç gündür karbon yüklüyorum kendimeafiyet olsun canım, ben dünden tavuk ızgara kalmıştı onu yoğurt ve salatayla yemeyi düşünüyorum, çorba olarak tarhana yaparım, eşim iftarda başka bir yerde olacak, eğer gitmezse ona göre bir şeyler yaparım
yani bu aralar bulgur ve pirinçle vedalaşmalısın, ama yanına 2 dilim ekmeğini ye bence, sahurada ye.Ben sadece güveç ve cacık yerim kaç gündür karbon yüklüyorum kendime
Benim ufaklık hariç digerleri bulgur seviyor....bende çok severim bulguru, bana kalsa hiç pirinç yapmam, pek sevmem, çocukluğumdan kalan bir anım var kendisiyle,
Ayran çorbam var canım, ramazanda fiks o olur bizde eşimden dolayı :) ama yemek islim kebabı mı yapsam, tavuklu bir yemek mi? Ayy ne pişirsem derdi yaşlandırıyor :)Kabak çorbası sütlü
Yada bezelye
Yada yoğurtlu soğuk çorba
Eşim sevmez :) oğlumla ben bayılırız :)madımak yap
çocukken bir evde yemiştim, tiksinmiştim, sanırım güzel yapmamıştı, ondan sonra yesemde severek yemem pirinci,Benim ufaklık hariç digerleri bulgur seviyor....
Neymiş anın ...
Dün sahurda yapamadım yine hazırladım seyretim sonunda yogurt yedim yattımyani bu aralar bulgur ve pirinçle vedalaşmalısın, ama yanına 2 dilim ekmeğini ye bence, sahurada ye.
bende severim madımağıAyran çorbam var canım, ramazanda fiks o olur bizde eşimden dolayı :) ama yemek islim kebabı mı yapsam, tavuklu bir yemek mi? Ayy ne pişirsem derdi yaşlandırıyor :)
Eşim sevmez :) oğlumla ben bayılırız :)
Aynen o zaman tavuk yap benceAyran çorbam var canım, ramazanda fiks o olur bizde eşimden dolayı :) ama yemek islim kebabı mı yapsam, tavuklu bir yemek mi? Ayy ne pişirsem derdi yaşlandırıyor :)
Eşim sevmez :) oğlumla ben bayılırız :)
aa neden yemedin, yemelisin benceDün sahurda yapamadım yine hazırladım seyretim sonunda yogurt yedim yattım
Allah kabul etsin canım inşallahAllah kabul ederse niyetliyim canım, ben uyudum 1 saat iyi geldi bana
Kişiden kişiye değişir canım olsun gidiyor ya sonuçtaAynı ben :) sevmiyorum ama böyle olmayı, rahat olmak isterdim
Ha ha çamaşır suyu ile sil beyaz yerleri
Ya bende 2 kilo farkediyor
Evet hem keser azaltır hem geciktirir canım
Bende eşime sorayım da bende öyle yapayım ya cacıkla mis gibi olur hem tok tutar bende yiyebilirimaaa bende kurunun yanına bulgur yapayım miss gibi köy bulgurum var hemde
Bizde sıkıltık bir kaç keredir pirinç arka arkaya pişti....
Bulgur pilavı bizde daha çok sevilir...
Ya birde dün fırınım bozuldu iyi mi
Hem de ne skandal, geçen yılda ramazanda bozulmuştu
amin sağol kuzum, bu ara çocuklar da yok akşam eve gidince 1 saat kestirebilirim, belki 1.30 saatAllah kabul etsin canım inşallahBende uyusam keşke kimse olmasa
Kişiden kişiye değişir canım olsun gidiyor ya sonuçta
Bende eşime sorayım da bende öyle yapayım ya cacıkla mis gibi olur hem tok tutar bende yiyebilirim
Keşke eşimde sevse bende bulgur severim
Ramazanda fırın şart, bir an önce yaptırmalısınHem de ne skandal, geçen yılda ramazanda bozulmuştu
Canım ara ara ister ama öyle iştahlada yemem demek senin bilinc altına yerleşmiş ondan neyseki çok faydalı degil:)))çocukken bir evde yemiştim, tiksinmiştim, sanırım güzel yapmamıştı, ondan sonra yesemde severek yemem pirinci,
offf pirinç sevmem dedim, bak şimdi canım sütlaç istediCanım ara ara ister ama öyle iştahlada yemem demek senin bilinc altına yerleşmiş ondan neyseki çok faydalı degil:)))
Ben sahur yapamayanlardanım kalksamda su içer yatardım eskiden şimdi kendimi biraz zorluyorumaa neden yemedin, yemelisin bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?