Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bize gel hemde bulguru kendimiz yapımyoruz

İyi günler arkadaşlar...arkadaşım çok şükür sezeryanla nur topu gibi bi oğlana sahip oldu.rabbim korusun inşallah.akşam üzeri görmeye gidicez çocuğu göremeyiz ama...
Perşenbe çıkacak hastahaneden inşallah.yine telaşlı olucam...pasta sözüm var ona da...bu hafta hiç oturmadım ya evde.neyseki bugünden aksama yok pür dikkat diyete devam...hatta şu an geberiyorum açlıktan kahvaltıyı acele ettim diye çok az yedim şimdi de 4ü bekliyorum.dünki menümü de yazayım ...
10 00 2yumurta
1dilim ekmek
Peynir
Salatalık

16.00 menemen
Peynir

20.30 2parça fırında et
Azcık salata
Domates
Doyamadım bi türlü

Çay 2hurma

2.5lt su
3yeşil çay

_AYNURA_ m nerelerdesin göremedim seni
Saraycam çoook yoğunum hiç zamanım olmuyo yazmaya.tel.de int yok dışarı çıkınca yazamıyorum hiç eve de geldim mi koştur koştur...inşallah yarın daha sakin gün olur...sende dönmüşsün tatilden.hadi temizle artıları...artı demişken ben de artıyım (

hoşgeldin canım bebeğiniz hayırlı olsun

gözünüz aydın aynuram
geç yiyince bende artı oluyorum cnm hep

Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsün

Bizim burda dağın yamacında çok güzel bi paraşüt pisti var orda bugün iftar programı varmış.bebeleri de alıp gitsem mi .blue eyes yok bugün 3yle kalabalıkta nasıl olur bilmiyorum zira diriliş ertuğrul sizi ekibi gelecekmis

Siz şimdi beni fosur fosur uyudu sanıyorsun di miii ?

Yooook .... o X e basınca bulaşık mkn boşalttım ... o sırada arkadaşım aradı , çocuk arabası kırılmış araba lazımmış ... depodan binbir güçlük çıkarıp götürdüm... ordan yusufu almaya ... ordan markete ...

Şimdi mutfağa girip yemek yapacağım .

Eşim 6 gibi gelir ... o gelince biraz uyurum belki ..

Bugünkü yokluğumu mazur görün ve gece acısını çıkarayım

Hadi yemek yapmaya ben ...

Menüde dünden kalanlara ilave karnıyarık var ... çorba ilave ... o kadar.

Herkes iyidir umarım

Oh siz tüm gece konuşun e biz ne yapak peki ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…