- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Benimde Allahtan yemeğim var direk malak gibi uzanmayı düşünüyorumamin sağol kuzum, bu ara çocuklar da yok akşam eve gidince 1 saat kestirebilirim, belki 1.30 saat
Bize gelAllah kabul etsin canım inşallahBende uyusam keşke kimse olmasa
Kişiden kişiye değişir canım olsun gidiyor ya sonuçta
Bende eşime sorayım da bende öyle yapayım ya cacıkla mis gibi olur hem tok tutar bende yiyebilirim
Keşke eşimde sevse bende bulgur severim
Kaptan duymasınofff pirinç sevmem dedim, bak şimdi canım sütlaç istedi
Yaa ne kadar güzel canım ellerinize sağlık koşarak gelirim hatta uçarakBize gelhemde bulguru kendimiz yapımyoruz
BekliyorumYaa ne kadar güzel canım ellerinize sağlık koşarak gelirim hatta uçarak
canım bende zorluyorum yemek için, yoksa o saatte pek bir şey yiyesim olmuyorBen sahur yapamayanlardanım kalksamda su içer yatardım eskiden şimdi kendimi biraz zorluyorum
Saraycam çoook yoğunum hiç zamanım olmuyo yazmaya.tel.de int yok dışarı çıkınca yazamıyorum hiç eve de geldim mi koştur koştur...inşallah yarın daha sakin gün olur...sende dönmüşsün tatilden.hadi temizle artıları...artı demişken ben de artıyım
hoşgeldin canım bebeğiniz hayırlı olsunSaraycam çoook yoğunum hiç zamanım olmuyo yazmaya.tel.de int yok dışarı çıkınca yazamıyorum hiç eve de geldim mi koştur koştur...inşallah yarın daha sakin gün olur...sende dönmüşsün tatilden.hadi temizle artıları...artı demişken ben de artıyım(
Saraycam çoook yoğunum hiç zamanım olmuyo yazmaya.tel.de int yok dışarı çıkınca yazamıyorum hiç eve de geldim mi koştur koştur...inşallah yarın daha sakin gün olur...sende dönmüşsün tatilden.hadi temizle artıları...artı demişken ben de artıyım(
Teşekkür ederim :)Geçmiş olsun
Gözünüz aydın olsun Allah analı babalı büyütsünİyi günler arkadaşlar...arkadaşım çok şükür sezeryanla nur topu gibi bi oğlana sahip oldu.rabbim korusun inşallah.akşam üzeri görmeye gidicez çocuğu göremeyiz ama...
Perşenbe çıkacak hastahaneden inşallah.yine telaşlı olucam...pasta sözüm var ona da...bu hafta hiç oturmadım ya evde.neyseki bugünden aksama yok pür dikkat diyete devam...hatta şu an geberiyorum açlıktan kahvaltıyı acele ettim diye çok az yedim şimdi de 4ü bekliyorum.dünki menümü de yazayım ...
10 00 2yumurta
1dilim ekmek
Peynir
Salatalık
16.00 menemen
Peynir
20.30 2parça fırında et
Azcık salata
Domates
Doyamadım bi türlü
Çay 2hurma
2.5lt su
3yeşil çay
Oh siz tüm gece konuşunSiz şimdi beni fosur fosur uyudu sanıyorsun di miii ?
Yooook .... o X e basınca bulaşık mkn boşalttım ... o sırada arkadaşım aradı , çocuk arabası kırılmış araba lazımmış ... depodan binbir güçlük çıkarıp götürdüm... ordan yusufu almaya ... ordan markete ...
Şimdi mutfağa girip yemek yapacağım .
Eşim 6 gibi gelir ... o gelince biraz uyurum belki ..
Bugünkü yokluğumu mazur görün ve gece acısını çıkarayım
Hadi yemek yapmaya ben ...
Menüde dünden kalanlara ilave karnıyarık var ... çorba ilave ... o kadar.
Herkes iyidir umarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?