Bi bakmışım ki birgün 70 yaşındayım haberim yokA ha ha
Ay senin mesajları okudukça ben yoruluyorum
Kaptanım bir şey soracağım Ramazan olduğu için biz hangi saatin tartı rakamını vereceğiz sanaSaat 4 gibi uyuduğumdan 3 saate şişkinlik yemekler gitmiyor ve fazla çıkıyor mesela
Ayy temizlikle nasıl kafayı bozduysam, menülerde ki domatesleri domestos diye okuyorum
Canım kuru erik de al dene çok işe yarıyorbende oyle yapayim icmedigim kalmadi dun cok sagol canim
Ayy hakkaten, bu kadar aksiyonlu hayata zaman nasıl geçer anlamaz insanBi bakmışım ki birgün 70 yaşındayım haberim yok
Canım pahalı dedin ama şu probiyotiği bir denesen, bir günde etki ediyor, her gün kullanmazsın üç dört günde bir alırsınay bi gerginim bugün....
wc de yok 3. gün
Anladım canım kaçırmışım ben 6 buçuk gibi evde oluyorum o zaman tartılsam olur mu acaba neyse bakalım kaptanım ne söyleyecekDaha önce kapta yazmıştı sen kaçırmış sın canım
Sanırım perşembe günü en geç akşam saat 5 kadar tartılıp bildireceğiz saat 8 paylaşılacak mis kaptan belki çalışanlara bir kolaylık yaparım demişti ama tolerans sınırı ne kadar onu bilmiyorum oda iftar hazırlayacağı icin
ayni ben kullanmayayim çamaşır suyu diyorum dayanamıyorum
Ama wc ve mutfak temizlik bezi için şart. O bez çamaşır suyuna yatmazsa kokuyorDaha önce kapta yazmıştı sen kaçırmış sın canım
Sanırım perşembe günü en geç akşam saat 5 kadar tartılıp bildireceğiz saat 8 paylaşılacak mis kaptan belki çalışanlara bir kolaylık yaparım demişti ama tolerans sınırı ne kadar onu bilmiyorum oda iftar hazırlayacağı icin
ayni ben kullanmayayim çamaşır suyu diyorum dayanamıyorum
Dediğin gibi demişti kapteniçemKızlar tartilma konusunda yanlışım varsa düzeltin
Ama wc ve mutfak temizlik bezi için şart. O bez çamaşır suyuna yatmazsa kokuyorbir kere bitti, iki üç gün çamaşır susuz kaldım, eşime dedim kaç gündür çamaşır suyum yok akşam acil getir, almış iki tane 5 litrelik getirmiş
Bu konuda arıza mı bilir ses etmediAş mı eriyon hatun demedi mi
Benimde baktırmam lazım yarın baktirayim ya. Aile hekimine gideyim.Benimde d vitamiini ve demir değerleri yerlerde ilaç kullanacağım
Benimde öyleydi canım damla kullandım d vitamini için demir içinde folik asit kullandım şuanda gayet yükselmişler sadece regl dönemi demir hapı al dedi doktorBenimde d vitamiini ve demir değerleri yerlerde ilaç kullanacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?