Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanım bir şey soracağım Ramazan olduğu için biz hangi saatin tartı rakamını vereceğiz sana Saat 4 gibi uyuduğumdan 3 saate şişkinlik yemekler gitmiyor ve fazla çıkıyor mesela

Daha önce kapta yazmıştı sen kaçırmış sın canım
Sanırım perşembe günü en geç akşam saat 5 kadar tartılıp bildireceğiz saat 8 paylaşılacak mis kaptan belki çalışanlara bir kolaylık yaparım demişti ama tolerans sınırı ne kadar onu bilmiyorum oda iftar hazırlayacağı icin

Ayy temizlikle nasıl kafayı bozduysam, menülerde ki domatesleri domestos diye okuyorum

ayni ben kullanmayayim çamaşır suyu diyorum dayanamıyorum

bende oyle yapayim icmedigim kalmadi dun cok sagol canim
Canım kuru erik de al dene çok işe yarıyor
Bi bakmışım ki birgün 70 yaşındayım haberim yok
Ayy hakkaten, bu kadar aksiyonlu hayata zaman nasıl geçer anlamaz insan peki bu kadar misafire evim ne durumda nasıl her daim düzenli tutuyorsun
ay bi gerginim bugün....

wc de yok 3. gün
Canım pahalı dedin ama şu probiyotiği bir denesen, bir günde etki ediyor, her gün kullanmazsın üç dört günde bir alırsın

Anladım canım kaçırmışım ben 6 buçuk gibi evde oluyorum o zaman tartılsam olur mu acaba neyse bakalım kaptanım ne söyleyecek Ausencia

Ama wc ve mutfak temizlik bezi için şart. O bez çamaşır suyuna yatmazsa kokuyor bir kere bitti, iki üç gün çamaşır susuz kaldım, eşime dedim kaç gündür çamaşır suyum yok akşam acil getir, almış iki tane 5 litrelik getirmiş

Bugün içim kıpır kıpır tam temizlik yapmalık camlarım kalmıştı onları sileyim, çocuk odasının fonlarını yıkamıştım asayım.
Ben bu ramazanda davet etmiycem kimseyi çünkü eşimin annesi ve kız kardeşleri ile aram soğuk son iki yıldır bu sebepten onları çağırmamak için kimseyi çağırmıyım diyorum. Bilmiyorum böylede ramazan ramazan değil gibi ana gerçekten sahte gülücük saçamam ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…