- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
yok o roll ekmek akşamki iftarda yediğim .Sen yediği içtiği merak edilmeyek kadın mısın
Roll ekmektende arkası gözülüyor muyduuıu ?
Büyük onlar çok
.
Git tabi canım ihmal etme, nbl probiyotik al sende benim oğlumda işe yaradı. Mutlaka deneBugun menu
Sabah
1 haslanmis yumurta
4 yesil zeytin
1 dilim peynir
Yesillik
Domates/ salatalik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
1 yk pekmez
1 avuc Kuru uzum
2 ceviz
Aksam 18.30
1 çiş kusbasi
Salata
1dilim pide
2.5 lt icildi @Ausencia
Yarin dr gidecem sanirim benim bu kadar yorgun hissetmem kalp carpintim ferritine dusuklugunden bunun icin gerekli besinleri almaya ozen gosterecem.... deli sac dokulmeside yasiyorum...ilaclarin kabizlik etkisi olmasa daha iyi olacakta bunada cozum bulmaliyim....
Yok başka bir şey yemedim
Oooooo oooo oooooo diyorummmm ....cızlar devrelerimi yaktı kozam
Geçmiş olsun çok canım
Allah allah ben niye tökezlemiyorum acep
Android miyim bendaktırım kelebekolacam Teşhisim ne
Bu menü ile artı geldiğine göre sen geç saatte kesinlikle yememelisin .
Bebekte hayırlı olsun ... Rabbim sağlıklı hayırlı ömürler versin .
Gayet güzel . Bende karnıyarık yedim bugün hemi de kızartılmış
Ekmek miktarını az aldıysan bence gayet iyi iftar .
Açlıktan aya mı çıktın banu ...ne yazdın ayda
O nasıl bi sahur bacımm ?
Menü de iyi ...
Gelsin bakaşım eksiler....63.0 lar
Güzel menü canım ...
Bu saatten sonra bir şeyler tırtıklamazsan gayet iyi .
Fırın içinde geçmiş olsun canım.
Sahur pek bi doyurucu ...
Gece gece nasıl yiyorsunuz yahu ?
Iftara geleydin bacım ...mis gibi karnıyarıkla cacık vardı bende.
Güzel olmuş canım .
Iftarda patatesle ekmek pide yememende isabetli olmuş
Iyi akşsmlar delimmmm
Bugün hitlerin lacoste ta çok güldüm
Menüde iyi ...
Çok beğendim ... hemi de sporlu
Tartı ne diyor elif , senin tartıya taktım bu ara ben
Allah kabul etsin .
Pide ne kadar pide mesela :)
hgb kaç?Amin canim Allah razi olsun.... bende artik buraya hastayım hastaneye gidecem demekten utaniyorumaslinda sebebi belli demir düşüklüğü hepsine sebep oluyor carpinti sac dokulmesi ilaci duzenli almiyordum artik alacam....bi kardiyologa gideyim icim rahat etsin ..
kelebekolacam bu demir igneleri nasil var mi onerin ???igneyle baslasam diyorum sonra tabletle devam etsem ferritin degerim 4.27... daha mi iyi olur sence ??
Benimde bahar alerjim geldi, yine nefesim daralıyor ...ayyy öyle güzel uyku havası varki.
gunaydin ahuu tartildinmi hic merak ediyorum;Günaydın güzeller yataktan sesleniyoreee
Bebeleri gönderdim tavukları civcivleri besledim bide başıma ördek çıktı onuda besledim neyse yattım yatağa geçmiş okuyorum bugün komşunun kızı gelcek beraber alt katı temizliycez
Artık yaz gelsin yaa bi haftadır kombi yakıyorum yeniden
Efsercim çok sevindim darısı 79 lara 69lara89 gördümama istediģim 89 degil küsüratları atmam lazım
Valla tartıldım ama söylemedim haftasonu kaptaniçe menümü beğenmedi diye tartılmıştım eksiydim dün ama spor yapınca şişerim ben bugün bakmadım hiç eksi miktarınıda sorma bencegunaydin ahuu tartildinmi hic merak ediyorum;)
Ay tüh kötü olmuşDun ki menum merak edilmis
Sahur menemen peynir zeytin salatalık tambugday ekmek 3 dilim amma toplasan 1 dilim etmez cinsten arkası görünüyordu
Iftar
1 bardak su.
Iftar programın da ortada kaldık.ilk ve son toplu iftar macera
Ev yakındı döndüm lakin hazır yemek yoktu kıymalı menemen yaptım salata
Peynir zeytin 1 roll ekmek çavdar
Ara esmer şekerli kabak
Ara erik kayısı
Geç yiyince sahurda anca su icebildim.
Canım bende öyleydim, iftardan sonra ve sahurda incir, gün kurusu, hurma yedim ondan sonra düzeldiiftar
yarim kase mercimek corbasi
ufak haslanmis tavuk
iki kasik barbunya
bol salata biraz yogut ve peynirle devam edildi.
cok az pide yendi
sahur:
1 lt den fazla su
1 tane kayisi cayi icildi
bir parmak kadar pideden tost yenildi( yememek icin kalktim sahura esim artik yiyemiyince atmamak icin yedim o minigi)
sahura kalkmayinca daha rahat tutuyorum bol su icip yatiyorum. oftardan sonra vakit bulamiyorum su icmeye.
4 gundur wc yok canim cok skkin
iftardan sonra 1 lt ye yakin su bir soda ve bir yesil cay icildi
spor yok ama bu aksam olacak insAhu060812 @Ausencia
cumaya supriz olsun:))Valla tartıldım ama söylemedim haftasonu kaptaniçe menümü beğenmedi diye tartılmıştım eksiydim dün ama spor yapınca şişerim ben bugün bakmadım hiç eksi miktarınıda sorma bence
Amin canımEfsercim çok sevindim darısı 79 lara 69lara
A ha haKaptanicem bunun adı kaptanikushedefekilitlikusyeterincekilodanbıkmışus sendromu
Ay senin mesajları okudukça ben yoruluyorumGünaydın güzeller yataktan sesleniyoreee
Bebeleri gönderdim tavukları civcivleri besledim bide başıma ördek çıktı onuda besledim neyse yattım yatağa geçmiş okuyorum bugün komşunun kızı gelcek beraber alt katı temizliycez
Artık yaz gelsin yaa bi haftadır kombi yakıyorum yeniden
bende oyle yapayim icmedigim kalmadi dun cok sagol canimCanım bende öyleydim, iftardan sonra ve sahurda incir, gün kurusu, hurma yedim ondan sonra düzeldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?