- 19 Ekim 2012
- 47.477
- 78.586
- 798
Canım kuru erik de al dene çok işe yarıyor
Ayy hakkaten, bu kadar aksiyonlu hayata zaman nasıl geçer anlamaz insanpeki bu kadar misafire evim ne durumda nasıl her daim düzenli tutuyorsun
Canım pahalı dedin ama şu probiyotiği bir denesen, bir günde etki ediyor, her gün kullanmazsın üç dört günde bir alırsın
Merhaba 7. takımcım,
502. ve 519. etaplar arasındaki dönemi kapsayan analiz raporunuz hazır:
https://www.kadinlarkulubu.com/foru...analiz-raporlari.267230/page-39#post-51571117
Geçer not aldığınız için tebrikler!
Nbl canımeczaneden sıpariş vereyimde gelsin ya belli marka varmıydı senin kullandıgın ?
ben gözüme kestirdim öğle arası sedyede uyuyacamay uyumak istiyırummm yaa saat daha 10:30
Nbl canımirmae de onu kullanıyormuş.
ben gözüme kestirdim öğle arası sedyede uyuyacam
Canım olduğu kadar benim ev bir kat bodrum 3 katta yukarı dan oluşuyor.bide bahçe var tabi.her daim tertemiz tutmak mümkün değil zira altta iki ıvır zıvır odasını da sayarsak 9 oda var.öyle olunca alan geniş olduğu için daha uzun vakitte kirleniyor yada bana öyle geliyo az girilen oda kirlenmiyor oraları es geçip çok kullanılan yerleritemizliyorum öyle öyle idare ediyorum çok takıntılı değilim yoksa kafayı yerimCanım kuru erik de al dene çok işe yarıyor
Ayy hakkaten, bu kadar aksiyonlu hayata zaman nasıl geçer anlamaz insanpeki bu kadar misafire evim ne durumda nasıl her daim düzenli tutuyorsun
Sıkı önlem al kaybetmediysem iyi bişeydi regl şişkinliği falan gitti amaAhu de hele onlara deme angaralı hemşehri ne demek ne kadar eksi
Maglum önlem alacağız
yaptinmi hic daha once canimHurma diyeti mi yapsam ki iki gün. Kahvaltı ettim ama diğer iki öğünü yaparım :)
yaptinmi hic daha once canimHurma diyeti mi yapsam ki iki gün. Kahvaltı ettim ama diğer iki öğünü yaparım :)
Oğluma aldık canım toz şeklinde. Aynı markanın büyükler için olanı var . Toz al bence
İlk kez yapıcam. Hep niyetlendim ama nasip olmadı. Bugün deniycem inşallahyaptinmi hic daha once canim
Netde daha uygun. Gitti gidiyora bak canımcnm şimdi eczaneyi aradım 50 lik 55 tl imiş
birde netten bakayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?