Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ayy uyuyamiyorum yaa, yarin okula gidicem bir de sersem sersem dolasicam heralde

Sahurumu yazayim hazir uyku tutmuyoken:
1 haslanmis yumurta
1 kupa sut
2 avuc icinden biraz az pide
Domates, salatalik,peynir,zeytin
3-4 hurma
3-4 cilek organik

Veee bolca su

Dun ki menum merak edilmis
Sahur menemen peynir zeytin salatalık tambugday ekmek 3 dilim amma toplasan 1 dilim etmez cinsten arkası görünüyordu
Iftar
1 bardak su.
Iftar programın da ortada kaldık.ilk ve son toplu iftar macera
Ev yakındı döndüm lakin hazır yemek yoktu kıymalı menemen yaptım salata
Peynir zeytin 1 roll ekmek çavdar
Ara esmer şekerli kabak
Ara erik kayısı

Geç yiyince sahurda anca su icebildim.

iftar
yarim kase mercimek corbasi
ufak haslanmis tavuk
iki kasik barbunya
bol salata biraz yogut ve peynirle devam edildi.
cok az pide yendi

sahur:
1 lt den fazla su
1 tane kayisi cayi icildi
bir parmak kadar pideden tost yenildi( yememek icin kalktim sahura esim artik yiyemiyince atmamak icin yedim o minigi)

sahura kalkmayinca daha rahat tutuyorum bol su icip yatiyorum. oftardan sonra vakit bulamiyorum su icmeye.

4 gundur wc yok canim cok skkin

iftardan sonra 1 lt ye yakin su bir soda ve bir yesil cay icildi
spor yok ama bu aksam olacak ins Ahu060812 Ausencia

Bende unutulmuşum

Kimmmmm sen
Ben yazarken sen alttaydın canım ismini gördüm ... yazacağını tahmin ettim

Sahur menüm
1 haşlanmış yumurta
2 çorba kaşıgı lor
3 zeytin
1 tam tahıllı ekmek
Domates Hibuskus cayı

Güzeller ikinizinde menüsü güzel sahurda ... ama mutlaka berbaberde yazın iftarla ... aynı gün neler yendi kıyaslamam için

Hazır olmayan üç dört kaşık sade dondurma ise ve haftadabirse sorun yok zaten.

Ispanak kavurma çekti canım :)
1 kaşık çk ise evet acıkmışsındır canım.

Güzel kozacım . Biraz pideyi kıstık mııı ?tamamdır bu iş .

Günaydınlarrr ♡ ♡ ♡
Sahurlar yapılmış.
Rabbim kabul etsin.

Günaydın hayirli huzurlu bir gün diliyorum

Günaydın sizede güzElleer

Sen yediği içtiği merak edilmeyek kadın mısın

Roll ekmektende arkası gözülüyor muyduuıu ?
Büyük onlar çok

Güzel canım .
Sahurda da hiç kalmamak değilde hurma su ysp.

Amin canim Allah razi olsun.... bende artik buraya hastayım hastaneye gidecem demekten utaniyorum aslinda sebebi belli demir düşüklüğü hepsine sebep oluyor carpinti sac dokulmesi ilaci duzenli almiyordum artik alacam....bi kardiyologa gideyim icim rahat etsin ..

kelebekolacam bu demir igneleri nasil var mi onerin ???igneyle baslasam diyorum sonra tabletle devam etsem ferritin degerim 4.27... daha mi iyi olur sence ??

ada ilaçlarını içiyomusun?
çok düşmüş değerin
geçen bi yerde rastladım pancar pekmezi iyi geliyomuş alasım var sende araştır istersen

Günaydınlar 7.takımın güzelleri bitanecik arkadaşlarım...nihayet bu gün evde olucam inşallah.evde işim çok bugün.yürüyüşe de gitmediç.Damlayı kreşe yollayıp eve geçtim direk.güzel bi kahvaltı yaptım şimdi işlet beni beklerrr...
Ausencia kaptanım regle 4gün var...cuma tartıdan çok korkuyorum.üstelik dün o kadar az yememe rağmen sadece 200gram eksideyim.bunun iki açıklaması var.ya akşam geç saatte yemem kilo olarak oturmuş vücuduma ya da regl şişliyi...inşallah cumayadek maydanoz kürü falan atarım şu artıları...evet geç yeme benim en büyük düşmanım galiba yasak yemezsem bile

Seferbaşı bu hafta çok yoğundu.inşallah seferoğullarımda her şey yolumdadır.regl ovuıyasyon yaşayan olmaz inşallah...yasak yemiyeceklerindem eminim

Haydi ben işlere kaçarrrr..

tamam canim regl donemimde hurma diyeti yapicam hazirlik olur)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…