Teşekkürler masum
selam kelebek hoşgeldin nasılsın
Cok şükür ablam geciyor valla buara bana biraz zor gecti ama olsun izne ayrilmayi dort gozle bekledim resmen evdeyim artik.şükür sen nasilsin
oyy maşallahHosbulduk canisiçok ulsukur iyiz teyzesi bugun doktora gittik geldik 33 haftaya girdik dogum izni baslattim eveyim artik inşallah bi problem yok Elhamdülillah sen nasilsin nasil gidiyor
Allah kolayliklar versin inşallahİyiyim canım ... Ramazan telaşı işte .
Onun dışında kızlarla yoğrulup yuvarlanıp diyete devam :)))
Ne guzel canim ipin ucunu birakmamak iyidir. Insallah dogumdan sonra bebisle bi kendimize gelelim buralardayim yineoyy maşallahhayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah
ben iyiyim, hala buralarda mücadeleye devam ediyorum,doğumdan sonra senide bekleriz
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 502. etap bitiş kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 519. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
- Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
Ay çok güzel ...
- vorones: 504. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 512. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- Lunya: 511. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 518. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- Dersaadet_: 502. etap bitiş ve 517. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- mimu88: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- Sherrysherrylady: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- pamukskr: 502. etap bitiş ve 513. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- ecemavi: 513. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- Ahu060812: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- _AYNURA_: 513. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- DelyDoly: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- masumm: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- Bebetomm: 507. etap yarışma kayıt ve 512. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- kelebekolacam: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- Sekercikiz: 502. etap bitiş ve 514. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- ada81: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- eflalim: 519. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- tuba52: 502. etap bitiş ve 511. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- Betulina: 502. etap bitiş (507. etap tartı değişimi kaynaklı +1,3 ilo eklenmiştir.) ve 515. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- aeben: 515. etap izinden dönüş ve 518. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- exmadon: 519. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- saydin78: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- irmae: 519. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- Efser: 518. izinden dönüş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- fatmanurkaya: 502. etap bitiş ve 507. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
Diplomalarla dolu ...
Notumuzda çok iyi .
Ramazanda Cuma Kilo Bildirim Saati
- Oruçlu olmayanlar arkadaşlar Cuma günü eski düzende kilo bildirebilir .
- Oruç tutan ve listede olan arkadaşlar CUMA günü en geç 17:00 / 18 :00 gibi kilo bildirebilir.
- Oruç tutan ve listede olmayan arkadaşlar için CUMA günü bildirim saati esneyebilir .takım içi yarışlarının ve takım içi listelerini iftardan sonrada hazırlayabilir .
- Oruç tutan ve listede olan ve çalışıp 18:00 e kadar Cuma günü evde olamayacaklar
perşembe iftar öncesi kilolarını bana bildirebilir özelden ya da telden .
Hoşgeldin kuzum nasılsınNe guzel canim ipin ucunu birakmamak iyidir. Insallah dogumdan sonra bebisle bi kendimize gelelim buralardayim yine
Ramazanda Cuma Kilo Bildirim Saati
- Oruçlu olmayanlar arkadaşlar Cuma günü eski düzende kilo bildirebilir .
- Oruç tutan ve listede olan arkadaşlar CUMA günü en geç 17:00 / 18 :00 gibi kilo bildirebilir.
- Oruç tutan ve listede olmayan arkadaşlar için CUMA günü bildirim saati esneyebilir .takım içi yarışlarının ve takım içi listelerini iftardan sonrada hazırlayabilir .
- Oruç tutan ve listede olan ve çalışıp 18:00 e kadar Cuma günü evde olamayacaklar
perşembe iftar öncesi kilolarını bana bildirebilir özelden ya da telden .
Canım onda bir hata olmasın nbl in kapsülleri 10 luk, şaseler 20 lik bir de çiğneme tableti 30luk oalrak var. 50 kapsül hiç duymadım ben..cnm şimdi eczaneyi aradım 50 lik 55 tl imiş
birde netten bakayım
dereceye girmişimmm ya kız auuuuusssbi de beni beğenmezsin
Cok şükür iyizde aacaba nick fln mi değişti hatirlayamadim. Mi yoksaHoşgeldin kuzum nasılsınHer zaman bekleriz sende bebişte iyi olunda
Sağol kaptanım
benim perşembe iftar öncesine mi kaldı ama belki 300 400 gr oynayacak :/
Canım onda bir hata olmasın nbl in kapsülleri 10 luk, şaseler 20 lik bir de çiğneme tableti 30luk oalrak var. 50 kapsül hiç duymadım ben..
Şoktayım ,orda bi hata vardırdereceye girip diploma alanlara bak senin , hep iyi örnekleri al gözüne e mi yavrucummm
Canım var bende gördüm gitti gidiyordaCanım onda bir hata olmasın nbl in kapsülleri 10 luk, şaseler 20 lik bir de çiğneme tableti 30luk oalrak var. 50 kapsül hiç duymadım ben..
Değişmedi canım konuşmuştuk ama hatırlamadın herhalde olsun ya da ben karıştırdım oruçtan mazur görCok şükür iyizde aacaba nick fln mi değişti hatirlayamadim. Mi yoksa
300 400 ü de haftaya kullanırız :)
yani yapacak bir şey yok canım , cuma 8 den önce gelemiyorum diyorsun ... ben burda olup liste hazırlayıp paylaşamam iftara yarım sat kala :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?