Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Cok şükür ablam geciyor valla buara bana biraz zor gecti ama olsun izne ayrilmayi dort gozle bekledim resmen evdeyim artik.şükür sen nasilsin

İyiyim canım ... Ramazan telaşı işte .
Onun dışında kızlarla yoğrulup yuvarlanıp diyete devam :)))

Hosbulduk canisi çok ulsukur iyiz teyzesi bugun doktora gittik geldik 33 haftaya girdik dogum izni baslattim eveyim artik inşallah bi problem yok Elhamdülillah sen nasilsin nasil gidiyor
oyy maşallahhayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah
ben iyiyim, hala buralarda mücadeleye devam ediyorum,doğumdan sonra senide bekleriz

oyy maşallahhayırlısıyla kucağınada alırsın inşallah
ben iyiyim, hala buralarda mücadeleye devam ediyorum,doğumdan sonra senide bekleriz
Ne guzel canim ipin ucunu birakmamak iyidir. Insallah dogumdan sonra bebisle bi kendimize gelelim buralardayim yine

Ramazanda Cuma Kilo Bildirim Saati

• Oruçlu olmayanlar arkadaşlar Cuma günü eski düzende kilo bildirebilir .

• Oruç tutan ve listede olan arkadaşlar CUMA günü en geç 17:00 / 18 :00 gibi kilo bildirebilir.

• Oruç tutan ve listede olmayan arkadaşlar için CUMA günü bildirim saati esneyebilir .takım içi yarışlarının ve takım içi listelerini iftardan sonrada hazırlayabilir .

• Oruç tutan ve listede olan ve çalışıp 18:00 e kadar Cuma günü evde olamayacaklar perşembe iftar öncesi kilolarını bana bildirebilir özelden ya da telden .

dereceye girmişimmm ya kız auuuuusss bi de beni beğenmezsin

benim perşembe iftar öncesine mi kaldı ama belki 300 400 gr oynayacak :/

Ne guzel canim ipin ucunu birakmamak iyidir. Insallah dogumdan sonra bebisle bi kendimize gelelim buralardayim yine
Hoşgeldin kuzum nasılsın Her zaman bekleriz sende bebişte iyi olunda

Sağol kaptanım

benim perşembe iftar öncesine mi kaldı ama belki 300 400 gr oynayacak :/

300 400 ü de haftaya kullanırız :)

yani yapacak bir şey yok canım , cuma 8 den önce gelemiyorum diyorsun ... ben burda olup liste hazırlayıp paylaşamam iftara yarım sat kala :)

300 400 ü de haftaya kullanırız :)

yani yapacak bir şey yok canım , cuma 8 den önce gelemiyorum diyorsun ... ben burda olup liste hazırlayıp paylaşamam iftara yarım sat kala :)

doğru ablacım sorun yok ben sana perşembe akşamı iftardan önce cuma akşamı da gelir gelmez yazarım yetişirse kullanırsın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…