Bence gitdiyetisyene gitsem mi acaba aylık analiz için, üşeniyorum
mimu88 aynen bak burda sessizce oturuyorum ben ve sessizlik sanırım bi gariplik var.sahur yapmadıgımdan olabilir gibi.
Ramazanin basinda boyle oluyor ablam pideyi birazciik seviyorumm ...:)))
Kimmmmm sen
Ben yazarken sen alttaydın canım ismini gördüm ... yazacağını tahmin ettim
Güzeller ikinizinde menüsü güzel sahurda ... ama mutlaka berbaberde yazın iftarla ... aynı gün neler yendi kıyaslamam için
Hazır olmayan üç dört kaşık sade dondurma ise ve haftadabirse sorun yok zaten.
Ispanak kavurma çekti canım :)
1 kaşık çk ise evet acıkmışsındır canım.
Güzel kozacım . Biraz pideyi kıstık mııı ?tamamdır bu iş .
Günaydın sizede güzElleer
Sen yediği içtiği merak edilmeyek kadın mısın
Roll ekmektende arkası gözülüyor muyduuıu ?
Büyük onlar çok
Güzel canım .
Sahurda da hiç kalmamak değilde hurma su ysp.
Açıklama:
- Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
- DÖNEM BAŞI sütunu; 502. etap bitiş kilosudur.
- DÖNEM SONU sütunu; 519. etap bitiş kilosudur.
- Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
- İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
- İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
- Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.
Notlar:
Ay çok güzel ...
- vorones: 504. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 512. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- Lunya: 511. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 518. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- Dersaadet_: 502. etap bitiş ve 517. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- mimu88: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- Sherrysherrylady: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- pamukskr: 502. etap bitiş ve 513. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- ecemavi: 513. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- Ahu060812: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- _AYNURA_: 513. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- DelyDoly: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- masumm: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- Bebetomm: 507. etap yarışma kayıt ve 512. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- kelebekolacam: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- Sekercikiz: 502. etap bitiş ve 514. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- ada81: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- eflalim: 519. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- tuba52: 502. etap bitiş ve 511. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
- Betulina: 502. etap bitiş (507. etap tartı değişimi kaynaklı +1,3 ilo eklenmiştir.) ve 515. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- aeben: 515. etap izinden dönüş ve 518. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
- exmadon: 519. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- saydin78: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- irmae: 519. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- Efser: 518. izinden dönüş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
- fatmanurkaya: 502. etap bitiş ve 507. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
Diplomalarla dolu ...
Notumuzda çok iyi .
Gozun aydin abla saglikla gelsin bebekHosbulduk canisiçok ulsukur iyiz teyzesi bugun doktora gittik geldik 33 haftaya girdik dogum izni baslattim eveyim artik inşallah bi problem yok Elhamdülillah sen nasilsin nasil gidiyor
geçmiş olsun canım holter takcaklar galiba 1 gün boyunca taşıycaksın artık , korkulacak bir şey değil arkadaşlardan biliyorum :) umarım tez zamanda iyileşirsin,Merhaba kizlar
Cook yogun bi gun yasiyorum ... sabah kardiyologa gittim kalbime bakti bisey yok dedi elimdeki tahlil sonuclarini gösterdim kansizlik yapabilir ama cok dusuk degil degerin dedi....haftaya persembe sabah 8.30 da bisey takacaklar adini unuttum kalp ritmime bakacak...dahiliye git dedi ..
Oradan dahiliye gectim oda degerlerimin asiri düşük olmadigini hgbkelebekolacam 11.6 igne gereksiz tablet verdi gunde bir kere ferrozinc tablet ac karnina al dedi bitince yine gel dedi...
Babam hasta oldugumu duyunca merak etmis hem seni hem aykizimi goreyim dedi yolda geliyor..
Bende kostur ev topla yemek haz ugrastim bi size bakayim dedim...
Merhaba kizlar
Cook yogun bi gun yasiyorum ... sabah kardiyologa gittim kalbime bakti bisey yok dedi elimdeki tahlil sonuclarini gösterdim kansizlik yapabilir ama cok dusuk degil degerin dedi....haftaya persembe sabah 8.30 da bisey takacaklar adini unuttum kalp ritmime bakacak...dahiliye git dedi ..
Oradan dahiliye gectim oda degerlerimin asiri düşük olmadigini hgbkelebekolacam 11.6 igne gereksiz tablet verdi gunde bir kere ferrozinc tablet ac karnina al dedi bitince yine gel dedi...
Babam hasta oldugumu duyunca merak etmis hem seni hem aykizimi goreyim dedi yolda geliyor..
Bende kostur ev topla yemek haz ugrastim bi size bakayim dedim...
Bende çıkıp Yusufu alayım , çarşıda da bir iki işim var .
Sonrası Allah kerim hangi koltukta yuvarlanırım bakalım ...
Nare83 şişmişsin yine , ne yedin öğlen
mimu88 beni kafeinde nikotinde fena vuruyor ... yeminle o arada içtiğimde zangır zangır titriyor her yerim ....
Sarayca git bence canım , ölçülmüş ölçülmüşür
Nego hepimizde üç aşağı beş yukarı var benzer durumlar ... Sen bilirsin , kafan ne kadar az ağrıycaksa o yolu seç o zaman canım
ben garip bi şekilde yoksunluk yaşamadıgımı düşünüyorum.çayı genelde iftar sofrasındayken demlerim.kahve aklıma gelmiyor günlük 3-4 içen ben.şuan mümkün olsa içerim demiyorum canım çekmiyor.
tek istediğim bi oyana bi oyana döne döne uyumak
Bence gitbende ramazandan sonra gidicem
ben izin aldımmmbende yaaa sadece uyku istiyorummm 3 saat kaldı :/
Bende çıkıp Yusufu alayım , çarşıda da bir iki işim var .
Sonrası Allah kerim hangi koltukta yuvarlanırım bakalım ...
Nare83 şişmişsin yine , ne yedin öğlen
mimu88 beni kafeinde nikotinde fena vuruyor ... yeminle o arada içtiğimde zangır zangır titriyor her yerim ....
Sarayca git bence canım , ölçülmüş ölçülmüşür
Nego hepimizde üç aşağı beş yukarı var benzer durumlar ... Sen bilirsin , kafan ne kadar az ağrıycaksa o yolu seç o zaman canım
ben izin aldımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?