Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bende çıkıp Yusufu alayım , çarşıda da bir iki işim var .

Sonrası Allah kerim hangi koltukta yuvarlanırım bakalım ...

Nare83 şişmişsin yine , ne yedin öğlen

mimu88 beni kafeinde nikotinde fena vuruyor ... yeminle o arada içtiğimde zangır zangır titriyor her yerim ....

Sarayca git bence canım , ölçülmüş ölçülmüşür

Nego hepimizde üç aşağı beş yukarı var benzer durumlar ... Sen bilirsin , kafan ne kadar az ağrıycaksa o yolu seç o zaman canım

Ramazanin basinda boyle oluyor ablam pideyi birazciik seviyorumm ...:)))

ben garip bi şekilde yoksunluk yaşamadıgımı düşünüyorum.çayı genelde iftar sofrasındayken demlerim.kahve aklıma gelmiyor günlük 3-4 içen ben.şuan mümkün olsa içerim demiyorum canım çekmiyor.
tek istediğim bi oyana bi oyana döne döne uyumak

Merhaba kizlar

Cook yogun bi gun yasiyorum ... sabah kardiyologa gittim kalbime bakti bisey yok dedi elimdeki tahlil sonuclarini gösterdim kansizlik yapabilir ama cok dusuk degil degerin dedi....haftaya persembe sabah 8.30 da bisey takacaklar adini unuttum kalp ritmime bakacak...dahiliye git dedi ..

Oradan dahiliye gectim oda degerlerimin asiri düşük olmadigini hgb kelebekolacam 11.6 igne gereksiz tablet verdi gunde bir kere ferrozinc tablet ac karnina al dedi bitince yine gel dedi...

Babam hasta oldugumu duyunca merak etmis hem seni hem aykizimi goreyim dedi yolda geliyor..
Bende kostur ev topla yemek haz ugrastim bi size bakayim dedim...

Açıklama:

• Liste sıralaması; DÖNEM FARKI (yüzde) sütununa göre yapılmıştır.
  • DÖNEM BAŞI sütunu; 502. etap bitiş kilosudur.
  • DÖNEM SONU sütunu; 519. etap bitiş kilosudur.
  • Belirtilen etaplardan birinde olmayan yarışmacıların en yakın tarihli etap kiloları alınmış ve detaylar NOTLAR bölümünde verilmiştir.
  • İlgili dönemde yarışmadan ayrılan (hamile izni de dahil) ve diskalifiye edilmiş olan üyeler listede yer almamaktadır.
  • İzinden dönen üyelerin, izinden dönüş kiloları baz alınmıştır.
  • Etap notu ve karne notu 100 üzerinden hesaplanmıştır.

Notlar:

• vorones: 504. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 512. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
  • Lunya: 511. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 518. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
  • Dersaadet_: 502. etap bitiş ve 517. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • mimu88: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • Sherrysherrylady: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • pamukskr: 502. etap bitiş ve 513. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
  • ecemavi: 513. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • Ahu060812: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • _AYNURA_: 513. etap yarışma kayıt (mezuniyet sonrası dönüş) ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • DelyDoly: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
  • masumm: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • Bebetomm: 507. etap yarışma kayıt ve 512. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
  • kelebekolacam: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • Sekercikiz: 502. etap bitiş ve 514. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • ada81: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • eflalim: 519. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • tuba52: 502. etap bitiş ve 511. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
  • Betulina: 502. etap bitiş (507. etap tartı değişimi kaynaklı +1,3 ilo eklenmiştir.) ve 515. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
  • aeben: 515. etap izinden dönüş ve 518. etap bitiş kilosu alındı. Üye mezun oldu.
  • exmadon: 519. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • saydin78: 502. etap bitiş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • irmae: 519. etap yarışma kayıt ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • Efser: 518. izinden dönüş ve 519. etap bitiş kilosu alındı.
  • fatmanurkaya: 502. etap bitiş ve 507. etap bitiş kilosu alındı. Üye izne ayrıldı.
Ay çok güzel ...
Diplomalarla dolu ...
Notumuzda çok iyi .
[/QUOTE]
Ya umarim ben de mezun olabilirim bir gun ne guzel

geçmiş olsun canım holter takcaklar galiba 1 gün boyunca taşıycaksın artık , korkulacak bir şey değil arkadaşlardan biliyorum :) umarım tez zamanda iyileşirsin,
baban geliyormuş gözün aydın olsun.

Ayy ben de 4 saatlik uykuyla duruyorum.. Okulda biraz uyurum son haftalar dedim ama bir turlu uyuyamadim uykum varrr
Kiloma da bakmadim bi bakayim eve gidince

ada benimde hgb mi ne o değerim hep normal çıkıyodu o yüzden hiç ferritine bakılmıyodu, birgün sağlık ocağı doktoru bakana kadar sonra çok düşük çıkınca ilaca başladım iykide başlamışım değer yükseldikçe kendime geldim, depo kansızlığın çok etkilemez diyen doktorlara itimadım yok artık baya bi etkilediğini yaşayarak gördüm

doktorun biri en az 40 olmalı hatta olabildiğincede yükseltmelisin dedi en son

ihmal etme,ilaçlarını kullan,bide dediğim gibi şu pancar pekmezinide araştır al istersen

baban geliyomuş gözün aydın olsun

çorbadan sonraaa böyle yakıyorum bitane beynim varyaaa zonk zonk zonk oo yeaas

bende yaaa sadece uyku istiyorummm 3 saat kaldı :/

ferritin tabiki önemli .ama iğne için hgb yi baz alırım ben o yüzden sormuştum ada ya.
geçmiş olsun canım.bir sorun çıkmaz inşaallah.ilacını düzenli al gerekirse sende probiyotik kullan kabız olma.

söylememmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…