Daha var kafamı karıştırma kayınvalidenehirnil111 biz ne zaman soracagız sana bebiş nasıl diye
Ay kendimi herşeye karışan kayınvalide gibi hissettim
tüm mezunlardan fazla saadeetten de fazla vermişim
doğru ablacım sorun yok ben sana perşembe akşamı iftardan önce cuma akşamı da gelir gelmez yazarım yetişirse kullanırsın :)
Sözün özü biz listede olanlar engec 18 de bildirimi yapmış olacağız cumaya
nehirnil111 biz ne zaman soracagız sana bebiş nasıl diye
Ay kendimi herşeye karışan kayınvalide gibi hissettim
Bu hafta ramazan rehavet yaptı, atışma kapışma yo hiç, hani nerde seferoğulları, tellioğulları
Şunu da yazayım unutmadan Sahur / İftar menülerini bir ara yazarak bildirin güzelller
nehirnil111 canım bu durumda cuma bildirim yapabilirsin sen tatlım , geç saatte .
Nare83 bende de ramazan boyu no wc sanırım tek gün ara vereceğim ... yarında bir geçsin de .
Nego canım halan hoş gelmiş.... ne güzel bir günde gelmiş .. severim cumaya 3 kala gelen halaları , iyi eksi gösterir
bu arada bir mesajını okudum , tam olarak kimdi unuttum şimdi görümcenle biri ile aran iyi değil diye başkalarını da çağırmıyorum demişsin ... bence aranın iyi olduğu ve çağırmak istediğin kim varsa çağır .
ecemavi o tarz dondurmalar ramazan boyu 2-3 ü geçmeden , 1 top aşmadan yenilebilir .
fazlası hep zarar malum .
Efser canım kırp kırp o küsurleri ... tertemiz olsun oralar
Ahu060812 spor şiş olur molur deme ... diğer türlü ne güzeldi buçuklu olan hani
_AYNURA_ sende bunu keşfettin artık çoktan canım . Amerikayı keşfe gerek yok cız coz olmasa da geç saat sana bile bile lades demek .
gördüğün 200 gr eksi ... 3 günde 800-900 olacak metaya sahipsin sen ..hadi regl de de biraz azalsın ..umutsuz olma .. bildiğin şekilde diyete uy .
benimde bugün 3 gündür yok
tartı gıdım gıdım ilerliyor
seferoğlullarından mimuu saat sayıyooor yo yo iftar saati değil işten çıkma saati arjadaş zaman geçmiyor
Hamdolsun ..Tamam yapan yazsin..bende kavemi bitirip basliyorum kolay gelsin bacimmm..
Bacim demiskenaeben nerdesin sen??
Sağol kaptanımŞunu da yazayım unutmadan Sahur / İftar menülerini bir ara yazarak bildirin güzelller
nehirnil111 canım bu durumda cuma bildirim yapabilirsin sen tatlım , geç saatte .
Nare83 bende de ramazan boyu no wc sanırım tek gün ara vereceğim ... yarında bir geçsin de .
Nego canım halan hoş gelmiş.... ne güzel bir günde gelmiş .. severim cumaya 3 kala gelen halaları , iyi eksi gösterir
bu arada bir mesajını okudum , tam olarak kimdi unuttum şimdi görümcenle biri ile aran iyi değil diye başkalarını da çağırmıyorum demişsin ... bence aranın iyi olduğu ve çağırmak istediğin kim varsa çağır .
ecemavi o tarz dondurmalar ramazan boyu 2-3 ü geçmeden , 1 top aşmadan yenilebilir .
_AYNURA_ sende bunu keşfettin artık çoktan canım . Amerikayı keşfe gerek yok cız coz olmasa da geç saat sana bile bile lades demek .
gördüğün 200 gr eksi ... 3 günde 800-900 olacak metaya sahipsin sen ..hadi regl de de biraz azalsın ..umutsuz olma .. bildiğin şekilde diyete uy .
Hamdolsun ..
Bacım derslere gömüldü hülyam
Hepinizi öpüp kaçıyorum
sen al şu probiyotiği ..bir günde işe yarıyormuş baksana
Bana da zaman geçmiyor , bir de sürekli telefon geliyor , zaman geçmeyen beni arıyor
sen al şu probiyotiği ..bir günde işe yarıyormuş baksana
Bana da zaman geçmiyor , bir de sürekli telefon geliyor , zaman geçmeyen beni arıyor
Yani işte nasıl olacak, eltilerimi isterim çağırmak ama biliyorum ki kayınlarımdan biri arkamdan annesi ile bir olup konuşuyor sadece ispat edemiyorum, e yinede çağırsam kv gil olmasa olmaz eşim üzülür, gerçi o benim üzülmemi hiç düşünmüyor ama, kp le de sıkıntım yok. Kendi ailemden zaten küçük kardeşim gelemez yeni doğum yaptı eşi. Abim ablam annemgili çağırsam, nasıl olur bilemiyorum. Hiç içimden gelmiyor bu yüzden. Benim ailem bildiği için durumu asla beklemezler zaten çağırma derler sıkıntı olmasın diye. Kv me öfkem hala dinmedi kolay kolay da dinmez, bana yaşattıklarının bedelini ödediğini görürsem içim soğur. Çok kindar duruyorum dimi dışardan bakınca. Çok severdim kv mi de görümcemı de , o yüzden bu kadar kırgınım. Olayı hiç sorma birikti zamanla, benim onlara verdiğim değerin karşılığı yokmuş beni kullanmışlar özetle.Şunu da yazayım unutmadan Sahur / İftar menülerini bir ara yazarak bildirin güzelller
Bizo şimdi almıştır da
a bu daha iyi fikir işte .. sen yolla perş. bana telden iftara yakın .. cumaya da bakarız son ana kadar
dur kafa karıştırma , başka alternatiflerde varbir de 17:00 iyi bence ... en en ennnnnnnnnnnnnnn geç 18 olsun ...
he ya , herkes bir köşede mayıştı ...
İkili rekabette olmadı bu hafta ..
ecemavi ile Ahu060812 var bir onu biliyorum ... .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?