Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kızlar cuma günü ne zaman yapacağız kilo bildirimini ??

Ausencia canım dün akşam hemen iftar öncesi tartıda senin hedeflediğin kilo da çıktım İnşallah daha da düşerrrrrr

geçmiş olsun canım holter takcaklar galiba 1 gün boyunca taşıycaksın artık , korkulacak bir şey değil arkadaşlardan biliyorum :) umarım tez zamanda iyileşirsin,
baban geliyormuş gözün aydın olsun.
Aaa evet holter takacaklar )yok korkmuyorum kv kullanmisti... cook tesekkurler hemsom

Ilaclarimi duzensiz alma sebebim kabizlik canim biliyorsun diger hastaligimi tetikliyor artik bi duzene koymaliyim halsiz ruh gibi olmaktan en onemlisi kalp carpintisindan yoruldum...

Ilaclarimi duzensiz alma sebebim kabizlik canim biliyorsun diger hastaligimi tetikliyor artik bi duzene koymaliyim halsiz ruh gibi olmaktan en onemlisi kalp carpintisindan yoruldum...

aynen bende halsizlikten,çabuk yorulmaktan bıkmıştım,kalbim resmen ağzımda atıyodu, bide ayaklarım tuhaf şekilde içten titriyo gibiydi böyle tuhaf bi histi
çok şükür geçti,ramazandan sonra başlıycam yine ilaca

sende o probiyotikleri kullan o zaman kabızlığın kalmaz inşallah

Canım inşaallah kalple ilgili bir şey çıkmaz. Baban içinde gözün aydın olsun

Tabiki uyuyorum canım.sadece mecbur kaldığım günler oluyor ki bu hafta 2defa oldu.ben ne yersem tartı onu diyor genel olarak şişlik falan olmazsa...bu günde 16.30 da bitti...kiraz ve peynir yedim.kirazların sapını demler içerim..netten bakayım bi hiç yapmadım.hep çöpe atardım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…