cuma:60 dk yürüyüşbetüş bugünü cuma ctesi Pazar ile birlikte akşama söyle ekleyim sonra hergün düzenli olarak yaz ki arada kaynatma isteği gelmesin
Aaa evet holter takacaklargeçmiş olsun canım holter takcaklar galiba 1 gün boyunca taşıycaksın artık , korkulacak bir şey değil arkadaşlardan biliyorum :) umarım tez zamanda iyileşirsin,
baban geliyormuş gözün aydın olsun.
Ilaclarimi duzensiz alma sebebim kabizlik canim biliyorsun diger hastaligimi tetikliyor artik bi duzene koymaliyim halsiz ruh gibi olmaktan en onemlisi kalp carpintisindan yoruldum...ada benimde hgb mi ne o değerim hep normal çıkıyodu o yüzden hiç ferritine bakılmıyodu, birgün sağlık ocağı doktoru bakana kadar sonra çok düşük çıkınca ilaca başladım iykide başlamışım değer yükseldikçe kendime geldim, depo kansızlığın çok etkilemez diyen doktorlara itimadım yok artık baya bi etkilediğini yaşayarak gördüm
doktorun biri en az 40 olmalı hatta olabildiğincede yükseltmelisin dedi en son
ihmal etme,ilaçlarını kullan,bide dediğim gibi şu pancar pekmezinide araştır al istersen
baban geliyomuşgözün aydın olsun
Geçmiş olsun kuzum holterden korkma çok rahatsız edici degil gözün aydın babana hayırlı yoları olsun....Aaa evet holter takacaklar)yok korkmuyorum kv kullanmisti... cook tesekkurler hemsom
Ilaclarimi duzensiz alma sebebim kabizlik canim biliyorsun diger hastaligimi tetikliyor artik bi duzene koymaliyim halsiz ruh gibi olmaktan en onemlisi kalp carpintisindan yoruldum...
Tc ni ver hemen rapor cakayimayyy bana da alsanaaa daktırımmmm sizin mimu çok hastaymış ona rapor yazmam lazım de
Canım inşaallah kalple ilgili bir şey çıkmaz. Baban içinde gözün aydın olsunMerhaba kizlar
Cook yogun bi gun yasiyorum ... sabah kardiyologa gittim kalbime bakti bisey yok dedi elimdeki tahlil sonuclarini gösterdim kansizlik yapabilir ama cok dusuk degil degerin dedi....haftaya persembe sabah 8.30 da bisey takacaklar adini unuttum kalp ritmime bakacak...dahiliye git dedi ..
Oradan dahiliye gectim oda degerlerimin asiri düşük olmadigini hgbkelebekolacam 11.6 igne gereksiz tablet verdi gunde bir kere ferrozinc tablet ac karnina al dedi bitince yine gel dedi...
Babam hasta oldugumu duyunca merak etmis hem seni hem aykizimi goreyim dedi yolda geliyor..
Bende kostur ev topla yemek haz ugrastim bi size bakayim dedim...
Tanisi ney ilgic oluyor senin tanıların :)))Tc ni ver hemen rapor cakayim
Tabiki uyuyorum canım.sadece mecbur kaldığım günler oluyor ki bu hafta 2defa oldu.ben ne yersem tartı onu diyor genel olarak şişlik falan olmazsa...bu günde 16.30 da bitti...kiraz ve peynir yedim.kirazların sapını demler içerim..netten bakayım bi hiç yapmadım.hep çöpe atardımŞunu da yazayım unutmadan Sahur / İftar menülerini bir ara yazarak bildirin güzelller
@nehirnil111 canım bu durumda cuma bildirim yapabilirsin sen tatlım , geç saatte .
@masumm bende de ramazan boyu no wcsanırım tek gün ara vereceğim ... yarında bir geçsin de .
Nego canım halan hoş gelmiş.... ne güzel bir günde gelmiş .. severim cumaya 3 kala gelen halaları , iyi eksi gösterir
bu arada bir mesajını okudum , tam olarak kimdi unuttum şimdi görümcenle biri ile aran iyi değil diye başkalarını da çağırmıyorum demişsin ... bence aranın iyi olduğu ve çağırmak istediğin kim varsa çağır .
@ecemavi o tarz dondurmalar ramazan boyu 2-3 ü geçmeden , 1 top aşmadan yenilebilir .
fazlası hep zarar malum .
Efser canım kırp kırp o küsurleri ... tertemiz olsun oralar
@Ahu060812 spor şiş olur molur deme ... diğer türlü ne güzeldibuçuklu olan hani
_AYNURA_ sende bunu keşfettin artık çoktan canım . Amerikayı keşfe gerek yok cız coz olmasa da geç saat sana bile bile lades demek .
gördüğün 200 gr eksi ... 3 günde 800-900 olacak metaya sahipsin sen ..hadi regl de de biraz azalsın ..umutsuz olma .. bildiğin şekilde diyete uy .
Tc ni ver hemen rapor cakayim
Kizlar gözün aydin dilekleriniz icin hepunize cook tesekkurler
hayırdır AdamKizlar gözün aydin dilekleriniz icin hepunize cook tesekkurler
benimde aklıma geldi, tam açıyordum bugün sonra kendime geldim.. kendi kendime gülerken buldum kendimi ve açmadımyemek tariflerini çılgınca izlemek ramazanda bi ben yapmıyorum dimi herkes böyle
hımm gördüm gördüm baban geliyorumus, Allah kavuştursunKizlar gözün aydin dilekleriniz icin hepunize cook tesekkurler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?