Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kaptanicem güzelim teşekkür ederimm

Günaydın arkadaşlar çok yorgun Aynuradan selamlar herkese...kızımı kreşe bıraktım koştur koştur kahvaltı yapıp çıkıcam.bugün bebiş çıkıyo hastaneden çıkarıp evine yolluycaz...
Refl yaklaşıyo şiştim.o kadar az yememe ve çokk yorulmama rağmün sadece 100gitmi tartidan.bugün kuraz sapı içeyim eve döndükten sora...

gecmis olsun canim belki kramp gibi biseydir aclikla ilgilk olabilir. dedigin gibi hicbirsey sagliktan onemli degil)

Pilav ve makarna sevmem canım bulgur severim o da arada bir

30 mayıs

Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 5 zeytin, domates, salatalık

Öğlen : 7 hurma, 3 kaşık yoğurt

Akşam : 4 kaşık türlü, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase mercimek çorbası

Su: 2 litre
Toplam : 900 kalori

Hurma diyetini bugün ve yarın deniycem, sabah ve öğlen olarak bakalım

Hayırlı sabahlar olsun güzel hatunlar ...

Aynura bebiş gelmiş gözünüz aydın saglıkla büyüsün , salih kullardan olsun .

Adacım hem geçmiş olsun hem baban için gözün aydın ..

Banu sanada geçmiş olsun .. Uzun süre aç kalıp birden yediğimde kramp banada oluyor ...

Hadi öpüldünüz benim ders mesaim başlasın

Ayy canım né tatlısın. Hatırlaman mutlu etti beni. İçimde ayrı bir heyecan var. Ne büyük mutluluk oglusun bugün lerini de gormek. Şükür rabbime. Senjn kızın da dogum günu kutlu olsun.
Hayırlı uzunnn ömürleri olsun

@ahu080612 ahum kuzunun dogum günü kutlu olsun canım nice senelere saglıkla

Hayırlı uzunnn ömürleri olsun

@ahu080612 ahum kuzunun dogum günü kutlu olsun canım nice senelere saglıkla
Bu gün aklıma geldin ablacım karşılaşamadık hiç uzun zamandır.sınavlarını atlat gelirsin bol bol.bu aralar yoğunum bende

Günaydın sizlere .... bana daha aymasın mümkünse :)

Biraz işlerim var , sabahtan halledeyim ama önce 1 saat daha uyku .

Görüşürüz canlar .

Günaydınlar canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…