Kaptanicem güzelim teşekkür ederimm
DelyDoly ' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ağustos / 4,4
Eylül / 2,9
Ekim / 3,5
Kasım / 3,6
Aralık / 2,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 16,8 KİLO
Ocak / 1,3
Şubat / 1,5
Mart / 1
Nisan / 4,4
Mayıs / 0,8
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 9 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (477. Etap) ( 105,8 )
Bitiş Kilosu (519. Etap) ( 80,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 25,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 24,39% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,58% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 614 )
Yorum : Sevgili DelyDoly, 21 Temmuz 2016 (477. Etap) ve 105,8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 26 Mayıs 2017 (519. Etap) tarihinde toplam 25,8 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 75 dir. Hedefini %84 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Sagolasinnn guzelimmm insallahh insallahh ulasacagimm azcuk kafayı topliyimmRamazan telaşı ileDelyDoly nin mezuniyeti arada kaynamasın
Tebrikler deli fişeğim ... şimdi yavaş yavaşta olsa 0 75 i de görme zamanı
Canım soğuk aşgınlığı da işte erkekler ve hastalık nazları
gunaydin canim ne yazoyorduk acaba. iyiyim walla ne olsun dun aksam hic giremedim ucmus sayfalar okuyorum:))
masallah vallahi ben bir taneyle zor ugrasiyorum hayirlisi olsun ins Allah kolaylik versinAyy.mutis bi haber aldım dr arkadaşım 5.ye hamileymiş.
iyi akşamlar kızlar ,sormuşsunuzun sağolun yazamadım bugün öğlen kabak yemeği ve yoğurt yedim ,üzerine 3 tam ceviz yedim ..
ama bi agri başladı,migdemden sırtima doğru vurdu ama ne ağrı eve geldim bal şerbeti içtim 1 tk bal ekleyip
sonra bir tane daha içtim. .
kv ıspanaklı pide yaptırmış biraz ondan yedim ,hurma yedim ve bişeyler yiyince geçti. .. çok açım kaldığım için ve sanırım Sabah kahvaltısı ağır gelmiyor ama oglen yemeği ağır geliyor sanırım. bişeyler yiyince geçti ağrımAusencia kıracaksın belki ama sağlıktan önemlisi yok valla ha onları yiyince geçti mi ? diyeceksin ama cidden ağrımi bastırdı yediklerim, bayramdan sonrasi if haftada 3 gün yapicam sanırım sadece...
iyi akşamlar kızlar ,sormuşsunuzun sağolun yazamadım bugün öğlen kabak yemeği ve yoğurt yedim ,üzerine 3 tam ceviz yedim ..
ama bi agri başladı,migdemden sırtima doğru vurdu ama ne ağrı eve geldim bal şerbeti içtim 1 tk bal ekleyip
sonra bir tane daha içtim. .
kv ıspanaklı pide yaptırmış biraz ondan yedim ,hurma yedim ve bişeyler yiyince geçti. .. çok açım kaldığım için ve sanırım Sabah kahvaltısı ağır gelmiyor ama oglen yemeği ağır geliyor sanırım. bişeyler yiyince geçti ağrımAusencia kıracaksın belki ama sağlıktan önemlisi yok valla ha onları yiyince geçti mi ? diyeceksin ama cidden ağrımi bastırdı yediklerim, bayramdan sonrasi if haftada 3 gün yapicam sanırım sadece...
Pilav ve makarna sevmem canım
Niye ki? Açlıktan desem öğlen çok yedim dedin .
Üşütme tarzı mı ?
Bak ya ben diyorum sarma
Mimu diyor dolma
Yoksa
Tabii ki de yağsız kapuska
Ne güzel yoğurt ve kabak ... çok sağlıklı iftar .
Bende böyle umanın ötesine geçtim sanki:)
Sen yemedipin sürece eline koluna emeğine sağlık canım :)
Hayırlı uzunnn ömürleri olsunAyy canım né tatlısın. Hatırlaman mutlu etti beni. İçimde ayrı bir heyecan var. Ne büyük mutluluk oglusun bugün lerini de gormek. Şükür rabbime. Senjn kızın da dogum günu kutlu olsun.
Hayırlı uzunnn ömürleri olsun
@ahu080612 ahum kuzunun dogum günü kutlu olsun canım nice senelere saglıkla
Bu gün aklıma geldin ablacım karşılaşamadık hiç uzun zamandır.sınavlarını atlat gelirsin bol bol.bu aralar yoğunum bendeHayırlı uzunnn ömürleri olsun
@ahu080612 ahum kuzunun dogum günü kutlu olsun canım nice senelere saglıkla
Sağolasınn canımm yok yokk gidermiyimm içinnn kovsanızda gitmemmm
Günaydın. ...
ankara gri....
ankara yağmur. ..
ankara kasvet ....
1 saat yürüdum geldim, akşam uyumuşum koltukta
yürüyüşten koşa koşa geldim
wc ye zor attım kendimi hurma dan sanırım. ..
Bugün probiyotigim gelsin basliycam
hiç aç değilim o yüzden öğlen yemeğini yiycem bugün sadece ... kahve içerim bugün öğlene kadar
Günaydın arkadaşlar çok yorgun Aynuradan selamlar herkese...kızımı kreşe bıraktım koştur koştur kahvaltı yapıp çıkıcam.bugün bebiş çıkıyo hastaneden çıkarıp evine yolluycaz...
Refl yaklaşıyo şiştim.o kadar az yememe ve çokk yorulmama rağmün sadece 100gitmi tartidan.bugün kuraz sapı içeyim eve döndükten sora...
Günaydın sizlere .... bana daha aymasın mümkünse :)
Biraz işlerim var , sabahtan halledeyim ama önce 1 saat daha uyku .
Görüşürüz canlar .
Hayırlı sabahlar olsun güzel hatunlar ...
Aynura bebiş gelmiş gözünüz aydın saglıkla büyüsün , salih kullardan olsun .
Adacım hem geçmiş olsun hem baban için gözün aydın ..
Banu sanada geçmiş olsun .. Uzun süre aç kalıp birden yediğimde kramp banada oluyor ...
Hadi öpüldünüz benim ders mesaim başlasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?