Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gecmisi bitiremiyirum once menunu yazayim
herkese gunaydin oncelikle

iftar
firinda sebzeli et bir kepce kadar
uc kasik kadar bulgur pilavi
normal bir dilim borek kiymali
semizotu ve yesillik salatasi bol
bir bardak tarcinli karanfilli visne suyu sekersiz denecek kadar az

iftar sonrasi iki hurma bir kuru incir
toplasan iki dilim kadar bile olmayacak karpuz
iki litreye yakin totalde su
bir yesil cay

sahur
borekten dolayi sadece su icip yattim

spor cok istedim yapmayi ablamdan geldim iftar sonrasi evi topla camasir katla bulasik makinesini bolsalt yerlestir cocougu yika yedir yatir derken ben pert(

probiyotigim kargo ya verilmiş yarın elinde olur , ama yarın wc ye çıkmaz sam patliycam
Canım şurup denedin mi duphalac sokol gibi. Bir yazı okumuştum, mesela kabızlık 7 aydır varsa, kullanacağın ilacı da 7 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş ki düzene girsin. Şimdi biz sokol+probiyotik düzenli kullanıyoruz, kabızlık geçti ama iyice düzene oturana kadar devam edicem.

Tebrik ederim canım süper DelyDoly

duphaloc içerisinde çok şeker oldugu için kullanmadım cnm , malumd iyet dönemindeyim bitince belki olabilir
ama hiç bir düzenleyiciyi sürekli kullanmadım
ben az yediigm için oluyor onu anladım
akşam biiyler yiyince wc ye çıktım , yada 3 gündür çıkmadıgım içindi bilmiyrum

tablet aldım ben dün nbl yi , hani ofurt süt olmadıgı anda kullanırım diye

sokol ne şurup mu ?

Sokol şurup, içinde şeker yok likit vazelin. Dene istersen, duphalac etki etmedi oğluma ama bu probiyotikle beraber iyi geldi. Yemen düzene girince wc sorunu da kalkar o zaman senin.

Sokol şurup, içinde şeker yok likit vazelin. Dene istersen, duphalac etki etmedi oğluma ama bu probiyotikle beraber iyi geldi. Yemen düzene girince wc sorunu da kalkar o zaman senin.

ya ben artık korkuyorum bu bagırsak olayından
onuda mu alsam ?
evet baktım şimdi likit vazelinmiş

Kııız sen de mi buradasın
Çok istekliyim de iştahımı kontrol altına alamıyorum. Sürekli tıkınıyorum. Gerçi bugün 80 i görünce afalladım ağzıma bişey süremedim daha
Evet canim ben de yeni geldiiim 68 kilocu oldum da İlk basta oyle oluyo ama takimimiZ,kaptanimiz sahane Hemencecik alisirsin

ya ben artık korkuyorum bu bagırsak olayından
onuda mu alsam ?
evet baktım şimdi likit vazelinmiş
Canım büyük oğlum da da çektim şimdi küçük de aynı. Bazı insanların bağırsağı uzun olurmuş bu sebeple wc ye çıkma süresi uzun olurmuş. Seninde öyle olabilir. Sen ne kadar süredir yaşıyorsun bu sıkıntıyı?

Gunaydiiin ablacim

diyet yaptıgımdaaaa ,oluyor cnm daha çok benim
normal insanalr gibi yerse olmuyor

ee bende sürekli bagırsak söktürücü içiyorum tabi bunlarında yan etkileri filan zararlı ,
probiyotige eş dedignin şurubuda alabilirim

peki çok karına gırıs vs yapıyor mu şurup ?
yani beni iş yerinde wc için zorlamaz dimi

Canım akşam içersin şurubu ama bak bu kilit nokta iş yerinde gelince tutuyorsan bu direk kabızlık sebebi. Benimkiler tutuyor bu sebeple kabız oluyorlar.
O zaman ıf sana göre değil, daha önce kilo verdiğin yöntemi uygula derim. Her diyet her bünyeye uymuyor ki.

if le alakalı degil ki
ne zman diyet yapsam kabızlık çekiyorum

yok iş yeri olayını şöyle anlatayım
hani bazı ilaçlar ishal gibi yapıyor ya
öyle olursam mazallah sular filan sık keisliyor burada
o sebepten dedimm rezil olmayım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…