Canım şurup denedin mi duphalac sokol gibi. Bir yazı okumuştum, mesela kabızlık 7 aydır varsa, kullanacağın ilacı da 7 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş ki düzene girsin. Şimdi biz sokol+probiyotik düzenli kullanıyoruz, kabızlık geçti ama iyice düzene oturana kadar devam edicem.probiyotigim kargo ya verilmiş yarın elinde olur , ama yarın wc ye çıkmaz sam patliycam
Tebrik ederim canım süper
DelyDoly ' nin Cuma Zayıflama Yarışması Karnesi:
Bugüne Kadar Verilen Kilo Bilgisi:
Ağustos / 4,4
Eylül / 2,9
Ekim / 3,5
Kasım / 3,6
Aralık / 2,4
2016 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 16,8 KİLO
Ocak / 1,3
Şubat / 1,5
Mart / 1
Nisan / 4,4
Mayıs / 0,8
2017 YILINDA TOPLAM VERİLEN : 9 KİLO
Bu verilere göre oranlar şöyle:
Başlangıç Kilosu (477. Etap) ( 105,8 )
Bitiş Kilosu (519. Etap) ( 80,0 )
Verilen Toplam Kilo ( 25,8 )
Yüzde Olarak Toplam Kayıp ( 24,39% )
Toplam Süre ( 42 Hafta )
Ortalama Haftalık Kayıp / % ( 0,58% )
Ortalama Haftalık Kayıp / gr ( 614 )
Yorum : Sevgili DelyDoly, 21 Temmuz 2016 (477. Etap) ve 105,8 kiloyla başladığı Cuma Zayıflama Yarışması'ndan 26 Mayıs 2017 (519. Etap) tarihinde toplam 25,8 kilo vererek başarıyla mezun olmuştur.
Yarışmacımızın mezun olmayı hedeflediği kilosu 75 dir. Hedefini %84 oranında yakalayarak mezun olmuştur. Tebrikler!
Kendisini başarıları nedeniyle tebrik eder, yarışmada bulunduğu sürece gerek üyesi olduğu 7.Takıma, gerekse Cuma Zayıflama Yarışması'na katkılarından ötürü teşekkür ederiz.
Canım şurup denedin mi duphalac sokol gibi. Bir yazı okumuştum, mesela kabızlık 7 aydır varsa, kullanacağın ilacı da 7 ay düzenli kullanmak gerekiyormuş ki düzene girsin. Şimdi biz sokol+probiyotik düzenli kullanıyoruz, kabızlık geçti ama iyice düzene oturana kadar devam edicem.
Sokol şurup, içinde şeker yok likit vazelin. Dene istersen, duphalac etki etmedi oğluma ama bu probiyotikle beraber iyi geldi. Yemen düzene girince wc sorunu da kalkar o zaman senin.duphaloc içerisinde çok şeker oldugu için kullanmadım cnm , malumd iyet dönemindeyim bitince belki olabilir
ama hiç bir düzenleyiciyi sürekli kullanmadım
ben az yediigm için oluyor onu anladım
akşam biiyler yiyince wc ye çıktım , yada 3 gündür çıkmadıgım içindi bilmiyrum
tablet aldım ben dün nbl yi , hani ofurt süt olmadıgı anda kullanırım diye
sokol ne şurup mu ?
Sokol şurup, içinde şeker yok likit vazelin. Dene istersen, duphalac etki etmedi oğluma ama bu probiyotikle beraber iyi geldi. Yemen düzene girince wc sorunu da kalkar o zaman senin.
Evet canim ben de yeni geldiiim 68 kilocu oldum daKııız sen de mi buradasın
Çok istekliyim de iştahımı kontrol altına alamıyorum. Sürekli tıkınıyorum. Gerçi bugün 80 i görünce afalladım ağzıma bişey süremedim daha
Canım büyük oğlum da da çektim şimdi küçük de aynı. Bazı insanların bağırsağı uzun olurmuş bu sebeple wc ye çıkma süresi uzun olurmuş. Seninde öyle olabilir. Sen ne kadar süredir yaşıyorsun bu sıkıntıyı?ya ben artık korkuyorum bu bagırsak olayından
onuda mu alsam ?
evet baktım şimdi likit vazelinmiş
Gunaydiiin ablacimBurnuma kokular geldi uyandırayım dedim masum @Nefs i
İki tane yerim dedi , sütlü başka bir cız vardı onu yedi:))
bende bir dlm in ucundan ısırdım , karışıktı nuriye olandan
İyi geceler canım
Anaaaam bi düşündüm de ... ben @ada81 yı şikayet ediyorum alt komşusu olarak bisiklet sesinden@Ahu060812 için imza topluyoruz apt da hayvan besliyor diye ....
ne güzel olurdu he
O birincilik buraya geleceeeeeeeeeeeekher hafta geleceeeek hep geleceeek
şimdiiiiiiiii salata time
Merhabalar
Ben mevcut kaptan aus :))
hemen kısa bir geçmiş taraması yaptım ... listede çok iyi işler çıkarmışsınbu konuda takıntılıyım da söylemesi ayıp
yalnız izin kilondan epey artıdasın ... olsunnnn veririz ... gel sen geeel
at bana bir form ilk sayfada ki , tanışalım ... burada da paylaş .. eskilerden çok kişi burda zaten .
İçli köfteler biraz çok mu olmuş hülyam ... küçüktür ama küçük
Canım büyük oğlum da da çektim şimdi küçük de aynı. Bazı insanların bağırsağı uzun olurmuş bu sebeple wc ye çıkma süresi uzun olurmuş. Seninde öyle olabilir. Sen ne kadar süredir yaşıyorsun bu sıkıntıyı?
Omercikle seni öpüyoruz ablasi. Umarım senin gibi başarılı bi öğrenci olur. Nice yaşlar goruur. Sağol canım
Canım akşam içersin şurubu ama bak bu kilit nokta iş yerinde gelince tutuyorsan bu direk kabızlık sebebi. Benimkiler tutuyor bu sebeple kabız oluyorlar.diyet yaptıgımdaaaa ,oluyor cnm daha çok benim
normal insanalr gibi yerse olmuyor
ee bende sürekli bagırsak söktürücü içiyorum tabi bunlarında yan etkileri filan zararlı ,
probiyotige eş dedignin şurubuda alabilirim
peki çok karına gırıs vs yapıyor mu şurup ?
yani beni iş yerinde wc için zorlamaz dimi
Canım akşam içersin şurubu ama bak bu kilit nokta iş yerinde gelince tutuyorsan bu direk kabızlık sebebi. Benimkiler tutuyor bu sebeple kabız oluyorlar.
O zaman ıf sana göre değil, daha önce kilo verdiğin yöntemi uygula derim. Her diyet her bünyeye uymuyor ki.
Canım akşam içersin şurubu ama bak bu kilit nokta iş yerinde gelince tutuyorsan bu direk kabızlık sebebi. Benimkiler tutuyor bu sebeple kabız oluyorlar.
O zaman ıf sana göre değil, daha önce kilo verdiğin yöntemi uygula derim. Her diyet her bünyeye uymuyor ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?