Ayyy disarda kedinin biri deli gibi miyavliyor bende tirsarim hep boyle seylerden..
O catal ucu midene bile inmemistir..saymiyorum ben o cısıİftar
20:30
1 bardak tarçın/taze nane/limon kabuklu su ve 1 adet hurma
1 kepçe çorba
21:00
1 adet karnıyarık (fırında)
1 kase cacık
21:30
sade kahve
1 ısırık cız ( çatal ucu boyutu tatlı)
22:30
Bir avuç kiraz
Beyaz çay
Sahur
1 yumurta ile lorlu yulaf kepekli omlet
salatalık /domates
dere otu / maydanoz
2 gün kurusu
1 fincan hibiskus çayı
Dalasiyor bu baska kediyle..manyak midir nedir :))iki gece önce de bizim sitede vardı aynı kediden .... ama yana yakıla bir şey arıyordu sanki miyavlaya miyavlaya ...ben yavrularını kaybettiğini düşündüm
O catal ucu midene bile inmemistir..saymiyorum ben o cısı
Dalasiyor bu baska kediyle..manyak midir nedir :))
Sessiz sessiz bulasik makinesini bosaltayim..yarin usenirim kesin
Korumadasin yiyebilirsin zaten kaptancim..hep eşimin komplosu :))
yukarıda da yazdım nuriye cinsli tatlımızdan :))
İyi akşamlar 7. Takımın çıtır hatunları
Ben eski üye psikohayris. Hesabıma ulaşım sağlayamadığımdan 2. üyelik almak durumunda kaldım. Bir zamanlar 7. Takımla epey yol alıp süper zayıflamıştım. Sonra izin aldım bi süreliğine. O arada okul bitti, iş bulma, özel problemler derken koptum buralardan. En son 61 kilo olduğumu hatırlıyorum 2 sene önce buradan ayrılırken
Veeee fakat insülin direncim olduğunu öğrendim. Aynı zamanda bir de polikistik over sendromu eklendi. Ve ben 80 kiloya çıktım
Moral olarak biraz kötü durumdayım. Motive edici güzel sözlerinize ihtiyacım var. Beni de alır mısınız aranıza
Protein ve sebze ağırlıklı beslenmek lazim yoksa bir ileri iki geri gidip geliyoruz.Bizim yeneklerin hepsi karbohitrat galiba :))))galiba ben yemek seciyorum bunu fark ettim bu diyete herşey bana göre olmalı hesabını çok yapıyorum diyetlik oluncada dahada seciyorum alışmışız birkere karbonhitrata...
Canım kavgayı çıkaran erkek kediler yer sınırlarını başka kediyle paylaşamadığı için kendi bölgelerindeki yani haremine başka erkek kedi yaklaştımı böyle birbirlerine giriyolarAyyy disarda kedinin biri deli gibi miyavliyor bende tirsarim hep boyle seylerden..
Ayy canım né tatlısın. Hatırlaman mutlu etti beni. İçimde ayrı bir heyecan var. Ne büyük mutluluk oglusun bugün lerini de gormek. Şükür rabbime. Senjn kızın da dogum günu kutlu olsun.Kaptaniçem iftarda hurma sonrasında da bir kayısı bide yarım incir vardı yazmayı unutmuşum
Yarın büyük kızımın Doğum günüvorones ün oğluşunun da Doğum günü
Bebeleri okula göndermiycem şimdi de film izliyoruz maaile
Ahu pasta yemez ben yerimhe sen kıyama bakalım , kıyma makinesi sipraiş etmişirmae bu cuma için ... bana nefsi getirin diyormuş
şu an yok farkındaysan , bence spor yapıyor
bende hiç bulaşmadım ... ne isabetli bir karar olmuş
Hayırlı mutlu yaşları olsun ahucum hem senin fıstığına ... hemvorones in oğluna nice mutlu yaşlar
pasta yemiyecen değil mi
Omercikle seni öpüyoruz ablasi. Umarım senin gibi başarılı bi öğrenci olur. Nice yaşlar goruur. Sağol canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?