Aaa hayris nasilsinn caniiimİyi akşamlar 7. Takımın çıtır hatunları
Ben eski üye psikohayris. Hesabıma ulaşım sağlayamadığımdan 2. üyelik almak durumunda kaldım. Bir zamanlar 7. Takımla epey yol alıp süper zayıflamıştım. Sonra izin aldım bi süreliğine. O arada okul bitti, iş bulma, özel problemler derken koptum buralardan. En son 61 kilo olduğumu hatırlıyorum 2 sene önce buradan ayrılırken
Veeee fakat insülin direncim olduğunu öğrendim. Aynı zamanda bir de polikistik over sendromu eklendi. Ve ben 80 kiloya çıktım
Moral olarak biraz kötü durumdayım. Motive edici güzel sözlerinize ihtiyacım var. Beni de alır mısınız aranıza
Ausum gelemedim bugun. Gündüz temizlik yemek market isleri..iftardan sonra gorumcemle esi geldiler..sporumu da yapamadim..ses olur diye simdide yapamiyorum..herkesi uyuttum yumurtami koydum ocaga..hazirlik sahura..@kelebekolacam
@saydin78
@ecemavi
@Sherrysherrylady
Daydream- huuuuuuuuu nerdesiniz güzeller ? bu akşam görünmediniz
Aaa hayris nasilsinn caniiimO zamanki menulerin kusursuzdu caniim ayni tempoyu yakaladiginda yine hedefine ulasirsin
Yanlış hatırlamıyorsam urfalıydın değil mi?anneni takıma almaya çalışmıştıkta gelmemişti..di mi?hoşgeldin Can'ım.,İyi akşamlar 7. Takımın çıtır hatunları
Ben eski üye psikohayris. Hesabıma ulaşım sağlayamadığımdan 2. üyelik almak durumunda kaldım. Bir zamanlar 7. Takımla epey yol alıp süper zayıflamıştım. Sonra izin aldım bi süreliğine. O arada okul bitti, iş bulma, özel problemler derken koptum buralardan. En son 61 kilo olduğumu hatırlıyorum 2 sene önce buradan ayrılırken
Veeee fakat insülin direncim olduğunu öğrendim. Aynı zamanda bir de polikistik over sendromu eklendi. Ve ben 80 kiloya çıktım
Moral olarak biraz kötü durumdayım. Motive edici güzel sözlerinize ihtiyacım var. Beni de alır mısınız aranıza
Kaptan ama neden uyandırıyorsun rakibemi, sinsi bir mortilikle geliyordum benayıptır söylemesi şimdi de 40 dakikalık gymballa pilatesimi yaptım da geldim. İşleri kızıştıralım biraz geliyorum Nefs cuma temsili Eki Görüntüle 2002535
Hahahaha yaaa Yusuf naptıkıyamaz da o annesine
Eve kural şart yoksa tatlılar pideler havada uçuşuyor
Ben de kaçtım, azıcık kitap okuyayım yarın okula da gitmeyeceğım rahatım ...
Herkese iyi geceler
Ay bugün bi hayal kurdum.7.takim aynı apartmandaymis.hepimiz komsuymusuz.
Çok teşekkürler canım 11 bitti 12 ye giriyo hayırlısıyla bakalım artık ergenlik kovalamaya başlarız
koza16 canım çok teşekkürler koza ablası gibi akıllı olur inşallah
Hahaha apartman yengesi de Aus
Bizi iftara çağırmış sadece salata veriyomuş çok yemeyelim diye de ç hemende sofrayı geri topluyormuş cumaya o birincilik gelicek diye kafamıza kafamıza vuruyomuş
İyi akşamlar 7. Takımın çıtır hatunları
Ausum gelemedim bugun. Gündüz temizlik yemek market isleri..iftardan sonra gorumcemle esi geldiler..sporumu da yapamadim..ses olur diye simdide yapamiyorum..herkesi uyuttum yumurtami koydum ocaga..hazirlik sahura..
Sahuru yazmistim ..
Iftar:mercimek corbasi.yarim dl ekmek.5 icli köfte..4 -5 kasik yogurt.
Evd dondurma vardı görümcemde 2 kutu alıp gelmiş..herkese servis yaptım 1 kaşık bile almadım bana
Hoş bulduk. Annem maalesef ev çocuk vs derken gelemedi buralara. Ama devam ediyor çok şükür.Yanlış hatırlamıyorsam urfalıydın değil mi?anneni takıma almaya çalışmıştıkta gelmemişti..di mi?hoşgeldin Can'ım.,
Doğru hatırlamışım demek ki,,,bitti mi okul??Hoş bulduk. Annem maalesef ev çocuk vs derken gelemedi buralara. Ama devam ediyor çok şükür.
Gerçekten küçüktü ve haşladım kızartmadım ausum..Burnuma kokular geldi uyandırayım dedim masumNefs i
İki tane yerim dedi , sütlü başka bir cız vardı onu yedi:))
bende bir dlm in ucundan ısırdım , karışıktı nuriye olandan
İyi geceler canım
Anaaaam bi düşündüm de ... ben @ada81 yı şikayet ediyorum alt komşusu olarak bisiklet sesinden@Ahu060812 için imza topluyoruz apt da hayvan besliyor diye ....
ne güzel olurdu he
O birincilik buraya geleceeeeeeeeeeeekher hafta geleceeeek hep geleceeek
şimdiiiiiiiii salata time
Merhabalar
Ben mevcut kaptan aus :))
hemen kısa bir geçmiş taraması yaptım ... listede çok iyi işler çıkarmışsınbu konuda takıntılıyım da söylemesi ayıp
yalnız izin kilondan epey artıdasın ... olsunnnn veririz ... gel sen geeel
at bana bir form ilk sayfada ki , tanışalım ... burada da paylaş .. eskilerden çok kişi burda zaten .
İçli köfteler biraz çok mu olmuş hülyam ... küçüktür ama küçük
Hoş buldum. Yarın listemle karşındayım kaptanBurnuma kokular geldi uyandırayım dedim masumNefs i
İki tane yerim dedi , sütlü başka bir cız vardı onu yedi:))
bende bir dlm in ucundan ısırdım , karışıktı nuriye olandan
İyi geceler canım
Anaaaam bi düşündüm de ... ben @ada81 yı şikayet ediyorum alt komşusu olarak bisiklet sesinden@Ahu060812 için imza topluyoruz apt da hayvan besliyor diye ....
ne güzel olurdu he
O birincilik buraya geleceeeeeeeeeeeekher hafta geleceeeek hep geleceeek
şimdiiiiiiiii salata time
Merhabalar
Ben mevcut kaptan aus :))
hemen kısa bir geçmiş taraması yaptım ... listede çok iyi işler çıkarmışsınbu konuda takıntılıyım da söylemesi ayıp
yalnız izin kilondan epey artıdasın ... olsunnnn veririz ... gel sen geeel
at bana bir form ilk sayfada ki , tanışalım ... burada da paylaş .. eskilerden çok kişi burda zaten .
İçli köfteler biraz çok mu olmuş hülyam ... küçüktür ama küçük
Doğru hatırlamışım demek ki,,,bitti mi okul??
Hoş buldum. Yarın listemle karşındayım kaptan
Sanırım birleştirildi üyeliğim. Mail atmıştım. Diğer üyeliğinizle birleştirdik diyollaigdedali dilersen üyeliğini birleştirebiliriz eski üyeliğinle sanırım hatırlamadığın için yeni üyelik açtın .
Sanırım birleştirildi üyeliğim. Mail atmıştım. Diğer üyeliğinizle birleştirdik diyolla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?