Kaptanim babam geldi ya mayışma luksum yok hazir olda bekliyorum emirler icin
Aynen oyle sekerimEyvahh eyvahhh desene koşturmaca güzelim
Ne diyimkii kuzumm bol sabırrr diliyorumm vallahiiAynen oyle sekerimbu sefer kısa kalacak pazartesi gidecek...
Kız dely sen hangi enerjiyle uyanıyon böyle
Kız dely sen hangi enerjiyle uyanıyon böyle
Çok tatlısın yaaaa...buluyon bi de bunlarıİşteee tamdaa bu şarkılarla güzelimm kendii kendimii ittiriyorumm Sabah 6 uyanış saatim hergün pazarları bilee
Kulağaa hoş gelenn ve moralimi tavan yapan her tarzz şarkıyı dinlerim güzelimmÇok tatlısın yaaaa...buluyon bi de bunları
Ne güzel yaa hem süzülmek hem de süzüldüğünün fark edilmesieşim bi gün evde yoktur ertesi gün diyorki inceldin mi sen?
biraz göz önünde olmayınca daha cok farketti galibe.acayipppp süzüldüm dimi diyorum süzülmek iyidir diyerek tedbiri elden bırakmıyor.
Teşekkür canımm yok yok burlardayım
bende gönderimlerin görünmüyor, yaz bakayım neler dinliyorsunKulağaa hoş gelenn ve moralimi tavan yapan her tarzz şarkıyı dinlerim güzelimm
Hoş geldin güzelim.tam zamanında gelmişsin.önünde kocaman 3ayın ve yanında bu kadar arkadaşın var inan bana ditetisyenler bile burdakı arkadaşlar gibi özen göstermez sana...o yüzden iyi deyerlendireceyine eminimmm...Günaydın :) sabahtan beri girmek için vakit kolluyorum ama derslerden yoldan falan vakit bulup giremedim.
ADINIZ: Özlem
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 89.4
HEDEF KİLONUZ: Öncelikle 62 ye inmek. Sonra da 55 - 57 aralığına
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme, sınav hazırlık süreci vs.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Artik iyice ipin ucunu kaçırmış olmam. Eski kiyafetlerime sığamıyor olmam ve yeni almaya gittiğimde de bulurken sıkıntı yaşamam. En güzel yillarimin kilo iskencesiyle geçip gidiyor olması. Çok sebep var aslında. Hepsinden de önemlisi sağlık.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Dün bahsetmiştim biraz. Daha önce birkaç kez kilo verdim. O zamanlar bu kadar yuksek değildi kilom. 70 lerde geziyordum. 11 12 kg vermiştim ama korumakta sıkıntı yaşıyorum çoğu kez. Son 1.5 sene içinde son durum bu oldu işte.
Çok yoğun ve yorgunum betüşüm...kanepede uyukladım kalktım.ütü yapmam yemek yapmam gerek arkadaşlar da bizde bi de doğal qazı kesmişler...oy ne çok şikayet ettim_AYNURA_ m nasılsın şekerim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?