Niye mortişim?ben de kaç gündür akşamları aç geziyim ama tartı gram oynuyo.regl kapıda.3ü olmalıyım.cumada fena tırsıyorum...ay aç kaldım yemekte yaa
Yok kaptanım iyi herkes...ya benim ayırdığım kiraz saplarını çöpe atmışlaaaaar...guya bugün ve yarın için saklamıştımGelemedim bugün ya .
Yoğun , işler üst üste geldi . Ancak yusufu alıp eve dönünce geçmişe dönceğim güzeller
Yok di mi bi yaramazlık ?
Yok kaptanım iyi herkes...ya benim ayırdığım kiraz saplarını çöpe atmışlaaaaar...guya bugün ve yarın için saklamıştım
Naparsın mavişim başkadık bitirmek lazım seneye kalsın istemiyorum , mezun olayım inş .aeben bacım gayretine hayranım Maaşallah hayirlisiyla atlat gel sinavlari oruç Ramazan nasıl gidiyor
Hoş geldinGünaydın :) sabahtan beri girmek için vakit kolluyorum ama derslerden yoldan falan vakit bulup giremedim.
ADINIZ: Özlem
YAŞINIZ: 23
BOYUNUZ: 162
KİLONUZ: 89.4
HEDEF KİLONUZ: Öncelikle 62 ye inmek. Sonra da 55 - 57 aralığına
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Düzensiz beslenme, sınav hazırlık süreci vs.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Artik iyice ipin ucunu kaçırmış olmam. Eski kiyafetlerime sığamıyor olmam ve yeni almaya gittiğimde de bulurken sıkıntı yaşamam. En güzel yillarimin kilo iskencesiyle geçip gidiyor olması. Çok sebep var aslında. Hepsinden de önemlisi sağlık.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Dün bahsetmiştim biraz. Daha önce birkaç kez kilo verdim. O zamanlar bu kadar yuksek değildi kilom. 70 lerde geziyordum. 11 12 kg vermiştim ama korumakta sıkıntı yaşıyorum çoğu kez. Son 1.5 sene içinde son durum bu oldu işte.
bugün yemeğimin oldugunu düşündükçe göbek atasım geliyor.
o davet edenler var ya ne mübarek ,insanlar.bu akşam yemeğim yoktu,iş çıkışı çarşıda işlerim vardı kara kara düşünüyodum o saatten sonra nasıl yemek yapıcam diye,eşim aradı arkadaşa iftara davetliymişiz
o davet edenler var ya ne mübarek ,insanlar.
en mübareğinden hemdeo davet edenler var ya ne mübarek ,insanlar.
seninkide davet sayılır annen yapmıyor mu yemekleri.ben davetlere gitmiyorum :)
niyekineben davetlere gitmiyorum :)
seninkide davet sayılır annen yapmıyor mu yemekleri.
zaten öyle oluyo,evde yemek varsa dışarda bimilyon iş vardırsağdan sağdan bi enerji geldi iyi de oldu daha pazara okula markete ugramam lazım.yemek var ama bende iş bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?