Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

aeben bacım gayretine hayranım Maaşallah hayirlisiyla atlat gel sinavlari oruç Ramazan nasıl gidiyor
Naparsın mavişim başkadık bitirmek lazım seneye kalsın istemiyorum , mezun olayım inş .
İlk gün oruçluydum cancazım ...
İzindeyim yani . O yüzden ev ahalisine sahur ,iftar ev toparla derse otur
Neyseki adamla limoniyizde laf sokamıyor ders çalışmama

Hoş geldin

İyi günler
Şu formu doldurmayı bile özlemişim. 2 yıl önce izne çıktığıma pişmanım epeyce. Eğer burada olsaydım 2 senede bu kadar kilo alamazdım istesem de. 7. takımı çok seviyorum
ADINIZ: Hayriş

YAŞINIZ: 25

BOYUNUZ: 168

KİLONUZ: 82.4

HEDEF KİLONUZ: 55

KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlık problemleri+ dengesiz beslenme+ hareketsiz yaşam

KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Birkaç gün önce polikistik over teşhisi koydu doktorum. Buna bağlı olarak insülin direncim çıktı. Açıkçası gittiğim doktorların hepsi zayıflaman lazım diyene kadar kilo aldığımı çok fark etmedim. 20 kiloyu nası fark etmedim hiç bilmiyorum. Önce sağlık sonra da kendimi iyi hissedebilmek için kilo vermem lazım.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 7. takıma 2 yıl önce katılmış ve çok güzel kilolar vermiştim. Sonrasında çeşitli sebeplerle aldım. Yine kilo vermek istiyorum ama biraz motivasyonum düşük şu an. Bu hastalık ya da sendrom hakkında pek fazla bilgim yok. Buradaki ablalarımın arkadaşlarımın tecrübelerine çok ihtiyacım var.
Annemin diyetisyeniyle görüştüm. Tahlillerime vs baktı. Diyet ve spor programı hazırladık. Ve bugün itibariyle başladım

bu akşam yemeğim yoktu,iş çıkışı çarşıda işlerim vardı kara kara düşünüyodum o saatten sonra nasıl yemek yapıcam diye,eşim aradı arkadaşa iftara davetliymişiz
o davet edenler var ya ne mübarek ,insanlar.

sağdan sağdan bi enerji geldi iyi de oldu daha pazara okula markete ugramam lazım.yemek var ama bende iş bitmezzzzzzzzzzzzzzzzzzz.
zaten öyle oluyo,evde yemek varsa dışarda bimilyon iş vardır
hem evde yemek yok hemdışarda işin çok olması denk geliyoda
hem evde yemek hemde çarşıda işsiz günler niyeyse denk gelmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…