- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Hosbuldum teşekkürler :) 3 ayda gitmez benim kilolarHoş geldin güzelim.tam zamanında gelmişsin.önünde kocaman 3ayın ve yanında bu kadar arkadaşın var inan bana ditetisyenler bile burdakı arkadaşlar gibi özen göstermez sana...o yüzden iyi deyerlendireceyine eminimmm...
Hosbuldum :)Hoş geldin
İnan bana seninkilon için 15 kilo versen bile çoook belli ediyor canım...inşallah 3aya en az 15diyelimHosbuldum teşekkürler :) 3 ayda gitmez benim kilolarama bir kısmından kurtulabilirim.
Canım sen benim zamanımda yani kaptan olduğum dönemde varmıydın 7.takımda?nickin yabancı geldi...İyi günler
Şu formu doldurmayı bile özlemişim. 2 yıl önce izne çıktığıma pişmanım epeyce. Eğer burada olsaydım 2 senede bu kadar kilo alamazdım istesem de. 7. takımı çok seviyorum
ADINIZ: Hayriş
YAŞINIZ: 25
BOYUNUZ: 168
KİLONUZ: 82.4
HEDEF KİLONUZ: 55
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Sağlık problemleri+ dengesiz beslenme+ hareketsiz yaşam
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: Birkaç gün önce polikistik over teşhisi koydu doktorum. Buna bağlı olarak insülin direncim çıktı. Açıkçası gittiğim doktorların hepsi zayıflaman lazım diyene kadar kilo aldığımı çok fark etmedim. 20 kiloyu nası fark etmedim hiç bilmiyorum.Önce sağlık sonra da kendimi iyi hissedebilmek için kilo vermem lazım.
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: 7. takıma 2 yıl önce katılmış ve çok güzel kilolar vermiştim. Sonrasında çeşitli sebeplerle aldım. Yine kilo vermek istiyorum ama biraz motivasyonum düşük şu an. Bu hastalık ya da sendrom hakkında pek fazla bilgim yok. Buradaki ablalarımın arkadaşlarımın tecrübelerine çok ihtiyacım var.
Annemin diyetisyeniyle görüştüm. Tahlillerime vs baktı. Diyet ve spor programı hazırladık. Ve bugün itibariyle başladım
Aynuram vardım tabii.. Psikohayris önceki nickimCanım sen benim zamanımda yani kaptan olduğum dönemde varmıydın 7.takımda?nickin yabancı geldi...
Hosbuldum :)
bende aldımda sen deyince baktım evet akşam yazıyor.neden oldugunu anlayamadım belki yakıyor diyedir.ama sanmıyorumkelebekolacam irmae
benim krem geldim
akşamaları yazıyor üzerinde ama sabah yürümeye çıkarken sürsem olmaz mı
oh ne güzel aynuram ya, ben çocuklar gitti iyice tembel oldum çıktım, hi,iç iş yapasım yok doğrusuÜtümde bitti çok şükür.ben de çok güzel yedim yemeyimi.çıktım şimdi kreşten alıcam Damlayı...
Ve geldik 4. Gün menüsüne
İftar:
Ayran aşı çorbası
Salata
Yarım tabak kapuska yoğurt ile
Daha sOnra:
Çayın yanında 1 adet taze kayısı
Sahur:
Mantarlı omlet ama tam omlet değil bir omleti 3 e böldük
1 tb ekmeği
Lor peyniri
Salatalık biber
Chia tohumlu puding içine karadut ve çilek koydum
1 tane taze kayısı çayın yanında
30 mayıs
Kahvaltı : 1 haşlanmış yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği, peynir, 5 zeytin, domates, salatalık
Öğlen : 7 hurma, 3 kaşık yoğurt
Akşam : 4 kaşık türlü, 1 dilim tam buğday ekmeği, 1 kase mercimek çorbası
Su: 2 litre
Toplam : 900 kalori
Hurma diyetini bugün ve yarın deniycem, sabah ve öğlen olarak bakalım
gecmisi bitiremiyirum once menunu yazayim
herkese gunaydin oncelikle
iftar
firinda sebzeli et bir kepce kadar
uc kasik kadar bulgur pilavi
normal bir dilim borek kiymali
semizotu ve yesillik salatasi bol
bir bardak tarcinli karanfilli visne suyu sekersiz denecek kadar az
iftar sonrasi iki hurma bir kuru incir
toplasan iki dilim kadar bile olmayacak karpuz
iki litreye yakin totalde su
bir yesil cay
sahur
borekten dolayi sadece su icip yattim
spor cok istedim yapmayi ablamdan geldim iftar sonrasi evi topla camasir katla bulasik makinesini bolsalt yerlestir cocougu yika yedir yatir derken ben pert(
Evet canim ben de yeni geldiiim 68 kilocu oldum daİlk basta oyle oluyo ama takimimiZ,kaptanimiz sahane Hemencecik alisirsin
Menüyü yazayım
İftar
3,4 kaşık çorba et döner 2 lokma pide donerle kaşığıma takilan pirinç taneleri yarim bardak ayran salata
Arada
Sütlü tatlı
Maalesef sahurun sonuna yetiştik ilaçlarim su ilacımı damlattiğım 1 lokma ekmek
eşim bi gün evde yoktur ertesi gün diyorki inceldin mi sen?
biraz göz önünde olmayınca daha cok farketti galibe.acayipppp süzüldüm dimi diyorum süzülmek iyidir diyerek tedbiri elden bırakmıyor.
Kaptanim babam geldi ya mayışma luksum yok hazir olda bekliyorum emirler icin
Yok kaptanım iyi herkes...ya benim ayırdığım kiraz saplarını çöpe atmışlaaaaar...guya bugün ve yarın için saklamıştım
ay inşallah, 15 hedefin yarısı resmen.İnan bana seninkilon için 15 kilo versen bile çoook belli ediyor canım...inşallah 3aya en az 15diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?