Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Hosbuldum teşekkürler :) 3 ayda gitmez benim kilolar ama bir kısmından kurtulabilirim.

Canım sen benim zamanımda yani kaptan olduğum dönemde varmıydın 7.takımda?nickin yabancı geldi...

O eskiiiiiiiiiii halimden eser yook şimdiiii

esip gürleyemiyorum arkadaşlar burda ... inanın kafama vuruyor ..yoksa zaten bırakacak olsam içmem o zıkkımı .

Böyle sersem sebelek gibiyim ..

igdedali sen takıma yeniden ... White Lily sende sıfırdan hoş geldiniz ...

Menülerinizi bu akşam eğer oruçlu iseniz ; dünkü sahur ve bugünkü iftar olarak yazmaya başlarsanız ... vira bismillah yorumlarla beraber takıma dalışa geçmiş oluruz

Benim biraz fooos dönemin ..iftardan sonra çıkarırız acısını

ayran aşı ve kapuskanın bir arada şişirici özelliği olabileceğini hissettim nedense ...
sahur güzel canım .

caanım o diyeti biliyorum ben , doğru bulmuyorum diyet olarak ... ama şu da var her ne şekilde yapılacaksa da tam yapılmalı ... tek bir öğünde olması hurma diyeti olmuyor .. bu yüzden cuma 2 kala ... tartıl ve gidişata göre karar ver canım ..

ya börk gerçekten fazla orada .. çünkü bulgur var .
birinden birini tercih etseydin çok daha doğru olacaktı ..buna dikkat edelim canım .

Evet canim ben de yeni geldiiim 68 kilocu oldum da İlk basta oyle oluyo ama takimimiZ,kaptanimiz sahane Hemencecik alisirsin

sahur fena olmuş ececim ... bugün zor geçmiştir .
iftar güzel olmuş ...

eşim bi gün evde yoktur ertesi gün diyorki inceldin mi sen?
biraz göz önünde olmayınca daha cok farketti galibe.acayipppp süzüldüm dimi diyorum süzülmek iyidir diyerek tedbiri elden bırakmıyor.

süzülmek iyidir

Kaptanim babam geldi ya mayışma luksum yok hazir olda bekliyorum emirler icin

oruçlu değilse gündüz de istekler bitmez .... kolaylar gelsin be adacım :)

Yok kaptanım iyi herkes...ya benim ayırdığım kiraz saplarını çöpe atmışlaaaaar...guya bugün ve yarın için saklamıştım

sen kiraz sapsız da yollarsın o ödemleri ... yarın iç ...sen doğru gün .

Güzeller genel olarak niyetli olmayanlarda , menülerde bi değişiklik yok ...

ama iftar / sahur olayında bazı yanlışlar görüyorum .

Aksatılan sahurlar ... acıkmadım ... iftarda çok yemiştim sebepli olanlar özellikle .

su tüketmeye vakit kalmadı işini de kabul edemem ... iftar sofrasında 1/2 lt ... içilir ... sonrasında da devem eder en az 2-3 saat ayaktasınız ...

Bitki çaylarına devam ..

Ramazan pidesi yenildi , hevesi alındı ... artık tb ya da kepek / çavdar ekmeklerine geri dönülmeli .
2 lokma ... 3 ısırık ... özellikle listelerdekiler için pide tercih edilmemeli .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…