Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

hoşbuldum ablam nasılsın

bende kaçırmadan selam bırakayım roxim e

Kaptan bu telli sefer mevzusu ne. 2 gündür okuyorum çözemedim. Yeşil vadi savaşları mı başladı 7. takımda
evet canım bu hafta 2. raund .. .geçen hafta ezici bir farkla seferoğulları almıştı .
Bu hafta ramazan dolayısıyla kim ne verdi ne aldı bende merakla bekliyorum .
isterseniz önümüzdeki hafta için (devam edersek tabii 1-1 olursa) eklerim .
ya da bireysel kapışmalar yapıyoruz biterse telli sefer ... sizi yeni gelenler olarak White Lily ile karşılaştırırız .

Yarın cuma ... bir değişiklik yap yarın ki menüde coşmadan tabii ::))) . cuma yaklaştıkça stres olmuştun sende ..

Ayrica kaptan.ayranda içsek meyve suyuda lutfen ayri düşmeyelim mumkunse herkesler ne gizel zayıflamış sın diyor bazilari yüzün çökmüş diyor o ayri
Bende diyorum arkadaşlar ve kardeşim.sagolsun (kaptan diyemiyorum açıklama yapmamak için)

Okudukca okudukca hoşuma gidiyor yapasım gelmiyor degil benim kazulet vucuda pek yakışmasada özeniyorum o gün Ebru şallıya denk geldi tvde kadının karın kasları felan ne güzel dümdüz diye baktım şimdiye kadar niye fark etmemişsen anlamadım :)))) şu bir gercek burası farkındalık kazandırıyor
Sen şu ara dikkat et düzelirsen inşallah başlarsın

@aeben Ablamın izindeyim o zaman 1 aya 36 beden bikiniye girmek hayal mi olur
gel biz onu 1 ay için 38 yapalım :))
temmuzda 36 giyersin

Arada ugruyorum bir ada da ben oldum demir ve d vitaminim yerlerde gunde.2 defa demir ilaci ve d vitamini damlasi kullanıyorum baska sorunlar da varda neyse gecer inşallah

Hayır olsun canım ya ...
Paylaşmak istersen

Kaptanım ben akrebim ya ustten ya alttan olur ortam yok

o zaman alt kotasını doldurdun geçen hafta ..üstten üstten sahalara alalım seniii .

Kaptan.menum
Sahur
Kiymali yumurta ıhlamur domates salatalik 1,5 dilim tb ekmek accik peynir
İftar
Corba salata yoğurtlu semiz 2 baget ve 2 sarma
Arada 1 hurma cay 2 kasik sutlu tatli

Suyu ihmal etmiyorsun değil mi canım ?
menün akmaz kokmaz güzelgillerden :)

İyi akşamlar güzellikler
Menü paylaşayım hemen ancak gelebildim Ausencia
Sabah
1 bardak limonlu su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek çavdar

Öğle
1 küçük ton balığı
2 kaşık pilav
Salata

Ara
çilek ve erik (4-5 tane)

Akşam
1 kase çorba
Yeşil salata
4 tane şu ince parmak uzunluğunda galeta

Su 2 litre

Yürüyüşe çıkacaktım ama bugün temizlik yaparken abartmışım topuk dikeni çıktı çok ağrıyor kaldım evde.

Bakın ne bulduuum tam 2 yıl önce takıma ve KK'ya geldiğim ilk güün Hayatımda pek çok şey değiştii, yaş aldım, büyüdüm, olgunlaştım.. Gerçekten oturduğum ev bile aynı değil o zamanla ama kilocuklarım 2 yılın sonunda yine benimle.. Tek fark o zamanki kilomdan fazla olmama rağmen spor sayesinde şuan daha fit gözükmem..

Tamam kaptanım elimden geleni yapacağım

Dün gibi aklımda kız gelişin. Ah ben o zamandan çoook çoook uzaktayım kilo olarak

yahuuu ne çok kişiye yüzün çöktü diyorlar ... bu yüzün çöktü diyenleri birleşip dövsek mi

Efser bacim sen telli misin seferoglu mu??insallah tellioglusundur

efserin yüzde ile ortalamanı toparlayacaktın değil mi

kazulet mi aşk olsun ... fıstık gibi olmaya aday vücut diyelim biz ona ...

evet canım pür dikkatim bu ara .. sonra sahalara coşmadan döneceğim inşallah

Geçen yaz 38 giyebiliyordum o yüzden 36 yazdım Ama tabii geçen yaza göre 6 kilo alınca artık sığamayabilirim 38 de anlaşalım bence de

Dün gibi aklımda kız gelişin. Ahh ben o zamandan çoook çoook uzaktayım kilo olarak

Ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Ama alt kat komşumuzun kızı lisanslı yüzücüü.. Boyu upuzun, incecik .. Onu görünce azıcık yediğim çikolatalar için kendime kızabilirim
Sen ona sen" beni birde yaz sonu gör bakışı at":)))) aslında o gün bir yerde okudum cikolata ve kakao çok faydalı diye ama tabi bitter ve sadece bir kare yersen icindeki yaralı besinleri alısanız diye sanırım Ender Saraçtı...

Canım uzun zamandır fırında patates istiyor da iftar geç saat zaten o yüzden yapmıyorum. Bu menünün hayrını gördüm bir de bu hafta bozmak istemedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…