hoşbuldum ablam nasılsın
evet canım bu hafta 2. raund .. .geçen hafta ezici bir farkla seferoğulları almıştı .Kaptan bu telli sefer mevzusu ne. 2 gündür okuyorum çözemedim. Yeşil vadi savaşları mı başladı 7. takımda
Bu ramazan menülerde sıkıcılıktan ölüyorum resmen.
Sahur:
1 yumurta
1,5 kk keçi peyniri
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
2 cherry domates
1 salatalık
2 gün kurusu kayısı
İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
4 köfte
2 yk yoğurt
Küçük bür kase salata
Bugün eklem ağrılarım çok olduğu için spor yok.
Okudukca okudukca hoşuma gidiyor yapasım gelmiyor degil benim kazulet vucuda pek yakışmasada özeniyorum o gün Ebru şallıya denk geldi tvde kadının karın kasları felan ne güzel dümdüz diye baktım şimdiye kadar niye fark etmemişsen anlamadım :)))) şu bir gercek burası farkındalık kazandırıyorefserim bende uzun süre spordan uzaktım ... ki benim geçmişimde profesyonel sporda var fiiii tarihinden :)))
ama o kadar hamlamış ve boşlamıştım ki , ne zaman burada spor listesi tutmaya başladık bi gaza geldim .. üzerine umay ın detoksundaki spor prog. falan derken ... inanılmaz zevk almaya ..spor yapmadığım gün vicdan azabı duymaya başladım .
Tabii ben biraz gaitasını çıkarmışım işinfazla yüklendim sonuç malum ...
Ama cidden ramazanda olmasa da (keşke olsa) sonrasında kendine bunun için mutlaka zaman ayır
Malesef seferim :)
gel biz onu 1 ay için 38 yapalım :))
Arada ugruyorum bir ada da ben oldum demir ve d vitaminim yerlerde gunde.2 defa demir ilaci ve d vitamini damlasi kullanıyorum baska sorunlar da varda neyse gecer inşallah
Kaptanım ben akrebim ya ustten ya alttan olur ortam yok
Kaptan.menum
Sahur
Kiymali yumurta ıhlamur domates salatalik 1,5 dilim tb ekmek accik peynir
İftar
Corba salata yoğurtlu semiz 2 baget ve 2 sarma
Arada 1 hurma cay 2 kasik sutlu tatli
Bakın ne bulduuum tam 2 yıl önce takıma ve KK'ya geldiğim ilk güünADINIZ: Bilge
YAŞINIZ: 15.5
BOYUNUZ: 1.68-1.70 arası (tam bilmiyorum)
KİLONUZ:64.1
HEDEF KİLONUZ:53-54
KİLO ALMA NEDENİNİZ: Lise birinci sınıfa gidiyorum ve geçen yıl liseye hazırlık döneminde çok fazla abur cubur tükettim ve çok hareketsiz kaldım. Aslında yaklaşık 10 yaşlarından beri hafif kiloluydum ama özellikle geçen yl biraz daha kilo aldım.
KİLO VERMEYİ İSTEME NEDENİNİZ: İlk olarak daha sağlıklı olmak tabikide. Ama yaşım gereği ve çevremde aynı boyda olduğum çoğu kız benden zayıf. Haliyle giydiğimiz şeyler aynı durmuyo üstümüzde bu da benim moralimi bozmaya başladı.Hatta inanır mısınız erkek arkadaşlarım bile daha zayıf Eskiden kiloyu takmazdım nasıl olasa verilir derdim ama bu yıl işin ciddiyetine vardım. Şubatta tartıda 69 kiloyu gördüm ve önlem almazsam daha da kilo alıcağımı ve ilerde kilo vermemin daha da zor olucağını fark ettim. Yediklerime dikkat ederek ve bol su içerek şubattan beri 5 kilo verdim. Şimdi yaz tatilinde hem spor yaparak hem de daha da dikkat ederek kilo vermek istiyorum
BİZE KENDİNİZİ ANLATSANIZA: Yukarıda çoğu şeyi anlattım buraya yazıcak birşeyim kalmadı sanırımAma artık annemle alışverişe gittiğimizde çoğu beğendiğim kıyafete ben bunu bir beş kilo verince giyicem demek istemiyorum ve kendimi kilo vererek daha da özgür hissetmek istiyorum. Benden bu kadar. Sorularınız varsa seve seve cevaplarım
Tamam kaptanım elimden geleni yapacağımgel biz onu 1 ay için 38 yapalım :))
temmuzda 36 giyersin
Hayır olsun canım ya ...
Paylaşmak istersen
o zaman alt kotasını doldurdun geçen hafta ..üstten üstten sahalara alalım seniii .
Suyu ihmal etmiyorsun değil mi canım ?
menün akmaz kokmaz güzelgillerden :)
Dün gibi aklımda kız gelişin. Ah ben o zamandan çoook çoook uzaktayım kilo olarakBakın ne bulduuum tam 2 yıl önce takıma ve KK'ya geldiğim ilk güünHayatımda pek çok şey değiştii, yaş aldım, büyüdüm, olgunlaştım.. Gerçekten oturduğum ev bile aynı değil o zamanla ama kilocuklarım 2 yılın sonunda yine benimle.. Tek fark o zamanki kilomdan fazla olmama rağmen spor sayesinde şuan daha fit gözükmem..
Ayrica kaptan.ayranda içsek meyve suyuda lutfen ayri düşmeyelim mumkunse herkesler ne gizel zayıflamış sın diyor bazilari yüzün çökmüş diyor o ayri
Bende diyorum arkadaşlar ve kardeşim.sagolsun (kaptan diyemiyorum açıklama yapmamak için)
Okudukca okudukca hoşuma gidiyor yapasım gelmiyor degil benim kazulet vucuda pek yakışmasada özeniyorum o gün Ebru şallıya denk geldi tvde kadının karın kasları felan ne güzel dümdüz diye baktım şimdiye kadar niye fark etmemişsen anlamadım :)))) şu bir gercek burası farkındalık kazandırıyor
Sen şu ara dikkat et düzelirsen inşallah başlarsın
Geçen yaz 38 giyebiliyordum o yüzden 36 yazdımgel biz onu 1 ay için 38 yapalım :))
temmuzda 36 giyersin
Hayır olsun canım ya ...
Paylaşmak istersen
o zaman alt kotasını doldurdun geçen hafta ..üstten üstten sahalara alalım seniii .
Suyu ihmal etmiyorsun değil mi canım ?
menün akmaz kokmaz güzelgillerden :)
Neden malesef dedin hemsom bende seferimMalesef seferim :)
Dün gibi aklımda kız gelişin. Ahh ben o zamandan çoook çoook uzaktayım kilo olarakBakın ne bulduuum tam 2 yıl önce takıma ve KK'ya geldiğim ilk güünHayatımda pek çok şey değiştii, yaş aldım, büyüdüm, olgunlaştım.. Gerçekten oturduğum ev bile aynı değil o zamanla ama kilocuklarım 2 yılın sonunda yine benimle.. Tek fark o zamanki kilomdan fazla olmama rağmen spor sayesinde şuan daha fit gözükmem..
Sen ona sen" beni birde yaz sonu gör bakışı at":)))) aslında o gün bir yerde okudum cikolata ve kakao çok faydalı diye ama tabi bitter ve sadece bir kare yersen icindeki yaralı besinleri alısanız diye sanırım Ender Saraçtı...Ben de öyle yapmayı düşünüyorum
Ama alt kat komşumuzun kızı lisanslı yüzücüü.. Boyu upuzun, incecik .. Onu görünce azıcık yediğim çikolatalar için kendime kızabilirim
Canım uzun zamandır fırında patates istiyor da iftar geç saat zaten o yüzden yapmıyorum. Bu menünün hayrını gördüm bir de bu hafta bozmak istemedimbende kaçırmadan selam bırakayım roxim e
evet canım bu hafta 2. raund .. .geçen hafta ezici bir farkla seferoğulları almıştı .
Bu hafta ramazan dolayısıyla kim ne verdi ne aldı bende merakla bekliyorum .
isterseniz önümüzdeki hafta için (devam edersek tabii 1-1 olursa) eklerim .
ya da bireysel kapışmalar yapıyoruz biterse telli sefer ... sizi yeni gelenler olarakWhite Lily ile karşılaştırırız .
Yarın cuma ... bir değişiklik yap yarın ki menüde coşmadan tabii ::))) . cuma yaklaştıkça stres olmuştun sende ..
O çok isiyordu ya ondan yoksa hic sefeliğimden vaz gecermiyim :)))))Neden malesef dedin hemsom bende seferim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?