Ramandan sonra bende baslamayi düşünüyorum yuzme bana terapi gibi geliyor@aebe
Ben de ramazandan sonra yüzmeyi düşünüyorum. Spor konusu derya deniz gibi bişey. Bi girince çıkamıyor insan. Yürüyüşle başlıyor insan. Sonra pilates callanetics, yüzme, ip atlama yüzme vs derken birçok dalıyla haşır neşir oluyorVe gerçekten sporla zayıflamak hem daha hızlı hem de daha kolay oluyor. Bi alışırsan bırakmak istemezsin sanıyorum
Oooo şimdiden yüzme grubu oluşturduk deseneRamandan sonra bende baslamayi düşünüyorum yuzme bana terapi gibi geliyor
Menümü yazayım, geçmişi birazdan okuyacağım...
Sabah:
Domates, salatalık, peynir
1 kupa süt
Bir simitin 3 te 1 i
2 hurma
Öğle:
1 kase çorba
2 köfte
Akşam:
1 kase çorba
2 köfte
Ara:
3 erik
Şekersiz Türk Kahvesi
Su: 2.5 - 3 litre
Spor: Yok ..
01.06.2017 Perşembe Menüm
Sahur
3 ince dilim fırında peynir yumurtalı t.b. ekmeği (ekmeği fırında kestiriyorum incecik oluyor :) )
2 fındık 1er ceviz ve gün kurusu
4 zeytin, 4 çeri domates, 2 salatalık
Iftar
1hurma
1 kase yayla çorbası buğday ve az nohutlu
Kağıt kebabı
Brokoli salatası
1 bardak limonata
Su: 2 lt. olur.1 fincan yeşil, 1 fincan karışık bitki çayı
Spor: yok.Ausencia
Menümü de yazayım sonra uykuuu...
10.30 maydanoz+limom+su kürü
11.00 2yumurta haşlam
Peynir
Kv yeni peynir almış.türkçesini bilmiyorum.şöyle incecik katlı katlı peynir.tuzsuz .soyup yiyorsun kat kat...
15.30 3küçük köfte
Peynir
1800detoks suyu
2lt sade su
1bardak kiraz sapı çayı
40+45+15+23 dakika yürüyüş...çok yoruldum bugün inşallah yarınki sonuca deyer...
Bu hafta yine benim için zor olacak.cumartesi annemlere gidicem.pazar şehirdışına pikniye gidicez,çarşanba annemlerin 30yıllıkları restorana gidicez kutlamaya...yani yine zor...haftasonu hall olurda çarşanba bi de gec saatte olunca yaramıycak bana...ama benim vücut şovlarını perşenbe yapar...güveniyorum kendime...diyer cuma da mezum olurum inşallah...yarın ola hayr ola.regl kapıda diye eteklerim tutuştu yoksa kafamı yastığa atar uyurdum rahat...
Bugun menu
Sabah 09.15
1 haslanmis yumurta
4 yeşil zeytin
1 yk lor peynir
Yesillik
Domates salatalik
1 adet kizarmis form ekmek
Ara
Bir avuc kiraz
Aksam 15.15
Bool semizotlu salata
Peynir
Zeytin
Ara
8 cilek
8 findik
8badem
1soda
2 lt su icildiAusencia spor yok asagida sitede kizim pesinden kosmaca )
Kullandigim ilac inanilmaz istah acti bunu size anlataman ancak demir ilaci kullanip istahi acilanlar beni anlayabilirler savasiyorum resmen ....
Bugünkü menüm
Sahur
1 yumurta
1 k.k peynir
2 zeytin
1 dilim tam tahıllı ekmek
Domtes salatalık
Yeşil çay zor içtim
1 soda
İftar
2 kase cacık
Bol salata,roka
40 dakika ara
Bu gün patlıcan oturtma yaptım kızartma olduğu için kıymasını az yagda kavurdum 2 kaşık yayırdım
Kapagının üzerine serdim fırınladım
4 kaşık kadar ondan yedim
1 dilim kepek ekmeği
Ara
Civam percemi
Su birazdanda sonu kalan kompostomu yiyecegim
2. Arayı sahura aldık yapamıyorum diye 1 bardak süt yada yoğurt
Bugünki menüm
Sabah: (07:30)
2 yk lor peyniri (tuzsuz)
yarım domates, salatalık,biber
1 yumurtayla otlu omlet
1 dilim çavdar ekmeği
Ara: (10:00)
2 ceviz+1 bardak tarçını süt
Öğlen: (12:30)
5 kaşık kıymalı bamya
bol salata
Ara(15:00)
2 çilek ve bir iki tane dondurulmuş böğürtlen 3 yk yoğurtla meyveli yoğurt yaptım yine. Az tarçın ekledim üstüne. Mükemmel oldu.
Akşam (17:30)
Izgara tavuk göğsü(avuç içim kadar)
salata
1 bardak ayran
Su: 2,5 litre oldu. Uyuyana kadar 3 olur
Spor
1 saat yürüyüş+ 30 dk bölgesel çalıştım
Bitki çayı hiç içmiyormuşum onu farkettim. Diyetisyenim de söylemişti. Yarın kendimi bi aktara atayım
Ausencia
89.4 yazmıştık işte. Dun sabah öyle görünüyordu. Tartımın bozuk olduğunu ben de sanmıyorum. Çok dengesiz beslenirim ben normalde. Daha önce zayıflama maceram olduğu için kendimi biliyorum ama orucken zayıflama işine pek girişmedim. Acaba ondan mi boyle oldu?
Dün yanlış gördüm desem, defalarca tartılıp bakarım arka arkaya.yanlış gördüğümu de sanmıyorum. Neyse zaten deneme asamasindayim, bu hafta düzene oturur artik kaç kiloysam. :)
Menüm
Sabah 06 : 30
Beyaz peynir
4 - 5 cherry domates
2 kuru kayısı
3 ceviz
1 etiform
Öğlen 12:30
Yarım kase mercimek çorbası
Bir porsiyon et sote
Salata
Akşam 17:00
Domates -Salatalık
4 kayısı
Yeşil çay
Su az 1,5 anca
Ausencia
Bu ay yine alt ust edeceğim
bu alışkanlıgı kazanmak çok isterim buda vesile olur inşallah :)))Ben de ramazandan sonra yüzmeyi düşünüyorum. Spor konusu derya deniz gibi bişey. Bi girince çıkamıyor insan. Yürüyüşle başlıyor insan. Sonra pilates callanetics, yüzme, ip atlama yüzme vs derken birçok dalıyla haşır neşir oluyorVe gerçekten sporla zayıflamak hem daha hızlı hem de daha kolay oluyor. Bi alışırsan bırakmak istemezsin sanıyorum
Aslinda ben ramazanda iyi veriyorum da bu tatilden sonra toparlanmam zor oldu kaptanım. Yarin yeni bir başlangıç olacak sende her daim sopani goster olur mu. Burasi bana cok iyi geliyor çünkü
sahur 1 yumurta, 2 tane sunta, peynir domates biber yesil cay ile
aksam(annemde misafir vardi biraz kacirdim ama surekli ayakta idim terden oldum)
corbayi atladim yine
bir kabak dolmasi
2 yk kadar sebzeli firinlanmis et
1 tavuklu sebzeli borek ama yufkasi yok denecek kadar azdi o yuzden yedim
yesil salata,semiz otu salatasi,cok az zygli taze fasulye
1 bardak ev yapimi kayisi suyu sekersiz
su 2 lt yi gecer
yesil cay icecegim
spor yok yine
iftardaki borek icin sahuru yine hurma ve su ile kapatacagim buyuk ihtimal yinede yarinki iftarla paylasirim durumu
Menüm
Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
1 yeşil sivri biber
9 siyah zeytin
1 dilim ekmek
İftar
Tavuklu mantar sote
2 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
1 bardak çay
2.1 litre civarı su
Senin için güzel menü canım ... senin için diyorum çünkü normalde , o simit neden orda diye sopa çıkarırım , bilirsin artık sendeama senin metana iyi menü ..zaten sonrası ekmeksiz ve az bile olmuş .
o çorbanın iki gündür seni şişirdiğine kanaat getiriyorum saydın .
buğday ve nohut ...perşembe akşamı ... kuş kadar olsa gereksiz .
Davetten kalanları yemişsiniz anlıyorum ama perşembeye özel bir şey beklerdim .
Menün gayet güzel ..
önümüzdeki hafta için planın ne ? yani stres dolu bir hafta yaşamayalım aynura .. sadece perşembeye güvenmeden geçte yesen kaçamaksız olmasına özen göstereceğine eminim .
Güzel menü ...
İştahla savaş ilaçlı ilaçsız hepimizde var zaten de seninki şimdi bir tık artmış ama o bizi yenmemeli adacım .
İlaca ve diyete aynı anda devam etmenin formülünü beynine kodla :)
iyi gidiyorsun efserim ... eminim bugünkü diyetisen sonuçları da seni tekrar motive etmiştir
dünde bugünde menü şahane ... benim menülere benzettim biraz da canım .
Aktara kendini atacaksan not al :)
Hibiskus çayı
Yabanmersini
Yabanmersinini yoğurtla yersin özellikle
Yok yok doğru o ...
menülerini yaz ... bakalım ... bence yine diyorum güzel kilolar verebileceksin sen . o ışığı aldım senden
akşam tam perşembe perşembe gözünü seveyim yarın tartıda bu akşam yediklerimin ve açlığımın hatrına beni sevindir şekli olmuş
alttan mı üstten mi
Bugün böyleyimSenin için güzel menü canım ... senin için diyorum çünkü normalde , o simit neden orda diye sopa çıkarırım , bilirsin artık sendeama senin metana iyi menü ..zaten sonrası ekmeksiz ve az bile olmuş .
o çorbanın iki gündür seni şişirdiğine kanaat getiriyorum saydın .
buğday ve nohut ...perşembe akşamı ... kuş kadar olsa gereksiz .
Davetten kalanları yemişsiniz anlıyorum ama perşembeye özel bir şey beklerdim .
Menün gayet güzel ..
önümüzdeki hafta için planın ne ? yani stres dolu bir hafta yaşamayalım aynura .. sadece perşembeye güvenmeden geçte yesen kaçamaksız olmasına özen göstereceğine eminim .
Güzel menü ...
İştahla savaş ilaçlı ilaçsız hepimizde var zaten de seninki şimdi bir tık artmış ama o bizi yenmemeli adacım .
İlaca ve diyete aynı anda devam etmenin formülünü beynine kodla :)
iyi gidiyorsun efserim ... eminim bugünkü diyetisen sonuçları da seni tekrar motive etmiştir
dünde bugünde menü şahane ... benim menülere benzettim biraz da canım .
Aktara kendini atacaksan not al :)
Hibiskus çayı
Yabanmersini
Yabanmersinini yoğurtla yersin özellikle
Yok yok doğru o ...
menülerini yaz ... bakalım ... bence yine diyorum güzel kilolar verebileceksin sen . o ışığı aldım senden
akşam tam perşembe perşembe gözünü seveyim yarın tartıda bu akşam yediklerimin ve açlığımın hatrına beni sevindir şekli olmuş
alttan mı üstten mi
bu alışkanlıgı kazanmak çok isterim buda vesile olur inşallah :)))
Ramazanda su yemek sigara zerre aklima gelmiyorda kahve geliyor valla..kayinvalidemde gecen telefonda ilk gun basim agridi biraz. kahvede icmedigin icindir o diyor :)Suyu tutar ramazanda dedi.sadece ramazan için dedi diger günler serbest
Hello ben geldimGeçmiş alıntılaraa bakacaktım sözde ama daha bakamadım.. Sınav haftası kitapları, kıyafetlerimi kısacası odamı öyle bir dağıtmışım gibi şimdi hazır yaz geldi tekrar düzenliyorum kitaplığı falan ama yoruldum, bezdim, bunaldım
Karnım aç, su içmeyi de kestim yarına hazırım
Bu haftanın kendimce öz eleştirisini yapmak istiyorum...
1- 1 dk bile spor yapmadım.. Bu hafta spora başlamalıyım..
2- Menülerime yoğurt ve salatayı çok eklememişim.. Buna dikkat edicem
Kendime not..
Bu callanestick videolarini nerden bulabilirim acepBen de ramazandan sonra yüzmeyi düşünüyorum. Spor konusu derya deniz gibi bişey. Bi girince çıkamıyor insan. Yürüyüşle başlıyor insan. Sonra pilates callanetics, yüzme, ip atlama yüzme vs derken birçok dalıyla haşır neşir oluyorVe gerçekten sporla zayıflamak hem daha hızlı hem de daha kolay oluyor. Bi alışırsan bırakmak istemezsin sanıyorum
Benim aktar ulusta iyiki ulusta kredi kartını göçertiyorum resmen uzakta olması iyi bazenHemen not aldım. Aynura yazmıştı sanırım. Onun biberiyesiz versiyonunu yapmayı düşünüyorum. Biberiye çarpıntı yapıyor. Hibisküs ve yabanmersinini de ekledim. Yarın aktarı sırtlanıp eve getirem
Ben de öyle yapmayı düşünüyorumSen spor için git arkası gelir
Onu arıyorum ben de bulunca hemen linkini usulca bırakacamBu callanestick videolarini nerden bulabilirim acep
Benim aktar ulusta iyiki ulusta kredi kartını göçertiyorum resmen uzakta olması iyi bazen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?