Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Ramandan sonra bende baslamayi düşünüyorum yuzme bana terapi gibi geliyor

Senin için güzel menü canım ... senin için diyorum çünkü normalde , o simit neden orda diye sopa çıkarırım , bilirsin artık sende ama senin metana iyi menü ..zaten sonrası ekmeksiz ve az bile olmuş .

o çorbanın iki gündür seni şişirdiğine kanaat getiriyorum saydın .
buğday ve nohut ...perşembe akşamı ... kuş kadar olsa gereksiz .
Davetten kalanları yemişsiniz anlıyorum ama perşembeye özel bir şey beklerdim .

Menün gayet güzel ..
önümüzdeki hafta için planın ne ? yani stres dolu bir hafta yaşamayalım aynura .. sadece perşembeye güvenmeden geçte yesen kaçamaksız olmasına özen göstereceğine eminim .

Güzel menü ...
İştahla savaş ilaçlı ilaçsız hepimizde var zaten de seninki şimdi bir tık artmış ama o bizi yenmemeli adacım .
İlaca ve diyete aynı anda devam etmenin formülünü beynine kodla :)

iyi gidiyorsun efserim ... eminim bugünkü diyetisen sonuçları da seni tekrar motive etmiştir

dünde bugünde menü şahane ... benim menülere benzettim biraz da canım .
Aktara kendini atacaksan not al :)
Hibiskus çayı
Yabanmersini

Yabanmersinini yoğurtla yersin özellikle

Yok yok doğru o ...

menülerini yaz ... bakalım ... bence yine diyorum güzel kilolar verebileceksin sen . o ışığı aldım senden

akşam tam perşembe perşembe gözünü seveyim yarın tartıda bu akşam yediklerimin ve açlığımın hatrına beni sevindir şekli olmuş

Bu ay yine alt ust edeceğim

alttan mı üstten mi

bu alışkanlıgı kazanmak çok isterim buda vesile olur inşallah :)))

Aslinda ben ramazanda iyi veriyorum da bu tatilden sonra toparlanmam zor oldu kaptanım. Yarin yeni bir başlangıç olacak sende her daim sopani goster olur mu. Burasi bana cok iyi geliyor çünkü

sopa mı ? en bi sevdiğimmmmmmmmmmmmmmmm bu kibar hanımefendi yetmediği zaman .... geliyor evlerden ırak

Börek hariç öyle kaçırdım denilecek bir şey yok ... o da ekmek / pilav yememişsin zaten ... ha ya dolma ya börek olmalıydı o ayrı :)
yine de sahuru su hurma kapatma bence ..
yiyeceğin yeşillik ya da 1 haşlanmış yumurtanın zararı değil faydası olur sana sahurda.

Menüm

Sahur
1 haşlanmış yumurta
1 dilim süzme peynir
1 yeşil sivri biber
9 siyah zeytin
1 dilim ekmek

İftar
Tavuklu mantar sote
2 dilim ekmek
1 kase mercimek çorbası
1 bardak çay

2.1 litre civarı su

eee yaniii ..dedim ben ama tartı bozuk değil diye :))

zaten ilk günler çok gider .. bir de bu menü ve senin kilon düşünülürse ..

evet evet yarın senden güzel bir bildirim gelecek , moral olacak ama tabii ki ak koyun kara koyunu asıl önümüzdeki iki haftada anlayacağız

Hemen not aldım. Aynura yazmıştı sanırım. Onun biberiyesiz versiyonunu yapmayı düşünüyorum. Biberiye çarpıntı yapıyor. Hibisküs ve yabanmersinini de ekledim. Yarın aktarı sırtlanıp eve getirem

Bugün böyleyim hemde çok oldu

bu alışkanlıgı kazanmak çok isterim buda vesile olur inşallah :)))

efserim bende uzun süre spordan uzaktım ... ki benim geçmişimde profesyonel sporda var fiiii tarihinden :)))

ama o kadar hamlamış ve boşlamıştım ki , ne zaman burada spor listesi tutmaya başladık bi gaza geldim .. üzerine umay ın detoksundaki spor prog. falan derken ... inanılmaz zevk almaya ..spor yapmadığım gün vicdan azabı duymaya başladım .
Tabii ben biraz gaitasını çıkarmışım işin fazla yüklendim sonuç malum ...

Ama cidden ramazanda olmasa da (keşke olsa) sonrasında kendine bunun için mutlaka zaman ayır

Suyu tutar ramazanda dedi.sadece ramazan için dedi diger günler serbest
Ramazanda su yemek sigara zerre aklima gelmiyorda kahve geliyor valla..kayinvalidemde gecen telefonda ilk gun basim agridi biraz. kahvede icmedigin icindir o diyor :)

Hello ben geldim Geçmiş alıntılaraa bakacaktım sözde ama daha bakamadım.. Sınav haftası kitapları, kıyafetlerimi kısacası odamı öyle bir dağıtmışım gibi şimdi hazır yaz geldi tekrar düzenliyorum kitaplığı falan ama yoruldum, bezdim, bunaldım
Karnım aç, su içmeyi de kestim yarına hazırım

Bu haftanın kendimce öz eleştirisini yapmak istiyorum...
1- 1 dk bile spor yapmadım.. Bu hafta spora başlamalıyım..
2- Menülerime yoğurt ve salatayı çok eklememişim.. Buna dikkat edicem

Kendime not..

Örnek öğrenci

Bu callanestick videolarini nerden bulabilirim acep

Benim aktar ulusta iyiki ulusta kredi kartını göçertiyorum resmen uzakta olması iyi bazen

telli / sefer listesine özellikle girmek isteyip , takıma uğramayanlar var ... hafta içi sesleniyorum da ..
artık takım arkadaşlarına güzel bir eksi ile gelip yokluklarını telafi ederler bence ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…