Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Off cok guzeldi bugunku bölüm..oturup izleyemedigim icin (tezcanliyim uzerinuze afiyet:)) utulerimide yapiverdim izlerken..

Menummm

Sahur:2 peynir surdugum wasa.yumurta.6 zeytin..3 br cay..

Iftar:2 kepce mercimek corba.4 yk patlican yemegi.1 kucuk kase cacik.avucicinden biraz fazla pide..

Dun su 3 litreyide gecti cok ictim..zor uyudum sislikten..ilk sahurda suyu az ictim ve ilk gun basagrisi yasadim sadece...bol su icin kizlar basagrisi olmaz..

Aynen oyle kadigimiz yerden devam edeceğiz hepberaber
Aynen kuzum devam bırakma kendini herşeyin bir telafisi var kendimden örnek vereyim haftaya karbonla başladım hatta bir ara regli oldugumu zannetim şiskinlik filan falan derken 2 gün tartı hic kıpırdamadı düzen degişince wc sorun yaşatı ondan sonra telafisine başlayinca şu an vediğim kilo 1 üzerinde sende odaklan lütfen hiçbirsşey için geç degil...

Bu callanestick videolarini nerden bulabilirim acep

Benim aktar ulusta iyiki ulusta kredi kartını göçertiyorum resmen uzakta olması iyi bazen

ece bacım nasılsın yahu ?
ramazan da ayran içtik ayrı düştük resmen senle ..
Ulustaki aktar bile bende çok görüyordur seni

telli / sefer listesine özellikle girmek isteyip , takıma uğramayanlar var ... hafta içi sesleniyorum da ..
artık takım arkadaşlarına güzel bir eksi ile gelip yokluklarını telafi ederler bence ..
Kaptan bu telli sefer mevzusu ne. 2 gündür okuyorum çözemedim. Yeşil vadi savaşları mı başladı 7. takımda

Bu ramazan menülerde sıkıcılıktan ölüyorum resmen.

Sahur:
1 yumurta
1,5 kk keçi peyniri
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
2 cherry domates
1 salatalık
2 gün kurusu kayısı

İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
4 köfte
2 yk yoğurt
Küçük bür kase salata

Bugün eklem ağrılarım çok olduğu için spor yok.

Bir yerden başlamam lazım ama bu hafta biraz miskinlik yaptım.. :/

aeben Ablamın izindeyim o zaman 1 aya 36 beden bikiniye girmek hayal mi olur

ece bacım nasılsın yahu ?
ramazan da ayran içtik ayrı düştük resmen senle ..
Ulustaki aktar bile bende çok görüyordur seni

Arada ugruyorum bir ada da ben oldum demir ve d vitaminim yerlerde gunde.2 defa demir ilaci ve d vitamini damlasi kullanıyorum baska sorunlar da varda neyse gecer inşallah

Kaptanım ben akrebim ya ustten ya alttan olur ortam yok

Ramazanda su yemek sigara zerre aklima gelmiyorda kahve geliyor valla..kayinvalidemde gecen telefonda ilk gun basim agridi biraz. kahvede icmedigin icindir o diyor :)
Benimde aklıma nedense hic birşey gelmiyor yeterki biraz halim olsun istiyorum yoksa aradıgım hiç birsey yok yemekten sonrada mayışıklık oluyor günahından olmasa birde şu yemek işi hazırlık olmasa galiba su ile acar su ile kapatırım

Aynen orucken yemek yapasida gelmiyor insanin..tek oruc tutan benim siparisle yemek yaptiranlar evdeki tutmayanlar:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…