Aynen kuzum devam bırakma kendini herşeyin bir telafisi var kendimden örnek vereyim haftaya karbonla başladım hatta bir ara regli oldugumu zannetim şiskinlik filan falan derken 2 gün tartı hic kıpırdamadı düzen degişince wc sorun yaşatı ondan sonra telafisine başlayinca şu an vediğim kilo 1 üzerinde sende odaklan lütfen hiçbirsşey için geç degil...Aynen oyle kadigimiz yerden devam edeceğiz hepberaber
Bu callanestick videolarini nerden bulabilirim acep
Benim aktar ulusta iyiki ulusta kredi kartını göçertiyorum resmen uzakta olması iyi bazen
hoşbuldum ablam nasılsınHosgeldin roksim.roxen2303
Kaptan bu telli sefer mevzusu ne. 2 gündür okuyorum çözemedim. Yeşil vadi savaşları mı başladı 7. takımdatelli / sefer listesine özellikle girmek isteyip , takıma uğramayanlar var ... hafta içi sesleniyorum da ..
artık takım arkadaşlarına güzel bir eksi ile gelip yokluklarını telafi ederler bence ..
Onu arıyorum ben de bulunca hemen linkini usulca bırakacam
Bir yerden başlamam lazım ama bu hafta biraz miskinlik yaptım.. :/canım benim bundan öncesi ne ölçüde yerdin ?
eğer ciddi manada çok yiyorsan ... 2 günde tartı oynar bu kadar ... 1 kilodan fazlası su kaybıdır onun .
her diyet başlangıcı hemen herkeste olur .
sen tartını şimdilik gözden çıkarma :) tahminim yarına da 87.3 falan çıkar ... sonra yavaşlar . başlangıç kilon takıma ilk girdiğinde yazdığın kilodur değişmez canım .
Kaç yazmıştık onu da unuttum gerçi şimdi :)
betül bacım ne zaman menü yazmaya başlıyorsun
Merhabalar ....
Hepimiz az çooook hep kiloluyuz :) yalnız değilsin yani canım .
7.takım olarak listeye giriş için sırada beklemek gerekebilir .. istersen katılım alanından diğer takımlara başvuru yapabilirsin ... istersen bizimle liste dışı da olsa kalabilirsin .
Kimseye küsülmüyor ...3 gün bayramda eşin 2 kiloyu geri alacak ... sen verdiklerinin kalıcılığı ile havanı atacaksın şekerim
eflalyakında senden mucize bir iksir buldummmmmmmm diye ortaya çıkıp kanal kanal dolaşmanı bekliyorum
uyma annem sen @Ahu060812 ya ... cııız o dizi .. hele de ramazan ramazan ... sen fargo izle
Baş ağrın ne durumda banu ?
göremedim bugün seni hiç baş ağrın dışında .
Menün güzel ... sabaha -100 ün yanına mutlaka 300 500 ekleyecektir bu menü .
süper olan yağların cızır cozur gitmesi efserimçook sevindim çooooooooooook
Bak bizde de göz altı çöküklük hatta morluk ırsidir .. abimde ... dayısından da yusufta ... baba da ... bir bende yoktu ..yani ben yoktu sanıyordum da ..o kadar şişko bir yüzde garibim göz altları genetikte olsa çökecek fırsat bulamamış zamanındaşimdi aynı abimgiller :) gibi .... amaaaa gel de anlat , çöktün de çöktün .
Çöktüm leeen çöktüm ..çöktüysem sana mı çöktüm kendime çöktümdiyorum ben saygı ve sevgi ile
@saydin78 sen de sallama hiç .
canımmm hiiç uzaklara gitme ... burnunun dibindeyim
dün telden mimu ya da yazdım .
aynı durumdayım .
ki ben duraklama denen dönem bile 400-500 gr veren metaydım .
yok ramazanla beraber dursa iyi ... gr gr artılar akın akın geliyor .
gerçi bende wc büyük sıkıntı ..
Sebep olarak aralı ve azar azar sık sık beslenme tarzına alışan ve öyle kilo veren metamın , 2 öğün beslenmeye karşı direnç gösterdiğini düşünüyorum .
sende gerçi regl de geliyormuş o da etken olabilir .hiç pes etme , şimdi ki gibi beslenmeye ve bisiklete devam et ... tartı birden ceeee süprizzz diyecek gör bak
eeee hadiiii , sen hala listede değil misinnnn30 dk cık ayır kendine , yavaş yavaş arttır ..hadi hadiiiiiiiiii
amaaan saraycam sevindim tartıya yansımamasına , zira 3 kg cuk yeteri kadar yansımıştı zaten
evrene pozitif enerji yolla ..ohhhmmmmmmmmmm
ben tırtım demeeee ...ohmmmmmmmm
ben cumanın en çok kilo vereni olacağımmmm deee ...ohmmmmmmm
Bak şimdi havuz diyince kulakları çınlasınaeben bacım geldi aklıma ..tatile 3 hafta vardı .. listeye al beni aus dedi ..
girdi 3 haftada mezun oldu ve small mayosu ile tatile uçtu
kıssadan hisse sana
tabi kiii de hayır ...
caza coza cıza
ece bacım nasılsın yahu ?
ramazan da ayran içtik ayrı düştük resmen senle ..
Ulustaki aktar bile bende çok görüyordur seni
Kaptanım ben akrebim ya ustten ya alttan olur ortam yokSenin için güzel menü canım ... senin için diyorum çünkü normalde , o simit neden orda diye sopa çıkarırım , bilirsin artık sendeama senin metana iyi menü ..zaten sonrası ekmeksiz ve az bile olmuş .
o çorbanın iki gündür seni şişirdiğine kanaat getiriyorum saydın .
buğday ve nohut ...perşembe akşamı ... kuş kadar olsa gereksiz .
Davetten kalanları yemişsiniz anlıyorum ama perşembeye özel bir şey beklerdim .
Menün gayet güzel ..
önümüzdeki hafta için planın ne ? yani stres dolu bir hafta yaşamayalım aynura .. sadece perşembeye güvenmeden geçte yesen kaçamaksız olmasına özen göstereceğine eminim .
Güzel menü ...
İştahla savaş ilaçlı ilaçsız hepimizde var zaten de seninki şimdi bir tık artmış ama o bizi yenmemeli adacım .
İlaca ve diyete aynı anda devam etmenin formülünü beynine kodla :)
iyi gidiyorsun efserim ... eminim bugünkü diyetisen sonuçları da seni tekrar motive etmiştir
dünde bugünde menü şahane ... benim menülere benzettim biraz da canım .
Aktara kendini atacaksan not al :)
Hibiskus çayı
Yabanmersini
Yabanmersinini yoğurtla yersin özellikle
Yok yok doğru o ...
menülerini yaz ... bakalım ... bence yine diyorum güzel kilolar verebileceksin sen . o ışığı aldım senden
akşam tam perşembe perşembe gözünü seveyim yarın tartıda bu akşam yediklerimin ve açlığımın hatrına beni sevindir şekli olmuş
alttan mı üstten mi
Cok teşekkür ederim canım arada kendimi kaybetsemde toparlaniyorum burasi ve sizlerin sayesinde
Iyiyim Roksim oruc diyet yuvarlaniyorum iste..:))hoşbuldum ablam nasılsın
Benimde aklıma nedense hic birşey gelmiyor yeterki biraz halim olsun istiyorum yoksa aradıgım hiç birsey yok yemekten sonrada mayışıklık oluyor günahından olmasa birde şu yemek işi hazırlık olmasa galiba su ile acar su ile kapatırımRamazanda su yemek sigara zerre aklima gelmiyorda kahve geliyor valla..kayinvalidemde gecen telefonda ilk gun basim agridi biraz. kahvede icmedigin icindir o diyor :)
Aynen orucken yemek yapasida gelmiyor insanin..tek oruc tutan benim siparisle yemek yaptiranlar evdeki tutmayanlar:)))Benimde aklıma nedense hic birşey gelmiyor yeterki biraz halim olsun istiyorum yoksa aradıgım hiç birsey yok yemekten sonrada mayışıklık oluyor günahından olmasa birde şu yemek işi hazırlık olmasa galiba su ile acar su ile kapatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?