Seni sasirtacagim kaptan yarin..efserle telliogullarini 1.yapma hayallerim vardi..kimbilir belki tek basima yaparimyahuuu ne çok kişiye yüzün çöktü diyorlar ... bu yüzün çöktü diyenleri birleşip dövsek mi
efserin yüzde ile ortalamanı toparlayacaktın değil mi
kazulet mi aşk olsun ... fıstık gibi olmaya aday vücut diyelim biz ona ...
evet canım pür dikkatim bu ara .. sonra sahalara coşmadan döneceğim inşallah
Ha anladımO çok isiyordu ya ondan yoksa hic sefeliğimden vaz gecermiyim :)))))
İyi akşamlar güzellikler
Menü paylaşayım hemen ancak gelebildimAusencia
Sabah
1 bardak limonlu su
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 dilim ekmek çavdar
Öğle
1 küçük ton balığı
2 kaşık pilav
Salata
Ara
çilek ve erik (4-5 tane)
Akşam
1 kase çorba
Yeşil salata
4 tane şu ince parmak uzunluğunda galeta
Su 2 litre
Yürüyüşe çıkacaktım ama bugün temizlik yaparken abartmışım topuk dikeni çıktı çok ağrıyor kaldım evde.
Bakın ne bulduuum tam 2 yıl önce takıma ve KK'ya geldiğim ilk güünHayatımda pek çok şey değiştii, yaş aldım, büyüdüm, olgunlaştım.. Gerçekten oturduğum ev bile aynı değil o zamanla ama kilocuklarım 2 yılın sonunda yine benimle.. Tek fark o zamanki kilomdan fazla olmama rağmen spor sayesinde şuan daha fit gözükmem..
Seni sasirtacagim kaptan yarin..efserle telliogullarini 1.yapma hayallerim vardi..kimbilir belki tek basima yaparim
Gecmiş olsun kuzum ne oldu ?Bu ramazan menülerde sıkıcılıktan ölüyorum resmen.
Sahur:
1 yumurta
1,5 kk keçi peyniri
1 dilim siyez buğdayı ekmeği
2 cherry domates
1 salatalık
2 gün kurusu kayısı
İftar:
1 kepçe mercimek çorbası
4 köfte
2 yk yoğurt
Küçük bür kase salata
Bugün eklem ağrılarım çok olduğu için spor yok.
Atarim yarin tarti fotomu:))))))wooooooooooooooooooow ... bu cevabı vallaha da beklemiyordum
aus buna sevindi
Camasir asmam lazim sonra kahve sonra sporSarayca hadi kalk sporumuzu yapalim kalk kalkkk:))
Canım uzun zamandır fırında patates istiyor da iftar geç saat zaten o yüzden yapmıyorum. Bu menünün hayrını gördüm bir de bu hafta bozmak istemedim
Ben telliogluydum dimi yaa..devrelerim yandi hatirlamiyorum kaptannnn
Yapacaksin ama akrep sözüCamasir asmam lazim sonra kahve sonra spor
Kaptanim bu hafta ben sefer basina adayiminsanın hayrını gördüğü menü ile arasında duygusal bağ oluşuyor , kopamıyor
e vet canım tellibaşısın hatta
Tabiki soz verdim bir kere belki kendal abi yaparim daha kisa hemYapacaksin ama akrep sözü
Allah kabul etsin. Bende mi zumba yapsam cok kararsiz kaldimHaydin ben zumbaya..rutin..spor.dus.kitap..sonra burdayim..bu gece oglusumla yapacagiz sahuru..oruc tutacak yarin..
Ay o kötüymüş :) bende ramazan zamanı cıslı coslu şeyler istenir kendime uydurmak zor oluyor...Aynen orucken yemek yapasida gelmiyor insanin..tek oruc tutan benim siparisle yemek yaptiranlar evdeki tutmayanlar:)))
Gecmiş olsun kuzum ne oldu ?
Kesinlikle! Verdiğin hedefe ulaşmak için bütün çabam kaptanım.insanın hayrını gördüğü menü ile arasında duygusal bağ oluşuyor , kopamıyor
e vet canım tellibaşısın hatta
Önemli bi sıkıntı değil arada oluyor el bileklerimde, yüklenmeden. Bir iki gün molayla geçiyor çok şükür. :)
Kesinlikle! Verdiğin hedefe ulaşmak için bütün çabam kaptanım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?