Telliogullari firtina mi estirecek yarinnnn..Bir terslik olmazsa ben de sana destek olabilirim abla :)))
En geveze takimiz kk daO kadar birikmiş ki mesajlar kendimi kaybettim sayfalar arasında.ama güzel böyle. Sevdim takımın enerjisini.
maşallah 3 yıl mi? Ne güzel. Belli ama, kaynasmissiniz iyice. Nazar degmesin.En geveze takimiz kk dabirde giren cikamaz 3 yili gecti benim..:))
1 Nescafe 3 u 1 arada içebilir miyim? Yasak mi o? Canım çok istiyor sahur yapmadan içeyim yarin canım çekerçok kahveci biri değilim ama niyeyse bugün istedim.
Ben de haftaya katılabilirim buna mümkünse.
3 ü 1 arada ya kaptandan
2 si 1 arada ya
Sade kahve candır
Bu arada normalde cuma bildirimleri öğlene kadar toparlanır , sabah tartılma olduğu için ama oruç tutanlar için ramazana özel akşama aldık .. sabah sahur şişliği tartıya yansımasın diye ... akşam 5-6 gibi toparlarsak iyi olur .
+
Kaptancim cevaplamis..3 yil kilo olarak 2 ileri 1 geri..dostluk paha bicilemezmaşallah 3 yıl mi? Ne güzel. Belli ama, kaynasmissiniz iyice. Nazar degmesin.
Bu arada cumalari saat kaça kadar bildirim yapılıyor?
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ♡♡♡Bu akşam bana zor oldu biraz tansiyon 9a 5 di normalde 11 7 12 8 falan ki biraz iyi olunca 11 buçuk gibi ölçtüm uykusuzluk fena zorluyor
Geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine ♡♡♡
Yarın annemdeyim tartımı hazırlayayımeşim ordan oraya taşıyorum diye kızıyor ama kızsın ne yapayım anlık kızgınlıklar
Dizinde sorun varsa squat yapmaman gerekir mimu..hatta merdiven bile inip cikma..doktor soylemisti bana..birkac yil once diz sorunu yasayip ortodontiste gittigimde..Koşmayı özledim.... nasıl alışmışsa vücudum koşu yoksunluğu veriyor. Bugün dizim çok zorladı beni hiç oturamadım yerimde sürekli kilitlendi iş yerinde artık ofistekiler bile ne oluyor dedi. Yolda metrobüste dahi otururken dizim kitlendi sürekli çıt çıt edince rahatlaması Laz'ım normalde Yok
İş yerinde squat falan yaptım iyice çıtırdasın diye katır kurur etti yine rahatlatmadı
Oy kuzum uyu hemen, misler gibi sağlığına kavuşmuş dinç uyan inşallah ♥♥♥Teşekkürler can parem
Bugün iş yerinde başladı zaten direk nakavttım
Yarında koşturmalı bir gün olacak ama bi tık geç kalkabileceğim
Dizinde sorun varsa squat yapmaman gerekir mimu..hatta merdiven bile inip cikma..doktor soylemisti bana..birkac yil once diz sorunu yasayip ortodontiste gittigimde..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?