Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

1 Nescafe 3 u 1 arada içebilir miyim? Yasak mi o? Canım çok istiyor sahur yapmadan içeyim yarin canım çeker çok kahveci biri değilim ama niyeyse bugün istedim.

Ben de haftaya katılabilirim buna mümkünse.

3 ü 1 arada ya kaptandan

2 si 1 arada ya

Sade kahve candır

Bu arada normalde cuma bildirimleri öğlene kadar toparlanır , sabah tartılma olduğu için ama oruç tutanlar için ramazana özel akşama aldık .. sabah sahur şişliği tartıya yansımasın diye ... akşam 5-6 gibi toparlarsak iyi olur .
+

yaa senden cevap gelmeyince içtim ben. Neyse zaten çok kahve düşkünü değilim ben, anca uyumamam gerekiyorsa içerim. Bir kerelik oldu boyle

Hadi bakalım ben kaçar ufak ufak ...

Güzel bir perşembeden harika bir cumaya geçiş yapalım inşallah .

Pon pon hazırlıklarım tamam ... ilk oooo olala diyene gider

Kaptan olarak ilk oruçlu cuma bildirim günüm önceden kilolar iyi gelmezse şimdi duvarları tırmslarım herhalde

Hayırlı geceler kızlar

Ay kendi kendime gülüyorum normal De bu saatte leptin bozulmasın aman su bile içmeyin artı çıkarız diye gece kıpırdamadan uyurduk şimdi ohhh su iç su iç bi bardak daha :)

İftarı ve sahurumu yazayım

İftar:

Tavuk suyu çorbası (su ve tavuk)
Yarım kapuska iki kaşık mantarlı tavuk sote
Yoğurt

Ara: (tansiyon düşünce)

1 muz 3 4 tane kiraz

Sahur

2 dilim Malt ekmeği (ufak dilim ama toplam 1.5 dlm etmez)
Yumurta
Lor peyniri
Salatalık domates
Yeşilçay
Ve karadut suyu

Koşmayı özledim.... nasıl alışmışsa vücudum koşu yoksunluğu veriyor. Bugün dizim çok zorladı beni hiç oturamadım yerimde sürekli kilitlendi iş yerinde artık ofistekiler bile ne oluyor dedi. Yolda metrobüste dahi otururken dizim kitlendi sürekli çıt çıt edince rahatlaması Laz'ım normalde Yok

İş yerinde squat falan yaptım iyice çıtırdasın diye katır kurur etti yine rahatlatmadı

Dizinde sorun varsa squat yapmaman gerekir mimu..hatta merdiven bile inip cikma..doktor soylemisti bana..birkac yil once diz sorunu yasayip ortodontiste gittigimde..

Dizinde sorun varsa squat yapmaman gerekir mimu..hatta merdiven bile inip cikma..doktor soylemisti bana..birkac yil once diz sorunu yasayip ortodontiste gittigimde..

Canım benim dizim bayaaa sıkıntılı aslında . Diz kapağı kayması, bağlarda kopma noktası ve menisküs yırtığı var. Ama güçlendirerek yapılan sporda özellikle squat dize değil popo ile güç aldığında sıkıntı Yok ama dediğin gibi merdiven çıkmak bisiklete bşnmek bana da yasak. Hatta yüzerken bile zorlanıyorum bazen ama sporda güçlendire güçlendire ilerlemiştim şimdi 1 haftadır yapmayınca cortladı :)Bi de tüm bu durumlar bende huzursuz diz sendromu oluşturdu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…