Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Bizler misafirliğe tatlı değil tartı götürüyoruz sosyal mesaj gibi
Eşten tatlı benden tartı ailem olmasa perşembe ve cumalari iftar davetlerine gitmeyi düşünmüyorum ailem artık biliyor bu konudaki fikrimi, karışmıyorlar yediğime içtiğime. Israr etmiyorlar

Eşten tatlı benden tartı ailem olmasa perşembe ve cumalari iftar davetlerine gitmeyi düşünmüyorum ailem artık biliyor bu konudaki fikrimi, karışmıyorlar yediğime içtiğime. Israr etmiyorlar

Destek ve anlayış çok önemli bu süreçte zaten yeteri kadar yıpranıyoruz bir de dış baskıya hiç gerek Yok

Destek ve anlayış çok önemli bu süreçte zaten yeteri kadar yıpranıyoruz bir de dış baskıya hiç gerek Yok
Aynen canım anlayış destek gerçekten önemli, dış faktörler bazen ödem yapıyor bende du özelden resim atayım sana şu aralar nasılım içimden geldi

Ya keşke o sahneler sansürlü olsa. Tv de yayınlanırKen öyleydi ne güzel.
Fargo ya bakayım. Birde breaking bad mi demiştin .
İksir mi derim hık diye gidermiyim bilmem

Diyete aynen devam kaptanım....bugün seferoğulları kazanırsa bi dilim börek yerim pazar piknikte aksi takdirde bol pro...spor yapıcam fırsat bulursam...hafta içi de aynen devam çarşanba saat 7de falan olur yemek.ama yasak yemek yok...perşenbe de çarşanbadan gelen artıyı temizlerim bitti gitti...diyer hafta için planımsa şov yaparak mezun olmam Allah izin verirse...

E kıskanmış canım, sinir olma ram tersi mutlu ol

kilom sabit 64.4
şaka gibi ,salı akşamı dışında kaçamak yok ,spor su ok ,regli bitimi sabit

gel şimdi, pozitif ol diyet yap
Sakin masumuuum.bugünde böyle olsun...cumaya güzel bi eksiyle gelirsin inşallah...sen aynen devam et.. vücut işte bazen oymuyo bizimle böyle

Esim suan 6 kilo verdi

ama yaaa

kıyafetindende anlamamış olabilir hiç canını sıkma,kilo giderken ayy ordan gidiyim burdan gidiyim demiyo her yerden aynı gidiyo ama yüzümüz küçük ve daha az yağlı olduğundan daha çok gitmiş gibi görünüyo,o yüzden takma salla

4 kiloyu daha yolcu ettik 3.7 yagdan kaybetmişim kilom yarına süpriz olsun

ne kadar zamanda verdin bu kiloyu

telli / sefer listesine özellikle girmek isteyip , takıma uğramayanlar var ... hafta içi sesleniyorum da ..
artık takım arkadaşlarına güzel bir eksi ile gelip yokluklarını telafi ederler bence ..

bitek aynura ve ben beğenmişim diğer arkadaşlar görmezden geliyo sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…