Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

cok tesekkur ederim canim
takim listesine girmeyi cok isterim
bana daha da motive edici olur ve buyuk bir sorumluluk daha verir ))

perşembe akşamı için akşam tercihi doğru olmamış eflalim ... rus salata ve bulgurlu dolma özellikle ...
Perşembe akşamlarını her türlü risk faktörü ortadan kalksın diye çok daha hafif geçiriyoruz tartı için .
Yoksa rus salatası hariç , diğer akşamlar için iyi bir liste canım

Dün de yazdım sana banu ..okudun mu bir ses vermedin yoğunluktan .
IF sende miadını doldurmuş olabilir .
Meatn If e karşı önlem almış olabilir.
Aksi halde öğlen biten yemek işine , regl sonrası tartının cevabının sabit olması ..( ki hafta içi -100 ün vardı en azından )... hiç olası değil

cok tesekkur ederim canim
takim listesine girmeyi cok isterim
bana daha da motive edici olur ve buyuk bir sorumluluk daha verir ))

Kesinlikle büyük sorumluluk

Uzun zamandır bizimlesin ..deneme süren geçen çok oldu zaten .

Adaptasyonun konusunda emin olmak isterim sadece . yani 2 hafta ver bir hafta üzgünüm maalesef artı ... listede olunca kaçamak affedilmiyor sorumluluk adına

Bende yüzüm çöksün diye bekliyorum dolunay gibi yüzüm var

Ausencia begum75 içerdenin yeni fragmanını görmelisiniz

gördüm gördüm

sen görmezden gelmediğine göre ...iyi bir şeyler var demek

bülbülün çektiği dili belasıdır....

Ağlayacağukk yine 3 bölüm kaldı finale ve biri kardeşlerden ya da ikisi ölecek falan diyorlar ya öyle bir son istemiyorum

yaaa böyle son istemiyoruz ama

Onu da okudum öyle senaryoya

kesin mi acaba yaa

Biliyordum böyle diyeceğini :) ama sebebim şu ki artık her gün normal diyet listesi yapmaya karar verdim, perşembe tek gün kasmaktansa, her gün dikkat edicem diye karar verdim, yanlış mı ettim

dün okumadım atlamış olabilirim geçmişe çok bakamıyoruma rtık
amaa bu haftada deniiycem if sonuç aynı olursa yöndetm degiştircem ama
bu bilmiyorum 6-7 ay if yapanlar olmuş
bu haftada yapıcam olmazsa başka yöntemler aramaca

Kuzum dün onuda hesapladım diyete 45 günüm bu gün 21 günde 4 kilo vermişim
O ne ya sanki biraz vermişsin 12 kilonun hatrına hadi biraz vermişsin diyeyim der gibi

Kız banu senin bu mesajının aynını senden belki 150 kere okumuşumdur bu yıllar boyu ...
Vee hep sonrasında kilo verdin . Artık yapma şunu kendine . Lütfen dön ve kilona bak . Geldiğin noktaya bak .
Senin bünyeni hepimiz biliyoruz ...
Şimdi moralini bozmadan devam ediyorsun sonunda kilonun gidecegini sende BİLİYORSUN

Bende yüzüm çöksün diye bekliyorum dolunay gibi yüzüm var

Bende de bir yarım ay var hala göz altları da kraterlerim

gördüm gördüm

bülbülün çektiği dili belasıdır....

yaaa böyle son istemiyoruz ama

kesin mi acaba yaa

Bülbülüm benim bi şakı da ortam şenlensin ... eksi eksi

Biliyordum böyle diyeceğini :) ama sebebim şu ki artık her gün normal diyet listesi yapmaya karar verdim, perşembe tek gün kasmaktansa, her gün dikkat edicem diye karar verdim, yanlış mı ettim

Ben sizi tanıyorum da siz de beni ezberliyorsunuz zamanla :)
yok kasmak değil .. biliyorum düzenli liste devam edeceğini ve destekliyorum da , sadece perşembe tek öğün o da akşam .. bu çok kasmak değil ..
sebze yoğurt salata yine olmalı zaten ... perşembe akşamı da ..saati biraz daha erken ve hafif ..tek akşam .

Ne saçma ya illa türk senaryosu yapacaklar Allahtan kavuştular ben bir de öleceği an öğrenirler diye bekliyordum

tam aksine klasik olması diye yaparlar yaparlarsa ... bizde genelde ne olursa olsun mutlu son biter çünkü .

dün bunu da yazdım :)
Ne kadar süre If e devam edenleri okudun diye sormuştum .
sende çok işe yaradı bu kesin ama bu haftalık mı durdu bakacağız .
sen IF i çok sıkı yapmadan kilo vereiyorsun zaten .. bu da seni yoruyor .. yani hem öğle 1 de bitiyor , hem kuş kadar olunca ... böyle hayat geçmez ki .

Bende yemek yazayım bari ya liste yazmıyorum ne zamandır kıskandım

İftar; Yarım kase sütlü domates çorbası + 3 ad.çiğ köfte marul + 3-4 çtl et döner + yoğurt

Sahur; 1 yumurta tavada + yarım parça beyaz peynir + 1 dilim çeçil peyniri + 2 ad.yeşil zeytin + 2 kare pide + 1 fincan şekersiz çay

Ausencia özendim pek yazılacak gibi de değil menü ama

Tamam anladım, perşembe dikkat diyoruz

Türk sinemasında kavuşma bir türlü olmuyordu uzuyordu değil mi

Banu bende Ausencia katılıyorum ya sabır deyib bekliyecen cözülmesini yada farklı arayışlara gireceksin
Benim nacizene fikrimide söyleyeyim vucüd üzerinde bukardar oynanılmasını sevmez....

Çok daha fenalarını gördük nehirim

Sahurda pide yerine sağlıklı karbona geç ... tamam bir hafta pideyedin , nefsini körledin yeter

Tamam anladım, perşembe dikkat diyoruz

Türk sinemasında kavuşma bir türlü olmuyordu uzuyordu değil mi

uzaar uzaaaaaar ama illa ki kavuşurlar ... gerçi hülya koçyiğit ölürdü genelde :)

Banu bende Ausencia katılıyorum ya sabır deyib bekliyecen cözülmesini yada farklı arayışlara gireceksin
Benim nacizene fikrimide söyleyeyim vucüd üzerinde bukardar oynanılmasını sevmez....

Banunun vücut artık rakkase oldu oynanmaktan Nare83 şaşırta şaşırta geldi bugünlere .. yoksa zordu 64 leri görmesi ...
metası çok farklı efser , sen ben gibi değil

Benim nefsim yemediğimden körelemedi herhalde toplasan 5-6 kare pide yiyememişimdir

Evet Hülya Koçyiğit'e olan olurdu garibim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…