Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gecen hafta 75
dun iftar oncesi 72.9

fark 2.1
Hey maşallah, harikasın

kilom sabit 64.4
şaka gibi ,salı akşamı dışında kaçamak yok ,spor su ok ,regli bitimi sabit

gel şimdi, pozitif ol diyet yap

Ben daha yeniyim bu zamana kadar ne yöntem uyguladın bilmiyorum ama ıf yeni uyguluyorsun onu okumuştum, ıf sana iyi gelmedi bence, hissiyatım o yönde, gel sene eski düzenine dön canım, moralini de bozma bu zamana kadar negüzel kilo vermişsin az mı verdiğin kilo maşallah

sen ne zaman istersen hazirim ben canim

Eklentiler

• IMG-20170519-WA0004.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG-20170519-WA0006.webp
    5,7 KB · Görüntüleme: 42
  • Pazar.webp
    6,1 KB · Görüntüleme: 40
Heeey perşenneci Aynura geldi hanıııııım

Vücudumu seviyorum yaaa nasıl da biliyo gününü...cidden dün sabah sabittim ...dün çektiyim eziyeyete deydi diyelim çok şükür ama regl kapıda çok daha iyi ola bilirdi belkim.hafta içi 64.9u görmüştüm
Geçrn hafta 63.8
Bu hafta 63.2
Fark:600

Hadi inşallah gelecek hafta 62 yi görcem

Kaptanım biliyorsun benim vücudu pro yesem bile ertesi sabah mutlaka artı çıkarım...o 1güncük artıyı temizlemesi çok kolay kaptaniçem...

sen ne zaman istersen hazirim ben canim

Tebrikler seferbaşım

64.9 müüüüüüüüüüüü neyse geçmiş gitmiş ...

bakalım hemen haftaya 521. etap 62.5 desek ....

522. de şovlu mezuniyet 61 olur olur

Tebrikler seferbaşım

64.9 müüüüüüüüüüüü neyse geçmiş gitmiş ...

bakalım hemen haftaya 521. etap 62.5 desek ....

522. de şovlu mezuniyet 61 olur olur
He vallaha.. yandım ya ben....nasıl korumaya geçicem bilmem...geç yedimmi bi de cısss yedimmi hooop +1...
Gelecek hafta için 62.5ola bilir bende öyle düşündüm...ama işte diyer hafta 1.5kilo vere bilirmiyim bilmem.verirsem vücudumu sarıp sarmalıycam ama yaparım bi şeyler...

Offf yaaa bu gün iftara kadar karın ağrısı çekicez desene kaptanım...

1 hafta sadece buna konsantre olursan hem kendine hem mezun olurken takımına güzel bir yüzde hediye edersin ...

Korumaya gelince ..orada da burdasın canım .. gitmek yok .

En azından düzenli menü yazmasan da , her hafta bildirim için kafandayım :))) baktık artılar geliyor hemen önlem alırız seni bir bireysel yarışa sokarız o hafta ...hoooop gitti 1 kilo

sagoll canim

Yağ yakan baharat karışımı falan .. bence herkes okusun ...

Bazı sayfaları açamadım .. pc ye indireyim de ordan bakayım okunmuyor yazılar canım
Eklerken yarım kaldı galiba bakayım bir. Yorumlarmısın diyecektim. Büyük foto atayım ben.

Eklerken yarım kaldı galiba bakayım bir. Yorumlarmısın diyecektim. Büyük foto atayım ben.

Pc ye kaydettim canım , açıldı hepsi de bazı sayfalar net değil ... ilk fırsatta okuyup yorumlayacağım canım .. cuma telaşı bitsin .

Eveeeet

Geçen hafta : 74.7
Bu hafta : 74
Fark : -700 gr
Yüzde : 0.94

işte bayan stresten güzel bir 700 gr.

tebrikler canım .. işte böyle 73..72..71 ..derken hoooop bir bakacağız

BU arada sen sık tartılıyorsun bildiğim kadarı ile , hafta içi oynamalar oldu mu artılar eksiler ? yoksa bi istikrarda indi mi gr gr ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…