Hmm denek bünye zayıflarda üç gün sürüyo.kızlarda oğlandan önce olmuştu onlar bi kere kustular.bu eridi bittiGecmis olsun benim kızımda olmustu 3 gün sürmüştü
tamam sağol canım etiketleyipte sorayım o zamanNefs dilek bide vorones benim bildiğim öğretmen
Bence şimdiden oldun sayılırsın artık ekstraları oynuyorsun 60 görsen zaten 59 için uğraşırsın okula son gününe kadar gidip karne almadan dönmeye benzer ama düğüne yetişmez dersen o ayrı
Ne saçma.onlara göre bişey yok ama oğlun üzülür gıcık olur Eminim.düşünsene karne nasıl diye soranlara takdir aldım demek var 0.1 le kaçırdım demek var.karne hazırlayan öğretmeni niye fark etmediyseNefs D Dilekiyi vorones
kızlar sizler öğretmendiniz sanırım size birşey soracağım
oğlumun ortalaması 84,90 da kalmış, biliyosunuz 85,00 olunca takdir oluyoya,öğretmenlerinden sözlü notunu yükseltmesini istemiş öğretmen kabul etmiş 90 sözlü notunu 95 yapıca yetiyo diyodu ama müdür yardımcısı artık olmaz demiş, daha 2 hafta var notun değişmemesi gibi bişey söz konusu olabilir mi?
haa tamam sonuçta biz çocuğu biliyoruz he 84,90 ha 85 ne farkeder hayatında birşey değiştirmiyecek ama insan bu kadar puanla kaçırıncada üzülüyo
Ne saçma.onlara göre bişey yok ama oğlun üzülür gıcık olur Eminim.düşünsene karne nasıl diye soranlara takdir aldım demek var 0.1 le kaçırdım demek var.karne hazırlayan öğretmeni niye fark etmediyse
Tünaydın herkese ♡ netim az geçmişi maalesef okuyamiyorumumarım birşey kaçırmam.
mimu88 tatlım güzelliğim fıstığım doğum günün kutlu olsun. Nice güzel musmutlu yıllar dilerim güzeller güzelim dilerim gönlünden geçen herşey gerçekleşir canım benim
Nice sağlıklı huzurlu yaşlara
Ayy nasıl başa çıktın tek başına
İyi ki doğmuş annesi, sağlıklı yaşları olsun
Ah Kaptaniçem bugün 1.5 kilo fazla çıktım
Menün gayet yeterli ve güzel canım
Hayırlı olsun şimdiden
Rica ederim :)
İsteyene bulaşsın inş
Sağlıkla huzurla mutlulukla geçecek nice yaşlara
Oyoy teyzesinin gülü
Hayirli olsun ne güzel ve özel zamanlar
Kim demis tek basina annem babam sağolsun
Doğum günün kutlu olsun , sevdiklerinle nice mutlu yaşlara
@kelebekolacam kuzun iyi ki doğmuş mutlu yıllarınız oldun hep birlikte
mimu88 mankenim yeni yaşın hayatında dönüm noktan olsun hem fiziğinle hem kaderinle inşallah nice mutlu yıllar
@igdedali hayırlısı ile olsun inşallah bahtın açık olsun
mimu88 doğumgünü çocuğu kayıplardasın.nasıl geçti dün
Bende ararsın duramazdım ara sen ya halledebilirlerse halletsinler.çocuğun psikolojisi bozulur valla takıyorsaaynen ahu, 0,1 puanı kimseyede anlatamazdın 1 puan bile değil
oğlumdan daha çok ben gıcık oldum okulu arardımda eşim kızıyo böyle şeylere, kendi işini kendi halletsin haledemiyosa sonuçlarına katlansın diyo
Nefs D Dilekiyi vorones A arselka
kızlar sizler öğretmendiniz sanırım size birşey soracağım
oğlumun ortalaması 84,90 da kalmış, biliyosunuz 85,00 olunca takdir oluyoya,öğretmenlerinden sözlü notunu yükseltmesini istemiş öğretmen kabul etmiş 90 sözlü notunu 95 yapıca yetiyo diyodu ama müdür yardımcısı artık olmaz demiş, daha 2 hafta var notun değişmemesi gibi bişey söz konusu olabilir mi?
haa tamam sonuçta biz çocuğu biliyoruz he 84,90 ha 85 ne farkeder hayatında birşey değiştirmiyecek ama insan bu kadar puanla kaçırıncada üzülüyo
ay çok azmış yaaaa begüm
verilebilecek puan bence
Bende ararsın duramazdım ara sen ya halledebilirlerse halletsinler.çocuğun psikolojisi bozulur valla takıyorsa
Canimmm yaaa 63 lu rakamlari gordun 70 ile boğuşurken ki zamani hatirliyorum wayyy beeee diyorummm insallah en kisa zamanda 60 olursun hatta 59dün enson mesajımdan sonra
sızmışımm koltukta kalmışım
eşimde bendeAhu060812 ahumum gazoz modundaydık
yagmutr yedimmm baya bi , birde dün sabah 5 te kalkıncaaa vücut pert olmuşş
birde bugün tartıda 63,9 gördümmmmmmmm
Haha bende oyleyimbende 63.9 görünce misal diyorum 63 oldumm
69,9 dada 69 diyordum ahahahaha
Düşmeye başladı ama sanırım cumaya kadar o gider yani bu hafta eksi çıkamamNolduu 1,5 çıktın?
Şimdi ne alemde kilon.
Strese girme hiç gitmez o zaman
Yok bitanem...bekliyorum gelecek hafta ultrasona gidicem inşallah...2kez idrar testi yaptım sadece...
aynura test yaptırdın mı ?
yumurta bendede mimli cnm akşam çok acıkıyorum 2 yumurta yeirm diyorum
sabah 1 tane ancak yiyorum ,
ama maydanozlu filan salatasını yapınca 2 tane yiyorum...
inş cnmmm yaaa bi an önce gelsin artıkkk
ahuuuu valla bende çok sevindim ben şok sabah
64 altını hiç görmedim 1 hafta 62.5 olmuştum kfleks diyeti ile sonra hemen geri gelmişti
59,9 da çok güzel geliyor kulagaaaa ama bakalım bu hızla ne kadar sürer gelmesi
dügüne 60 kilo olursammm kafidir....
Canim diyetisyen menüsümü yapıyorsun?öylen karbon bombası olmuş bana göre...5 haziran
Kahvaltı : Menemen, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir
Ara: 9 çilek
Öğlen : 6 kaşık etli nohut, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 bardak ayran
Ara: 4 gün kurusu, 3 hurma
Akşam : 1 kase ayran çorbası, köz patlıcan salatası, 2 kaşık nohut
Su: 2 litre
Toplam :1246 kalori
Diyetisyen menüsüCanim diyetisyen menüsümü yapıyorsun?öylen karbon bombası olmuş bana göre...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?