Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Nefs D Dilekiyi vorones A arselka
kızlar sizler öğretmendiniz sanırım size birşey soracağım

oğlumun ortalaması 84,90 da kalmış, biliyosunuz 85,00 olunca takdir oluyoya,öğretmenlerinden sözlü notunu yükseltmesini istemiş öğretmen kabul etmiş 90 sözlü notunu 95 yapıca yetiyo diyodu ama müdür yardımcısı artık olmaz demiş, daha 2 hafta var notun değişmemesi gibi bişey söz konusu olabilir mi?

haa tamam sonuçta biz çocuğu biliyoruz he 84,90 ha 85 ne farkeder hayatında birşey değiştirmiyecek ama insan bu kadar puanla kaçırıncada üzülüyo

Ne saçma.onlara göre bişey yok ama oğlun üzülür gıcık olur Eminim.düşünsene karne nasıl diye soranlara takdir aldım demek var 0.1 le kaçırdım demek var.karne hazırlayan öğretmeni niye fark etmediyse

aynen ahu, 0,1 puanı kimseyede anlatamazdın 1 puan bile değil
oğlumdan daha çok ben gıcık oldum okulu arardımda eşim kızıyo böyle şeylere, kendi işini kendi halletsin haledemiyosa sonuçlarına katlansın diyo

güzellikler ben geldiimmm huhu halamla geldik dün akşam iftardan sonra halam geldi ayşe tatile çıktı :)
mimu88 güzelim doğum günün kutlu olsun nice mutlu seneleree

İsteyene bulaşsın inş

Sağlıkla huzurla mutlulukla geçecek nice yaşlara

Oyoy teyzesinin gülü

Hayirli olsun ne güzel ve özel zamanlar

Kim demis tek basina annem babam sağolsun

Doğum günün kutlu olsun , sevdiklerinle nice mutlu yaşlara

mimu88 nice güzel ve fit yıllara tatlım

@kelebekolacam seninde kızının doğum gününü kutlarım.

hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ederimm canlaaar iyi ki varsınız sizde hepiniz :)

mimu88 orti olmuşuz durumlar nasil sende bi anlat bakemmm

ooo orticimmm pasta yemeden doğumgünü kutladım daha ne yapayım ben :) halam geldi sabah şişkinliği vardı bakalım neler olacakkk

mimu88 doğumgünü çocuğu kayıplardasın.nasıl geçti dün

dün bilgisayarım çöktü canımm akşama da iftar yaptık sonra hastalandım dün biraz duygusaldım valla :)

Bende ararsın duramazdım ara sen ya halledebilirlerse halletsinler.çocuğun psikolojisi bozulur valla takıyorsa

ay çok azmış yaaaa begüm
verilebilecek puan bence

Canimmm yaaa 63 lu rakamlari gordun 70 ile boğuşurken ki zamani hatirliyorum wayyy beeee diyorummm insallah en kisa zamanda 60 olursun hatta 59 ))

5 haziran

Kahvaltı : Menemen, 2 dilim tam buğday ekmeği, 1 dilim peynir

Ara: 9 çilek

Öğlen : 6 kaşık etli nohut, 2 kaşık bulgur pilavı, salata, 1 bardak ayran

Ara: 4 gün kurusu, 3 hurma

Akşam : 1 kase ayran çorbası, köz patlıcan salatası, 2 kaşık nohut

Su: 2 litre
Toplam :1246 kalori

Yok bitanem...bekliyorum gelecek hafta ultrasona gidicem inşallah...2kez idrar testi yaptım sadece...

Canim diyetisyen menüsümü yapıyorsun?öylen karbon bombası olmuş bana göre...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…