Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Burdayım Ortim denk gelemedik

Ayy çok sevindim , darısı 59 lara

Abla ben öğrenciyim ama bildiğim dün sanırım öğretmenlerin not girişi kapanıyordu.. Ama cumaya daha 3 gün var müdür yardımcısı onu değiştirtebilir bence bugün de.. Karneler genelde çarşambadan sonra çıkıyo zaten.

sanırım onlardada öyle oldu bu işin bi oluru yokmu ki arasam mıki okulu bilemedim ki yaa,koskocada çocuk oldu aramak ne kadar doğru bilmiyorum

sanırım onlardada öyle oldu bu işin bi oluru yokmu ki arasam mıki okulu bilemedim ki yaa,koskocada çocuk oldu aramak ne kadar doğru bilmiyorum
Prosedürleri bilmiyorum çok ama oğlun bir daha konuşsun istersen. Başka müdür yardımcısı varsa ona söylesin ya da sınıf öğretmeni de yardımcı olur belki ..

teşekkür ederim canım, bende kahveye elimde keten tohumu yağı var ondan 2-3 damlatayım,
yağı ne için sürüyorsun abla

sıkılaştırdığını okumuştum canım, ne kadar doğru bilemem.

Prosedürleri bilmiyorum çok ama oğlun bir daha konuşsun istersen. Başka müdür yardımcısı varsa ona söylesin ya da sınıf öğretmeni de yardımcı olur belki ..
gerek yok falan diyo ama utanıyo söylemeye anlıyorum ben
neyse artık çokta önemli değil sonucuna kendisi katlansın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…