Canimmm yaaa 63 lu rakamlari gordun 70 ile boğuşurken ki zamani hatirliyorum wayyy beeee diyorummm insallah en kisa zamanda 60 olursun hatta 59))
Tabi canım tabi eritirsin sen bugün de yeYok yok ben onu eritirim sıkıntı yook o is bendeesahursuz tutuyom daaa diyetlik iftar yapamam kiii bugünlük boyle ) yarin yesil fasulye var telafi ederim....
Yok bitanem...bekliyorum gelecek hafta ultrasona gidicem inşallah...2kez idrar testi yaptım sadece...
Bende izlemiyorumBu icerde filmini bi ben izlemiyorum herhalde
Benimde buna birde söz eklendiBende hic izlemedim bilmiyorum benim iki dizim var diriliş ve abdulhamit))
Burdayım Ortim denk gelemedikBen de yarın ya da çarşamba bekliyorum artık ve ramazan düzenine tam alışmıştım bir de ek olarak (ödem başlayana kadar) çok güzel kilo da gidiyordu. Şimdi yeniden başa sarmayız inşallah
Ben de spordan önce kahve içiyorum hatta bazen kahveme bir çay kaşığı yağ ekleyip blenderdan geçiriyorum. Daha tam etkisini görmedim ama yağ yakımını ekstra destekliyormuş yağlı kahve. (Tadı kötü evet ama yağ yakımında her yol mübah)
Mortim muhtemelen ufak birşeydir de sabah o sigara böreği de olmasaymış miss gibi menün varmış.
Ben de hiç izlemedim ama burada gördükçe merak ediyorum. :)
Bu arada benim bu haftaki mortimNego nerelerde dünden beri göremedim hiç.
Ben yiyorum sen hec merak etme emiii ama sende yee canimTabi canım tabi eritirsin sen bugün de ye
Cidden no more trouble zone çok fenaaaaa
Ayy çok sevindim , darısı 59 lara
aynura test yaptırdın mı ?
yumurta bendede mimli cnm akşam çok acıkıyorum 2 yumurta yeirm diyorum
sabah 1 tane ancak yiyorum ,
ama maydanozlu filan salatasını yapınca 2 tane yiyorum...
inş cnmmm yaaa bi an önce gelsin artıkkk
ahuuuu valla bende çok sevindim ben şok sabah
64 altını hiç görmedim 1 hafta 62.5 olmuştum kfleks diyeti ile sonra hemen geri gelmişti
59,9 da çok güzel geliyor kulagaaaa ama bakalım bu hızla ne kadar sürer gelmesi
dügüne 60 kilo olursammm kafidir....
Abla ben öğrenciyim ama bildiğim dün sanırım öğretmenlerin not girişi kapanıyordu.. Ama cumaya daha 3 gün var müdür yardımcısı onu değiştirtebilir bence bugün de.. Karneler genelde çarşambadan sonra çıkıyo zaten.@Nefs @Dilekiyi @vorones @arselka
kızlar sizler öğretmendiniz sanırım size birşey soracağım
oğlumun ortalaması 84,90 da kalmış, biliyosunuz 85,00 olunca takdir oluyoya,öğretmenlerinden sözlü notunu yükseltmesini istemiş öğretmen kabul etmiş 90 sözlü notunu 95 yapıca yetiyo diyodu ama müdür yardımcısı artık olmaz demiş, daha 2 hafta var notun değişmemesi gibi bişey söz konusu olabilir mi?
haa tamam sonuçta biz çocuğu biliyoruz he 84,90 ha 85 ne farkeder hayatında birşey değiştirmiyecek ama insan bu kadar puanla kaçırıncada üzülüyo
Ayy çok sevindim , darısı 59 lara
tamam sağol canım etiketleyipte sorayım o zaman
Sözüü ben de izliyorumBenimde buna birde söz eklendi
Abla ben öğrenciyim ama bildiğim dün sanırım öğretmenlerin not girişi kapanıyordu.. Ama cumaya daha 3 gün var müdür yardımcısı onu değiştirtebilir bence bugün de.. Karneler genelde çarşambadan sonra çıkıyo zaten.
Prosedürleri bilmiyorum çok ama oğlun bir daha konuşsun istersen. Başka müdür yardımcısı varsa ona söylesin ya da sınıf öğretmeni de yardımcı olur belki ..sanırım onlardada öyle oldu bu işin bi oluru yokmu ki arasam mıki okulu bilemedim ki yaa,koskocada çocuk oldu aramak ne kadar doğru bilmiyorum
teşekkür ederim canım, bende kahveye elimde keten tohumu yağı var ondan 2-3 damlatayım,Ben hindistan cevizi yağı koymaya başladım. Kahveyi de damla sakızı aromalı yapıyorum en azından çok batmıyor o kahvedeki yağ aroması ama kahve kahvelikten çıkıyor maalesef.
Yok bir sıkıntı olmaz rahatlıkla sürebilirsin. Ama fayda sağlamak için düzenli yapmaya çalış yağları. Spor yapmadığın günlerde de atlamadan kullan daha faydalı olur. :)
yağı ne için sürüyorsun abla
gerek yok falan diyo ama utanıyo söylemeye anlıyorum benProsedürleri bilmiyorum çok ama oğlun bir daha konuşsun istersen. Başka müdür yardımcısı varsa ona söylesin ya da sınıf öğretmeni de yardımcı olur belki ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?