- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
Mimuuuuu hu hu bana da göndersene bi zahmet kuzumbende regl bitince 5 günlük umay ramazan detoxu yapacağımmm...
Mimuuuuu hu hu bana da göndersene bi zahmet kuzum
Teşekkür ederim tatliştamm canım eve gidince fotolarını atarım...
ayyy yaaaaaaaaaa
annem deyişi içime işledi resmen
seni besleyemedim uyutamadım ben anne olamadım sana
Yaww bu kardesler niye ayri dusmus ne olmus... biri kaçırılmış diye biliyom niye kacirmislar gecmiste bi husumet mi olmus bak merak ettim bi ozetleyin izlemis olayım
Yaww bu kardesler niye ayri dusmus ne olmus... biri kaçırılmış diye biliyom niye kacirmislar gecmiste bi husumet mi olmus bak merak ettim bi ozetleyin izlemis olayım)(
Bittiyor mu dizi sezonlukmuydu ??yeni donem olmayacak mi ?babaları tetikçi,hapse düşerken,mafyasıda konuşmasın diye oğullarından birini kaçırıyor
imkanın varsa baştan izle derim,hepi topu 39 bölüm zaten
hayır olmayacak 19 haziranda final yapıyorBittiyor mu dizi sezonlukmuydu ??yeni donem olmayacak mi ?
Gelemedim bir türlü İsocu kadın geldi evraklarla uğraştık şimdi gitti yine başıma bir sürü iş yıkarak
Sağol canımcım
bitermi bu dertler bitermi bu isoooobitmezzzz çalış yavrucum
soruları kim hazırlıyor?sadece sana değil demi hepiniz iç denetim olacaksınız?Sağol canımcımHaftaya iç denetim yapacağız kendisiyle sonra gelecekler
Celal alacak galiba kardeşleri ya bu filmin sonu kötü bitmemeli
soruları kim hazırlıyor?sadece sana değil demi hepiniz iç denetim olacaksınız?
sınavlar hiç bitmez
Celal alacak galiba kardeşleri ya bu filmin sonu kötü bitmemeli
puan mıHerkese soruları soracağız işte depo,sevkiyat,yönetim,muhasebe hepimize sorular var puanlar var saçma sapan işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?