Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

gülüm cok sevindimmmmmmharika bi gelişme bu hadi hayırlısı ank damı bu enişte kızz yoksa bana yakın gelinmi gelcennn bende kalbimin boğazımda atmasını özledim aşık olmak istiyormmm.. aşkımı cok seviyorum gercekten öyle cok seviyorum ki onu ama heycn istiyorum kalbimin pır pır etmesini özledimmm...
meyvisimm gecmisemi daldin canim??

geldim gülüm geldim

meyvisim Lokman enson bildigim kadariyla izmirde yasiyor, aslen erzurumluydu galiba....ama onda ses yok..msne tekrar girdim, online ama birsey yazmiyor

ben seni ciktin sandim canim, ondan yanliz kaldim dedim...yeni diyete basliyormussun birkacgun sonra?? umarim iyi sonuclar alirsin canim
Evet bitanem.30 günlük Amerikan Kalp Vakfı diyeti.1300 kalorilik 30 günlük bir program,yapıcam inşallah cumartesi başlayıp.Bakalım sonuçlar ne olacak

Evet bitanem.30 günlük Amerikan Kalp Vakfı diyeti.1300 kalorilik 30 günlük bir program,yapıcam inşallah cumartesi başlayıp.Bakalım sonuçlar ne olacak

eminim super sonuclar alirsin..1300 kal. guzel...okadar azda degil..azeri meyve felan yapsa az ve sagliksiz olur..ama bizim gibiler icin guzel bir diyet

meyvisim Lokman enson bildigim kadariyla izmirde yasiyor, aslen erzurumluydu galiba....ama onda ses yok..msne tekrar girdim, online ama birsey yazmiyor

gülüm o yazmıyorsa sen yaz bi bahane bulup ama bişey hissettirme sadece bi soru sor tr ile ilgili olabilir mesela sonra msn den cık 5 dk sonra tekrar ac bu bi taktiktir sonucda kendini hatırlat seni düşünmesini sağla gör bak sonra dayanamıcak o konusucak :86::86::86:

tecrübeyle sabittiiii

meyvisim, taktigi denedim bu ikinci girisim..ama hala ses yok..malum oda 18lik degil artik..yemiyor galiba bu taktigi durduk yerede birsey sormak istemiyorum..ne bahane bulucam ki:26::26:

kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş...ne güzel ihtiyacınız görülmüş..iyi günlerde harca.....
inş...gönlüne göre olsun herşey kırmızııım....o yalan sayılmaz canııım...
inş.çıkmaz canım dualarımız kızın için...
hemide ne heyecan azerim,,simdi laf atar diye duramadim msnde engelledimresmen cocuk gibi oldum :78::78::78: Allahim sana emanetim sen bana dogru yolu goster..:18::18:kendi kendime gelin guvey oluyorum resmennnn ahhhh :84::84:
öyle deme canım kısmetin allah yazdıysa olur inş...
anaaa...oğlan abaza kalmış askerde...tüüü...iyi ki yakınında değil gülüüüm....
korkuyorum iste ablacim, kalk bir bakim sana derse ne edim..kocaman popo,gobek...yani resmen..s....timmmm:78::78::78:
deliiiiiii.............int...gitit dersin..sonra kamera bozuk dersin vs. vs. 70 e inene kadar idare et işte....
kizlar,Tunuslu arkadsima gidiyorum.cay icicez.
haftaya da Tunus dügününe gidicem,cok seviniyorum,merak ediyorum.ic arap dügünü görmedim.anlatirim size nasil oldugunu,gördükten sonra
hadi Tscüsssssssssssss
bye byee......
sen bi evlen aşkınla pır eder yüreğin merak etme meyvem..çok uzamasa iyi olur aslında uzadıkça heyecan azalıyor...
neyse kalkiyorum ben meyvisim..kapilari kilitlim...belki ozamana kadar lokman yazar yada yazmazbekliyecegiz artik..sonra gorusuruz sekerlerr
bye......

Son düzenleme:

görüşürüz sekercimmm
inş lokmancık yazarrr

yazdi meyvisim...msj gelince odum koptu ama ikinci dakikada evdeysen kamerayi ac diyecektim dedi...bende dedim gec cikicam..anca haftasonu acarim.. boyle yapti birsey demedi..ama ben haftasonuna kadar 20 kilo verememki keske msnde engelini kaldirmasaydim, simdi sustu birsey demiyor

aynisini kiz arkadasimda dedi, adam aylardir askerde..sizde maillesince duramadi dedi:78::78: antikalarda banami denk gelir yaw

gülüm saclarını yüzüne getirisin kilon belli olmaz pek..
hem belki o da değişmiştir beğenmezsin eskisi gibi sen bunu düşünüp kendini üzme bakalım..

gülüm saclarını yüzüne getirisin kilon belli olmaz pek..
hem belki o da değişmiştir beğenmezsin eskisi gibi sen bunu düşünüp kendini üzme bakalım..

safisimin fikri aklima yatti..lokmanla konusmadan kameranin onune beyaz bir kagit yapistiririm..ekran gelmiyor derim..ama ben onu gorurumm ama inanmazki hepmi beni buluyor bozukluklar derse...iki ay idare etsem yeter..sonrada tatil onu zaten goremem....donene kadar 3 ay..ozaman kadar 70 olurumm..ben tatildede dieti bozmim eniyisi

ne demişlert demokrasilerde çareler tükenmez......bizde bahane çook...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…