gülüm cok sevindimmmmmmorasi oyle canim hersey YARADANDAn gelir...ama nebilim kendimi liseli kizlar gibi hissettim bir an icin..ne yapicam nasil davranicam bilmiyorum...deli gibi kalbim bogazimda atiyor resmen...bende laf atmak istemiyorummm..o laf atsin diyede bekleyip duruyorum
meyvisimm gecmisemi daldin canim??
gülüm cok sevindimmmmmmharika bi gelişme bu hadi hayırlısı ank damı bu enişte kızz yoksa bana yakın gelinmi gelcennn bende kalbimin boğazımda atmasını özledim aşık olmak istiyormmm.. aşkımı cok seviyorum gercekten öyle cok seviyorum ki onu ama heycn istiyorum kalbimin pır pır etmesini özledimmm...
geldim gülüm geldim
Evet bitanem.30 günlük Amerikan Kalp Vakfı diyeti.1300 kalorilik 30 günlük bir program,yapıcam inşallah cumartesi başlayıp.Bakalım sonuçlar ne olacakben seni ciktin sandim canim, ondan yanliz kaldim dedim...yeni diyete basliyormussun birkacgun sonra?? umarim iyi sonuclar alirsin canim
Evet bitanem.30 günlük Amerikan Kalp Vakfı diyeti.1300 kalorilik 30 günlük bir program,yapıcam inşallah cumartesi başlayıp.Bakalım sonuçlar ne olacak
meyvisim Lokman enson bildigim kadariyla izmirde yasiyor, aslen erzurumluydu galiba....ama onda ses yok..msne tekrar girdim, online ama birsey yazmiyor
gülüm o yazmıyorsa sen yaz bi bahane bulup ama bişey hissettirme sadece bi soru sor tr ile ilgili olabilir mesela sonra msn den cık 5 dk sonra tekrar ac bu bi taktiktir sonucda kendini hatırlat seni düşünmesini sağla gör bak sonra dayanamıcak o konusucak :86::86::86:
tecrübeyle sabittiiii
meyvisim, taktigi denedim bu ikinci girisim..ama hala ses yok..malum oda 18lik degil artik..yemiyor galiba bu taktigidurduk yerede birsey sormak istemiyorum..ne bahane bulucam ki:26::26:
ayy bilmiyorum ne bahane bulsan kiii :26:
neyse kalkiyorum ben meyvisim..kapilari kilitlim...belki ozamana kadar lokman yazar yada yazmazbekliyecegiz artik..sonra gorusuruz sekerlerr
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş...ne güzel ihtiyacınız görülmüş..iyi günlerde harca.....selam sekerlerım ben geldım arazıdenn vee cokkk cokk moralım duzeldı valla tatlı yedımm
ama bı sorun bı sorunkı nıyee ayy bız buay ekonomık olarak epeycene bır sıkısmıstık. yanı bugunden ayın 15 ıne nasıl gıdıcegız dıye dara dusmus dusunuyorduk kıcok harıka bırsey oldu
kocısım mudur yardımcısı oldugu ıcın mudur kadrolarına bakanlık buyuk projeler bıtıren ıllere prım gıbı bısey yollamıs dırek maas hesaplarına yatırmıslar 300 mılyonn ayy okadar cok sevındım kı anlatamam
ustune bıde bugun ben arazıye gıttım bıde bazen bılırkısı olarak deger tespit lerıne gıdıyoruz onlardan dosya basına 150 mılyon alıyoruz raporu yazdıktan sonra ve ben bugun 7 tane dosya teslım ettım bazı raporlar bıraz karısık ve super bır suru sayfa yazdım cok ayrıntılı oyuzden bazılarına fazla para yazmıstıı toplamda 1400 lıra aldımm ayy okadar cok sevındımm kı ınanamazsınız kızlar gerıye donuk brcumuz cıkmıstı su parası 350 mılyon maastan kesmeyı unutmuslar onu yatırıcaktık. sonra kıvır zıvır borclarımız vardı bı 300 kadar daha. bıde ayın 15 ıne yetısemıycektı kalan paramız oyuzden Allahıma cok sukur yıne yardımımıza kostu bu ay kendımızı kurtardık canlarım okadar mutlu oldumkı arazıden geldım hemen sıze yazma ya basladım canlarım
inş...gönlüne göre olsun herşey kırmızııım....o yalan sayılmaz canııım...kizlar ya..bir haftadir icimde firtinalar kopuyordu...sizinle paylasmamistim...sonrada annemin telasi unuttum...
bir hafta once uzun zamandir konusmadigim biriyle maillesmeye basladim..askerdeymisti son iki gunu kalmisti...msne ekle konusuruz dedi...yillar once ikimizde birbirimizden hoslaniyorduk ama o trde ve ben burdayim diye..sonu olmayacagi icin ayrilmistik...sonra tartismalar oldu ve kirilmisti bana silmisti msninden..iste tesaduf uzeri eski mailime bakinca ondan msj geldigini gordum bende duramadim cvp yazdim..ve dun aksam tesadufen karsilastik..konustuk...okadar iyi birisiydiki..beni uzmemek icin elinden geleni yapardi...kisaca bana cok deger verirdi...eskileri andik beraber..ve onu nekadar ozledigimi birkez daha anladim..benden kamerayi acmami istedi...seni gormeyi cok istiyorum dedi, ve malum kilomdan dolayi acamadim...ona herkesin uyudugunu kamerayi acamayacagimi soyledim..sonunda fotograflarimi gostermeyle ikna ettim...hala guzelsin ama cok sorma daha yeni askerlik bitti dedi:78::78: gorusuruz dedik kapattik....ben ona 3yil onceki fotolarimi gosterdim..ve bu durumda oldugum icin okadar utaniyorum ki kizlar....ona yalan soyledigim icin..benim icin cok degerli o..ama ben yalan soyledim
inş.çıkmaz canım dualarımız kızın için...ben sabit programlari yapamiyorum canim.hatta bu 5 günü nasil bitiricem diye düsünüyorum dha simdiden.
ohhhhh afiyet olsun.huuuu niye gittin uleyn,cumaya iki gün kala
ay Allah'im seni nasil zor bir durumdan kurtarmis gördünmü.gözün aydin canim
hahaaaaa bende 5g 5k yapiyorum.ayrica aksam yine Leslie yapicam.cumaya görüserukkkk
ayyyyy nasil sevindim kirmizim.Allah'im insallah karsina cok iyi birini cikarir.ay sen simdi ne heyecanlisindir.icin cine sigmiyordur.offf ne güzel duygular onlar,var ya.sen 3 sene önce kac kiloydunki?
birde canini SIKMa,nasil olsa kilo veriyorsun.TR ye gidene kadarda vericksin.
geldim canim,gecmsi okudum.kizimi götürdüm canim.iki yere sevk verdiler.hem kalbine bakilicak,hemde beynine.randevu alicaz oralar icin.insallah bisey cikmaz
öyle deme canım kısmetin allah yazdıysa olur inş...hemide ne heyecan azerim,,simdi laf atar diye duramadim msnde engelledimresmen cocuk gibi oldum :78::78::78: Allahim sana emanetim sen bana dogru yolu goster..:18::18:kendi kendime gelin guvey oluyorum resmennnn ahhhh :84::84:
anaaa...oğlan abaza kalmış askerde...tüüü...iyi ki yakınında değil gülüüüm....ya bilmiyorumki, eskidende hic kilo hakkinda konusmamistik...yani sorun edermi etmezmi bilmiyorum..ama onu birdaha kaybetmekte istemiyorum..resmen aptal asik durumundayim elimi kolumu nereye koyacagimi sasirdimaskerden geldigi icin biraz agzi bozulmus....fotumu goruncede guzelsin dedi..bende dedim cirkin olsam cirkinsin diyeceksin sanki diye..oda dedi asker donusu oldugu icin cok sorma, yorumlar farkli olur bak sonra dedi bende guldum gectim..ama guzelsin deyincede havalara uctum demekki bende guzelim
deliiiiiii.............int...gitit dersin..sonra kamera bozuk dersin vs. vs. 70 e inene kadar idare et işte....korkuyorum iste ablacim, kalk bir bakim sana derse ne edim..kocaman popo,gobek...yani resmen..s....timmmm:78::78::78:
bye byee......kizlar,Tunuslu arkadsima gidiyorum.cay icicez.
haftaya da Tunus dügününe gidicem,cok seviniyorum,merak ediyorum.ic arap dügünü görmedim.anlatirim size nasil oldugunu,gördükten sonra
hadi Tscüsssssssssssss
sen bi evlen aşkınla pır eder yüreğin merak etme meyvem..çok uzamasa iyi olur aslında uzadıkça heyecan azalıyor...gülüm cok sevindimmmmmmharika bi gelişme bu hadi hayırlısı ank damı bu enişte kızz yoksa bana yakın gelinmi gelcennn bende kalbimin boğazımda atmasını özledim aşık olmak istiyormmm.. aşkımı cok seviyorum gercekten öyle cok seviyorum ki onu ama heycn istiyorum kalbimin pır pır etmesini özledimmm...
geldim gülüm geldim
bye......neyse kalkiyorum ben meyvisim..kapilari kilitlim...belki ozamana kadar lokman yazar yada yazmazbekliyecegiz artik..sonra gorusuruz sekerlerr
görüşürüz sekercimmm
inş lokmancık yazarrr
kul sıkışmayınca hızır yetişmezmiş...ne güzel ihtiyacınız görülmüş..iyi günlerde harca.....
inş...gönlüne göre olsun herşey kırmızııım....o yalan sayılmaz canııım...
öyle deme canım kısmetin allah yazdıysa olur inş...
anaaa...oğlan abaza kalmış askerde...tüüü...iyi ki yakınında değil gülüüüm....
deliiiiiii.............int...gitit dersin..sonra kamera bozuk dersin vs. vs. 70 e inene kadar idare et işte....
yazdi meyvisim...msj gelince odum koptuama ikinci dakikada evdeysen kamerayi ac diyecektim dedi...bende dedim gec cikicam..anca haftasonu acarim.. boyle yapti birsey demedi..ama ben haftasonuna kadar 20 kilo verememki keske msnde engelini kaldirmasaydim, simdi sustu birsey demiyor
gülüm saclarını yüzüne getirisin kilon belli olmaz pek..
hem belki o da değişmiştir beğenmezsin eskisi gibi sen bunu düşünüp kendini üzme bakalım..
neyse sekerler ben eve kaciyorum..once dersimi yapim..vakit kalirsa ugrarim yine burayahicbirsey yazmiyor bile...yazmayida birakti
safisimin fikri aklima yatti..lokmanla konusmadan kameranin onune beyaz bir kagit yapistiririm..ekran gelmiyor derim..ama ben onu gorurummama inanmazki hepmi beni buluyor bozukluklar derse...iki ay idare etsem yeter..sonrada tatil onu zaten goremem....donene kadar 3 ay..ozaman kadar 70 olurumm..ben tatildede dieti bozmim eniyisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?