Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

bizim işyerinde kaçana arazii derler sendeyince hep aklıma geliyor

canım limonlu berbat ötesi oluyor iğrenclik tavan yapıyor ayy aklıma gelince bile kötü oluyorummm..
zaten o tattan sonra patatesten soğudumm ..
ayrıca seker yasaktı diyettteeeeee

azeriye güzel haberlerim var bugün plateste maxi plus vardı ve 500 kalori yaktık haberin olsun canım azerim

30 günlük olanı iyice baktım (üstün körü bakmıştım sabah )yapabilirim
Bence de yapılabilir ve çok sağlıklı canım.Ben cumartesi başlıyorum,beraber başlayalım mı o halde?
meyveyi en sona atmıssınnn
aa hatırlattığın ii oldu onu sorucakım sana muz yerim yemesinede kilo aldırmazmı ki muz canım yaa :26:
Günde 1 muz korkulacak bir kalori olmamasının yanında,günlük enerji ihtiyacının da tamamına yakınını karşılıyor canım.Ender Saraç muz yiyin diyorsa,ben kefilim ki senin iyiliğin içindir Canım sebzeyi ister pişirirsin,baktın üşendin çiğ tüketirsin.Domates salatalık söğüş şeklinde.Bu arada canım sen daha iyi bilirsin ama,sebze tüketmeyen çocuklar gelecek hayatlarında Allah korusun birçok sorun yaşayabiliyorlar.Bence biraz zorlama ile dahi olsa sebzeyi hayatlarına sokmalısın.Bazen alternatif yemek yapmayıp mecbur bırakmak da etkili bir yönlendirmedir.Neticede Onların iyiliği için canım benim.Mesela 30 gün akşamları sebze yiyoruz şeklinde.Zaten öğle yemeklerinde et serbest.
nevcim cayi sekersiz icmek mecburimi ben hic oyle icememde yada cay kahve icmesem olur mu
Canım ben 30 güne mahsus tatlandırıcı kullanıcam.Onaylamasam da tatlandırıcıları,30 gün sorun olmaz diye düşünüyorum.Amacım diyetin hiç dışına çıkmadan 30 günü tamamlamak. Çok sevindim canım.Eeee kul sıkışmayınca,Hızır yetişmezmiş.Merhametli Rabbim
var ya plates gibi bişey yok şu dünyada 3 günde insan kendini inceceik hissediyor
Ben de yazın plates düşünüyorum.Biraz kilo verdikten sonra inşallah.Bu kiloyla kas yapmak istemiyorum.
KAPTANIMMMMMMM,rakibem nasılsın?Moraller nasıl,diyetler nasıl?Anlat hele

masallah kizlar..oku oku bitmedi..birde isin yogunlugu bir saattir gecmisi okudum herhalde

abawww cok kotu olmuss...bundan sonra nezamanbulgur pilavi yesem aklima gelir tobe yiyemem
su an yogurdumu yiyorum.mutluyum.Allah'tan yogurdu cok fazla seviyorum.yoksa böyle sade yemek iskence olabilirdi
yogurt guzel kiz...dieti bozunca okadar laf ettigim yogurdumu ozledim vallahi
tutku dondumu canim???gecmise daldim ama goremedim:44::44:
minnosum isinin yogunlugundan ayin 30una kadar yogun olacagini bildirmisti, doga ablaicmda ayni sekilde..julicim seninde askerin var diye sesimi cikartmiyorum, ama umarim cok fazla surmez takimdan uzak kalmanminaver seninde yurtdisindan akraban geldi diye sesimi cikartmiyorum ama haftaya bu sayilari kesinlikle gormek istemiyorum
sıfırım ama beni affedionuz demi malum askerim geldi ona vakit ayırıorum bu sıralar biraz bu hafta msj sayımı konusunda beni izinli sayarmısın azericim az yazarsam kızma ne olur
julicim, seni gormezden geliyordum askerin var diye, ama bir profiline baktim masallah bizim takim disinda baska topiklerde baya bol paylasimlarda bulunuyorsun..bu gordukten sonra bugunden itibaren gormezden gelemeyecegim tatlim....baska topiklerde bol paylasimda bulunup buraya gelincede beni idare edin diyeni malesef idare edemicem...buna dikkat edersen sevinirim julicim
ama bu öyle böyle bi artı değil nerdeyse 3 kilo
ben ağlamayayımda kim ağlasınnn
sormak ayip olmasin meyvisim sen ne yedin???
Allah daha bol kazanclar versin insallah minnosum, iyi gunlerde harcamayi nasib etsin....
aaaaaa bende kırmızım bu gün gelmedi yazacaktımnasılsın canım ?

yok yok buralardayız gülüm sen meraketme asayıs belkemall

gecmisi bir saatte anca okudum minosum birde isyeri baya kalabalik..anca gelebildim
tuh kacirdim seni doga ablacim..bugun gorusemedik afiyet olsun simdiden

Son düzenleme:
kizlar ya..bir haftadir icimde firtinalar kopuyordu...sizinle paylasmamistim...sonrada annemin telasi unuttum...
bir hafta once uzun zamandir konusmadigim biriyle maillesmeye basladim..askerdeymisti son iki gunu kalmisti...msne ekle konusuruz dedi...yillar once ikimizde birbirimizden hoslaniyorduk ama o trde ve ben burdayim diye..sonu olmayacagi icin ayrilmistik...sonra tartismalar oldu ve kirilmisti bana silmisti msninden..iste tesaduf uzeri eski mailime bakinca ondan msj geldigini gordum bende duramadim cvp yazdim..ve dun aksam tesadufen karsilastik..konustuk...okadar iyi birisiydiki..beni uzmemek icin elinden geleni yapardi...kisaca bana cok deger verirdi...eskileri andik beraber..ve onu nekadar ozledigimi birkez daha anladim..benden kamerayi acmami istedi...seni gormeyi cok istiyorum dedi, ve malum kilomdan dolayi acamadim...ona herkesin uyudugunu kamerayi acamayacagimi soyledim..sonunda fotograflarimi gostermeyle ikna ettim...hala guzelsin ama cok sorma daha yeni askerlik bitti dedi:78::78: gorusuruz dedik kapattik....ben ona 3yil onceki fotolarimi gosterdim..ve bu durumda oldugum icin okadar utaniyorum ki kizlar....ona yalan soyledigim icin..benim icin cok degerli o..ama ben yalan soyledim

Son düzenleme:
Sakın,sakın,sakın üzülme.Sevinmeliyiz ki,zayıflamak için değerli hem de çok değerli bir sebep daha kazandık.Bu sebebi de başkası içinmiş gibi söylemiyorum,sana değer veren insana içindeki özgüvenle MERHABA diyebilmen için.İyi yürekli ve gerçekten değer veren biri,öyle mucizevi ki ahir zamanda.Fırtınaları atlatıcaz kaptanım,bence bu çok güzel bir gelişme.

simdi yine msnde ve kalbim deli gibi atiyorrr:78::78::78: bana umut vermedi hicbir sekilde ama bende firtinalar kopuyor nevcim

Belki o ümidi YARADAN verecektir canım.Sen Allah'a teslim ol,O senin için en iyisini yazacaktır.

orasi oyle canim hersey YARADANDAn gelir...ama nebilim kendimi liseli kizlar gibi hissettim bir an icin..ne yapicam nasil davranicam bilmiyorum...deli gibi kalbim bogazimda atiyor resmen...bende laf atmak istemiyorummm..o laf atsin diyede bekleyip duruyorum

ben sabit programlari yapamiyorum canim.hatta bu 5 günü nasil bitiricem diye düsünüyorum dha simdiden.
kizlar bu sabah yeni tanistigim bir arkadaasa kahvaltiya gittim oyle guzel seyler yapmistiki cok yemedim ama hepsininn tadina baktim
ohhhhh afiyet olsun.huuuu niye gittin uleyn,cumaya iki gün kala
ay Allah'im seni nasil zor bir durumdan kurtarmis gördünmü.gözün aydin canim
azeriye güzel haberlerim var bugün plateste maxi plus vardı ve 500 kalori yaktık haberin olsun canım azerim
hahaaaaa bende 5g 5k yapiyorum.ayrica aksam yine Leslie yapicam.cumaya görüserukkkk
ayyyyy nasil sevindim kirmizim.Allah'im insallah karsina cok iyi birini cikarir.ay sen simdi ne heyecanlisindir.icin cine sigmiyordur.offf ne güzel duygular onlar,var ya.sen 3 sene önce kac kiloydunki?
birde canini SIKMa,nasil olsa kilo veriyorsun.TR ye gidene kadarda vericksin.

nev kacti azerim sende kacma kiz..gel iki laf edekneyaptin kizini goturdunmu doktora??

geldim canim,gecmsi okudum.kizimi götürdüm canim.iki yere sevk verdiler.hem kalbine bakilicak,hemde beynine.randevu alicaz oralar icin.insallah bisey cikmaz

insallah sonuclar iyi cikar canim..Allah yardimciniz olsun...evet yerimden duramiyorum azerim..msne bakip duruyorum...eskiden ben sevgimi disa cok vururdum o cok belli etmesede benim icin oda yanardi.. onu severek birakmak zorunda kalmistim...simdi yine onu bekledigimi yada hala birseyler hissettigimi bilmesini istemiyorum..resmen palyanco durumundayim:18::18: nasil oyalicam onu yine kamera ac derse...3 yil once 70 kiloydum..balik etliydim yani..asla incecik olamadim hic hayatimda...off Allahimmm..biran once bu fazlaliklardan kurtulmama yardim et

Canim belki kiloyu sorun yapan biri degildir.olabilir yani.mesela benim teyze kizlarim cok kilolular ücüde.ama valla bebek gibi oglanlarla evlndiler.yani anliycagin her erkek sorun yapmaz kiloyu.ben o yöden sanssizim maalesef.benimki bir gram yag bile sevmiyor.dümdüz olacaksin onun icin.Allah bana bir daha kio almayi nasip etmesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…