ayy sagol dogacım allahıma cok sukurler olsunkı darda kalmadık yıne bu ayıda atlattıkevet evet tatlı yaramasın tabıkıde dogacımm
kırmızımm hosgeldınn nerdesın sen arazıyemı gıttın bakım
bizim işyerinde kaçana arazii derler sendeyince hep aklıma geliyor
kırmızı geçmişe daldı çıkıcaam birazdan kurufasülye siparişi var pilav la bende patatesimi kemiririm akşama bi tane 3ü bir arada içtim şimdi kendime geldim bi an kötü oldum gibi az tuz attığım halde akşamda limonlayıp biberlerim erkende yattımmı tamamdır birinci gün(kızım izin verirse tabii)
yaff benımkı gercek arazı kardesım işe gıdıyoruz maleseff
hadı ben cıkıyorum kızlar hepınıze ıyı aksamlar gorusuruzz
Bence de yapılabilir ve çok sağlıklı canım.Ben cumartesi başlıyorum,beraber başlayalım mı o halde?30 günlük olanı iyice baktım (üstün körü bakmıştım sabah)yapabilirim
Günde 1 muz korkulacak bir kalori olmamasının yanında,günlük enerji ihtiyacının da tamamına yakınını karşılıyor canım.Ender Saraç muz yiyin diyorsa,ben kefilim ki senin iyiliğin içindirmeyveyi en sona atmıssınnn
aa hatırlattığın ii oldu onu sorucakım sana muz yerim yemesinede kilo aldırmazmı ki muz canım yaa :26:
Canım sebzeyi ister pişirirsin,baktın üşendin çiğ tüketirsin.Domates salatalık söğüş şeklinde.Bu arada canım sen daha iyi bilirsin ama,sebze tüketmeyen çocuklar gelecek hayatlarında Allah korusun birçok sorun yaşayabiliyorlar.Bence biraz zorlama ile dahi olsa sebzeyi hayatlarına sokmalısın.Bazen alternatif yemek yapmayıp mecbur bırakmak da etkili bir yönlendirmedir.Neticede Onların iyiliği için canım benim.Mesela 30 gün akşamları sebze yiyoruz şeklinde.Zaten öğle yemeklerinde et serbest.nevcim senin diyeti yapabilirim de tek sorun benim cocuklar fazla sebze yemiyorlar o zaman iki ayri yemek yapmaliyim buda benim icin zor . ne yapsam acep baslasamm mibilmiyorum bir aksama kadar dusuneyim degil 10 kilo 8 kilo versemde yeter özellikle göbek bölgesindenhamile gibi duruyom ya
Canım ben 30 güne mahsus tatlandırıcı kullanıcam.Onaylamasam da tatlandırıcıları,30 gün sorun olmaz diye düşünüyorum.Amacım diyetin hiç dışına çıkmadan 30 günü tamamlamak.nevcim cayi sekersiz icmek mecburimi ben hic oyle icememdeyada cay kahve icmesem olur mu
Çok sevindim canım.Eeee kul sıkışmayınca,Hızır yetişmezmiş.Merhametli Rabbimselam sekerlerım ben geldım arazıdenn vee cokkk cokk moralım duzeldı valla tatlı yedımm
ama bı sorun bı sorunkı nıyee ayy bız buay ekonomık olarak epeycene bır sıkısmıstık. yanı bugunden ayın 15 ıne nasıl gıdıcegız dıye dara dusmus dusunuyorduk kıcok harıka bırsey oldu
kocısım mudur yardımcısı oldugu ıcın mudur kadrolarına bakanlık buyuk projeler bıtıren ıllere prım gıbı bısey yollamıs dırek maas hesaplarına yatırmıslar 300 mılyonn ayy okadar cok sevındım kı anlatamam
ustune bıde bugun ben arazıye gıttım bıde bazen bılırkısı olarak deger tespit lerıne gıdıyoruz onlardan dosya basına 150 mılyon alıyoruz raporu yazdıktan sonra ve ben bugun 7 tane dosya teslım ettım bazı raporlar bıraz karısık ve super bır suru sayfa yazdım cok ayrıntılı oyuzden bazılarına fazla para yazmıstıı toplamda 1400 lıra aldımm ayy okadar cok sevındımm kı ınanamazsınız kızlar gerıye donuk brcumuz cıkmıstı su parası 350 mılyon maastan kesmeyı unutmuslar onu yatırıcaktık. sonra kıvır zıvır borclarımız vardı bı 300 kadar daha. bıde ayın 15 ıne yetısemıycektı kalan paramız oyuzden Allahıma cok sukur yıne yardımımıza kostu bu ay kendımızı kurtardık canlarım okadar mutlu oldumkı arazıden geldım hemen sıze yazma ya basladım canlarım
Ben de yazın plates düşünüyorum.Biraz kilo verdikten sonra inşallah.Bu kiloyla kas yapmak istemiyorum.var ya plates gibi bişey yok şu dünyada 3 günde insan kendini inceceik hissediyor
abawww cok kotu olmuss...bundan sonra nezamanbulgur pilavi yesem aklima gelir tobe yiyemembak sana ne anlatıcam biz simit aşı deriz köftelik bulgur varya onu salçalı soğan yağ az sulu pişiririz
neyse çok eskilerden olmuş bu ben 5-6 yaşındayken komşu teyzemiz bunu yapacak ceryanlar kesilmiş kurtlar artık nerden geldiyse bulgur falan bozukdu heralde pişirmiş amca gelmiş bayılmış aman ayşe fatma neyse ismi bu ne güzel olmuş etmi koydun diyormuş devamlı teyze de yook diyormuş sonra elektrik gelince bakıyorki kadın kurtlar fıkır fıkırsöylememiş tabi amcaya hep söylenir gülünürdü aman etli olmasın haaa diyee
yogurt guzel kiz...dieti bozunca okadar laf ettigim yogurdumu ozledim vallahisu an yogurdumu yiyorum.mutluyum.Allah'tan yogurdu cok fazla seviyorum.yoksa böyle sade yemek iskence olabilirdi
tutku dondumu canim???gecmise daldim ama goremedim:44::44:sekerlerim canlarım fıstıklarım benimmm ....
kızlaarrrrrrr bende artıdaım söylemeye bile korkuyorummm :18::18::18::18:
gülüm beni vurucakk..
gülüm tutku döndüğüne göre ben bu hafta cıkayım listeden liste dısı devam edeyim..
tutkucum nasıl hallettinmi ev işini yerlesebildinmi..
ceycem zayıflamak cok güzel bi duygu dimi o mutluluk tarifiszz
nevcim pazartesi müsli diyetine baslıyorum inş işe yarar canımm
minnosum isinin yogunlugundan ayin 30una kadar yogun olacagini bildirmisti, doga ablaicmda ayni sekilde..julicim seninde askerin var diye sesimi cikartmiyorum, ama umarim cok fazla surmez takimdan uzak kalmankizceler ben sayimi unutmusum,hatirlatmiyorsunuzda.eeeee sizi sizi gidiler.elimden kurtulacaginizi sandiniz demiiiiiii.
azeri......5
cemre.....7
ceyce.....7
doga......4
frangi.....11
ganfed....26......
julia......0
kirmizi....6
meyve...14
minaver...3
minnos....10
nev........7
saferan....6
julicim, seni gormezden geliyordum askerin var diye, ama bir profiline baktim masallah bizim takim disinda baska topiklerde baya bol paylasimlarda bulunuyorsun..bu gordukten sonra bugunden itibaren gormezden gelemeyecegim tatlim....baska topiklerde bol paylasimda bulunup buraya gelincede beni idare edin diyeni malesef idare edemicem...buna dikkat edersen sevinirim julicimsıfırım ama beni affedionuz demi malum askerim geldi ona vakit ayırıorum bu sıralar biraz bu hafta msj sayımı konusunda beni izinli sayarmısın azericim az yazarsam kızma ne olur
ama bu öyle böyle bi artı değil nerdeyse 3 kilo
ben ağlamayayımda kim ağlasınnn
Allah daha bol kazanclar versin insallah minnosum, iyi gunlerde harcamayi nasib etsin....selam sekerlerım ben geldım arazıdenn vee cokkk cokk moralım duzeldı valla tatlı yedımm
ama bı sorun bı sorunkı nıyee ayy bız buay ekonomık olarak epeycene bır sıkısmıstık. yanı bugunden ayın 15 ıne nasıl gıdıcegız dıye dara dusmus dusunuyorduk kıcok harıka bırsey oldu
kocısım mudur yardımcısı oldugu ıcın mudur kadrolarına bakanlık buyuk projeler bıtıren ıllere prım gıbı bısey yollamıs dırek maas hesaplarına yatırmıslar 300 mılyonn ayy okadar cok sevındım kı anlatamam
ustune bıde bugun ben arazıye gıttım bıde bazen bılırkısı olarak deger tespit lerıne gıdıyoruz onlardan dosya basına 150 mılyon alıyoruz raporu yazdıktan sonra ve ben bugun 7 tane dosya teslım ettım bazı raporlar bıraz karısık ve super bır suru sayfa yazdım cok ayrıntılı oyuzden bazılarına fazla para yazmıstıı toplamda 1400 lıra aldımm ayy okadar cok sevındımm kı ınanamazsınız kızlar gerıye donuk brcumuz cıkmıstı su parası 350 mılyon maastan kesmeyı unutmuslar onu yatırıcaktık. sonra kıvır zıvır borclarımız vardı bı 300 kadar daha. bıde ayın 15 ıne yetısemıycektı kalan paramız oyuzden Allahıma cok sukur yıne yardımımıza kostu bu ay kendımızı kurtardık canlarım okadar mutlu oldumkı arazıden geldım hemen sıze yazma ya basladım canlarım
aaaaaa bende kırmızım bu gün gelmedi yazacaktımnasılsın canım ?
yok yok buralardayız gülüm sen meraketme asayıs belkemall
gecmisi bir saatte anca okudum minosum birde isyeri baya kalabalik..anca gelebildimayy sagol dogacım allahıma cok sukurler olsunkı darda kalmadık yıne bu ayıda atlattıkevet evet tatlı yaramasın tabıkıde dogacımm
kırmızımm hosgeldınn nerdesın sen arazıyemı gıttın bakım
tuh kacirdim seni doga ablacim..bugun gorusemedikkırmızı geçmişe daldı çıkıcaam birazdan kurufasülye siparişi var pilav la bende patatesimi kemiririm akşama bi tane 3ü bir arada içtim şimdi kendime geldim bi an kötü oldum gibi az tuz attığım halde akşamda limonlayıp biberlerim erkende yattımmı tamamdır birinci gün(kızım izin verirse tabii)
Sakın,sakın,sakın üzülme.Sevinmeliyiz ki,zayıflamak için değerli hem de çok değerli bir sebep daha kazandık.Bu sebebi de başkası içinmiş gibi söylemiyorum,sana değer veren insana içindeki özgüvenle MERHABA diyebilmen için.İyi yürekli ve gerçekten değer veren biri,öyle mucizevi ki ahir zamanda.Fırtınaları atlatıcaz kaptanım,bence bu çok güzel bir gelişme.kizlar ya..bir haftadir icimde firtinalar kopuyordu...sizinle paylasmamistim...sonrada annemin telasi unuttum...
bir hafta once uzun zamandir konusmadigim biriyle maillesmeye basladim..askerdeymisti son iki gunu kalmisti...msne ekle konusuruz dedi...yillar once ikimizde birbirimizden hoslaniyorduk ama o trde ve ben burdayim diye..sonu olmayacagi icin ayrilmistik...sonra tartismalar oldu ve kirilmisti bana silmisti msninden..iste tesaduf uzeri eski mailime bakinca ondan msj geldigini gordum bende duramadim cvp yazdim..ve dun aksam tesadufen karsilastik..konustuk...okadar iyi birisiydiki..beni uzmemek icin elinden geleni yapardi...kisaca bana cok deger verirdi...eskileri andik beraber..ve onu nekadar ozledigimi birkez daha anladim..benden kamerayi acmami istedi...seni gormeyi cok istiyorum dedi, ve malum kilomdan dolayi acamadim...ona herkesin uyudugunu kamerayi acamayacagimi soyledim..sonunda fotograflarimi gostermeyle ikna ettim...hala guzelsin ama cok sorma daha yeni askerlik bitti dedi:78::78: gorusuruz dedik kapattik....ben ona 3yil onceki fotolarimi gosterdim..ve bu durumda oldugum icin okadar utaniyorum ki kizlar....ona yalan soyledigim icin..benim icin cok degerli o..ama ben yalan soyledim
Sakın,sakın,sakın üzülme.Sevinmeliyiz ki,zayıflamak için değerli hem de çok değerli bir sebep daha kazandık.Bu sebebi de başkası içinmiş gibi söylemiyorum,sana değer veren insana içindeki özgüvenle MERHABA diyebilmen için.İyi yürekli ve gerçekten değer veren biri,öyle mucizevi ki ahir zamanda.Fırtınaları atlatıcaz kaptanım,bence bu çok güzel bir gelişme.
Belki o ümidi YARADAN verecektir canım.Sen Allah'a teslim ol,O senin için en iyisini yazacaktır.simdi yine msnde ve kalbim deli gibi atiyorrr:78::78::78: bana umut vermedi hicbir sekilde ama bende firtinalar kopuyor nevcim
Belki o ümidi YARADAN verecektir canım.Sen Allah'a teslim ol,O senin için en iyisini yazacaktır.
ben sabit programlari yapamiyorum canim.hatta bu 5 günü nasil bitiricem diye düsünüyorum dha simdiden.Canlarım bu son 2 günü çok iyi değerlendirelim.Ekside çıkmasak bile,artıda çıkmayalım ki motivemiz kırılmasın.Ödem çayları ve şişkinlik hissedenler cumaya kadar pirinç lapası ile ödem atabilirler.Ben cumartesi günü dün bahsettiğim 30 günlük programa başlıyorum.
ohhhhh afiyet olsun.huuuu niye gittin uleyn,cumaya iki gün kalakizlar bu sabah yeni tanistigim bir arkadaasa kahvaltiya gittim oyle guzel seyler yapmistiki cok yemedim ama hepsininn tadina baktim
ay Allah'im seni nasil zor bir durumdan kurtarmis gördünmü.gözün aydin canimselam sekerlerım ben geldım arazıdenn vee cokkk cokk moralım duzeldı valla tatlı yedımm
hahaaaaa bende 5g 5k yapiyorum.ayrica aksam yine Leslie yapicam.cumaya görüserukkkkazeriye güzel haberlerim var bugün plateste maxi plus vardı ve 500 kalori yaktık haberin olsun canım azerim
ayyyyy nasil sevindim kirmizim.Allah'im insallah karsina cok iyi birini cikarir.ay sen simdi ne heyecanlisindir.icin cine sigmiyordur.offf ne güzel duygular onlar,var ya.sen 3 sene önce kac kiloydunki?kizlar ya..bir haftadir icimde firtinalar kopuyordu...sizinle paylasmamistim...sonrada annemin telasi unuttum...
bir hafta once uzun zamandir konusmadigim biriyle maillesmeye basladim..askerdeymisti son iki gunu kalmisti...msne ekle konusuruz dedi...yillar once ikimizde birbirimizden hoslaniyorduk ama o trde ve ben burdayim diye..sonu olmayacagi icin ayrilmistik...sonra tartismalar oldu ve kirilmisti bana silmisti msninden..iste tesaduf uzeri eski mailime bakinca ondan msj geldigini gordum bende duramadim cvp yazdim..ve dun aksam tesadufen karsilastik..konustuk...okadar iyi birisiydiki..beni uzmemek icin elinden geleni yapardi...kisaca bana cok deger verirdi...eskileri andik beraber..ve onu nekadar ozledigimi birkez daha anladim..benden kamerayi acmami istedi...seni gormeyi cok istiyorum dedi, ve malum kilomdan dolayi acamadim...ona herkesin uyudugunu kamerayi acamayacagimi soyledim..sonunda fotograflarimi gostermeyle ikna ettim...hala guzelsin ama cok sorma daha yeni askerlik bitti dedi:78::78: gorusuruz dedik kapattik....ben ona 3yil onceki fotolarimi gosterdim..ve bu durumda oldugum icin okadar utaniyorum ki kizlar....ona yalan soyledigim icin..benim icin cok degerli o..ama ben yalan soyledim
nev kactiazerim sende kacma kiz..gel iki laf edek neyaptin kizini goturdunmu doktora??
simdi yine msnde ve kalbim deli gibi atiyorrr:78::78::78: bana umut vermedi hicbir sekilde ama bende firtinalar kopuyor nevcim
ayyyyy nasil sevindim kirmizim.Allah'im insallah karsina cok iyi birini cikarir.ay sen simdi ne heyecanlisindir.icin cine sigmiyordur.offf ne güzel duygular onlar,var ya.sen 3 sene önce kac kiloydunki?
birde canini SIKMa,nasil olsa kilo veriyorsun.TR ye gidene kadarda vericksin.
geldim canim,gecmsi okudum.kizimi götürdüm canim.iki yere sevk verdiler.hem kalbine bakilicak,hemde beynine.randevu alicaz oralar icin.insallah bisey cikmaz
ayyyyy canim.ben bile heyecanlandim simdi heeeee.
insallah sonuclar iyi cikar canim..Allah yardimciniz olsun...e
vet yerimden duramiyorum azerim..msne bakip duruyorum...eskiden ben sevgimi disa cok vururdum o cok belli etmesede benim icin oda yanardi.. onu severek birakmak zorunda kalmistim...simdi yine onu bekledigimi yada hala birseyler hissettigimi bilmesini istemiyorum..resmen palyanco durumundayim:18::18: nasil oyalicam onu yine kamera ac derse...3 yil once 70 kiloydum..balik etliydim yani..asla incecik olamadim hic hayatimda...off Allahimmm..biran once bu fazlaliklardan kurtulmama yardim et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?