kız durumunda ne var fıstık gibi kızsın süperde kilo veriyorsun çok sürmez çıtır olursun hakkında hayırlısını diliyorumkizlar ya..bir haftadir icimde firtinalar kopuyordu...sizinle paylasmamistim...sonrada annemin telasi unuttum...
bir hafta once uzun zamandir konusmadigim biriyle maillesmeye basladim..askerdeymisti son iki gunu kalmisti...msne ekle konusuruz dedi...yillar once ikimizde birbirimizden hoslaniyorduk ama o trde ve ben burdayim diye..sonu olmayacagi icin ayrilmistik...sonra tartismalar oldu ve kirilmisti bana silmisti msninden..iste tesaduf uzeri eski mailime bakinca ondan msj geldigini gordum bende duramadim cvp yazdim..ve dun aksam tesadufen karsilastik..konustuk...okadar iyi birisiydiki..beni uzmemek icin elinden geleni yapardi...kisaca bana cok deger verirdi...eskileri andik beraber..ve onu nekadar ozledigimi birkez daha anladim..benden kamerayi acmami istedi...seni gormeyi cok istiyorum dedi, ve malum kilomdan dolayi acamadim...ona herkesin uyudugunu kamerayi acamayacagimi soyledim..sonunda fotograflarimi gostermeyle ikna ettim...hala guzelsin ama cok sorma daha yeni askerlik bitti dedi:78::78: gorusuruz dedik kapattik....ben ona 3yil onceki fotolarimi gosterdim..ve bu durumda oldugum icin okadar utaniyorum ki kizlar....ona yalan soyledigim icin..benim icin cok degerli o..ama ben yalan soyledim
ayyyyy canim.ben bile heyecanlandim simdi heeeee.
Canim belki kiloyu sorun yapan biri degildir.olabilir yani.mesela benim teyze kizlarim cok kilolular ücüde.ama valla bebek gibi oglanlarla evlndiler.yani anliycagin her erkek sorun yapmaz kiloyu.ben o yöden sanssizim maalesef.benimki bir gram yag bile sevmiyor.dümdüz olacaksin onun icin.Allah bana bir daha kio almayi nasip etmesin.
insallah sonuclar iyi cikar canim..Allah yardimciniz olsun...evet yerimden duramiyorum azerim..msne bakip duruyorum...eskiden ben sevgimi disa cok vururdum o cok belli etmesede benim icin oda yanardi.. onu severek birakmak zorunda kalmistim...simdi yine onu bekledigimi yada hala birseyler hissettigimi bilmesini istemiyorum..resmen palyanco durumundayim:18::18: nasil oyalicam onu yine kamera ac derse...3 yil once 70 kiloydum..balik etliydim yani..asla incecik olamadim hic hayatimda...off Allahimmm..biran once bu fazlaliklardan kurtulmama yardim et
Oluruna bırak canım,nötr ol o zaman herşey en güzeline varır.orasi oyle canim hersey YARADANDAn gelir...ama nebilim kendimi liseli kizlar gibi hissettim bir an icin..ne yapicam nasil davranicam bilmiyorum...deli gibi kalbim bogazimda atiyor resmen...bende laf atmak istemiyorummm..o laf atsin diyede bekleyip duruyorum
kız durumunda ne var fıstık gibi kızsın süperde kilo veriyorsun çok sürmez çıtır olursun hakkında hayırlısını diliyorum
çağatayyyyyyyyyyy
kiz güzelsin tabii.gördük fotonu,biliyoruzda söylüyoruz.ya bilmiyorumki, eskidende hic kilo hakkinda konusmamistik...yani sorun edermi etmezmi bilmiyorum..ama onu birdaha kaybetmekte istemiyorum..resmen aptal asik durumundayim elimi kolumu nereye koyacagimi sasirdimaskerden geldigi icin biraz agzi bozulmus....fotumu goruncede guzelsin dedi..bende dedim cirkin olsam cirkinsin diyeceksin sanki diye..oda dedi asker donusu oldugu icin cok sorma, yorumlar farkli olur bak sonra dedi bende guldum gectim..ama guzelsin deyincede havalara uctum demekki bende guzelim
canımmm kamera derse açabilirsin bence o kadar kilo verdin gül yüzünü görsün yüzünden anlaşılmaz bi kaç ay sonradazaten gerek kalmaz bişey saklamaya
bir normal davrana bilsem zaten hersey hallolacakti...olamiyorum iste...kizlar inanin msne gelince oluyorum sandim heyecandan..bende laf atmak istemiyorum 3dk ondanda ses cikmayinca dayanamadim engelledim...daha yeni kendime geldimOluruna bırak canım,nötr ol o zaman herşey en güzeline varır.
siz oyle diyorsaniz dogrudur azerim...bende guzelim ozamankiz güzelsin tabii.gördük fotonu,biliyoruzda söylüyoruz.
kirmizim ismi ne ismi enistemizin
kirmizim merak ettim 70 lerdeki görüntünü.face e foto koysana.bakalim 1-2 ay sonra nasil olacaksin
bir normal davrana bilsem zaten hersey hallolacakti...olamiyorum iste...kizlar inanin msne gelince oluyorum sandim heyecandan..bende laf atmak istemiyorum 3dk ondanda ses cikmayinca dayanamadim engelledim...daha yeni kendime geldimama hala msndemi diye bakip duruyorum
siz oyle diyorsaniz dogrudur azerim...bende guzelim ozamanenistenizin adi LOKMAN benden 2 yas buyuk...simdi dedesnin bahcesinde kiraz topluyor soyle otursak bir kenarada onun topladigi kirazlari yesek ne olurdu ya
kirazmi topluyor
demek lokman eniste senden iki yas büyük.valla iyiymis yasida.
foto ddim fotooo.lafi dolandirma.foto isteriz.koy bugün face e
tamam kiz tamam..koyarim aksam ona gosterdigim fotograflariama enisten olurmu bilemiyorum....ben gelin oldum o ayri
yaniiiiii.enisteye varda bize yokmiiiiiiiiiiii.
eger hayirliya olsun canim.hayirli degilse birseyler ciksin,bozulsun.hep hayirlisini iste Allah'tan.benim güzel Allah'im hayirli olmayacak dualarimizi kabul etmesin insallah
kizlar,Tunuslu arkadsima gidiyorum.cay icicez.
haftaya da Tunus dügününe gidicem,cok seviniyorum,merak ediyorum.ic arap dügünü görmedim.anlatirim size nasil oldugunu,gördükten sonra
hadi Tscüsssssssssssss
yanliz kaldim galiba
Ben de burdayımmmmm kaptanımmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?