Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kız durumunda ne var fıstık gibi kızsın süperde kilo veriyorsun çok sürmez çıtır olursun hakkında hayırlısını diliyorum

çağatayyyyyyyyyyy
ayyyyy canim.ben bile heyecanlandim simdi heeeee.

bişey çıkmaz inş canım bizim oğlana da kalp ritmini falan 24 saat izlensin diye adını unuttum şimdi takmışlardı öyle bişey olursa korkma

yaaa size bakıcaam diye yemee yakacaam

ya bilmiyorumki, eskidende hic kilo hakkinda konusmamistik...yani sorun edermi etmezmi bilmiyorum..ama onu birdaha kaybetmekte istemiyorum..resmen aptal asik durumundayim elimi kolumu nereye koyacagimi sasirdim askerden geldigi icin biraz agzi bozulmus....fotumu goruncede guzelsin dedi..bende dedim cirkin olsam cirkinsin diyeceksin sanki diye..oda dedi asker donusu oldugu icin cok sorma, yorumlar farkli olur bak sonra dedibende guldum gectim..ama guzelsin deyincede havalara uctum demekki bende guzelim

canımmm kamera derse açabilirsin bence o kadar kilo verdin gül yüzünü görsün yüzünden anlaşılmaz bi kaç ay sonrada zaten gerek kalmaz bişey saklamaya

Oluruna bırak canım,nötr ol o zaman herşey en güzeline varır.

kız durumunda ne var fıstık gibi kızsın süperde kilo veriyorsun çok sürmez çıtır olursun hakkında hayırlısını diliyorum

çağatayyyyyyyyyyy

vallahi onu gorunce bundan emin olamiyorum dogacim,, kendimi kiloluyum diye daha degersz ve cirkin hissediyorum....

hem cagatay yedekte...ondan ayrilamam

kiz güzelsin tabii.gördük fotonu,biliyoruzda söylüyoruz.

Oluruna bırak canım,nötr ol o zaman herşey en güzeline varır.
bir normal davrana bilsem zaten hersey hallolacakti...olamiyorum iste...kizlar inanin msne gelince oluyorum sandim heyecandan..bende laf atmak istemiyorum 3dk ondanda ses cikmayinca dayanamadim engelledim...daha yeni kendime geldimama hala msndemi diye bakip duruyorum
kiz güzelsin tabii.gördük fotonu,biliyoruzda söylüyoruz.

kirmizim ismi ne ismi enistemizin

kirmizim merak ettim 70 lerdeki görüntünü.face e foto koysana.bakalim 1-2 ay sonra nasil olacaksin
siz oyle diyorsaniz dogrudur azerim...bende guzelim ozaman enistenizinadi LOKMAN benden 2 yas buyuk...simdi dedesnin bahcesinde kiraz topluyor soyle otursak bir kenarada onun topladigi kirazlari yesek ne olurdu ya

Son düzenleme:

kirazmi topluyor
demek lokman eniste senden iki yas büyük.valla iyiymis yasida.
foto ddim fotooo.lafi dolandirma.foto isteriz.koy bugün face e

tamam kiz tamam..koyarim aksam ona gosterdigim fotograflariama enisten olurmu bilemiyorum....ben gelin oldum o ayri

yaniiiiii.enisteye varda bize yokmiiiiiiiiiiii.

eger hayirliya olsun canim.hayirli degilse birseyler ciksin,bozulsun.hep hayirlisini iste Allah'tan.benim güzel Allah'im hayirli olmayacak dualarimizi kabul etmesin insallah

kizlar,Tunuslu arkadsima gidiyorum.cay icicez.
haftaya da Tunus dügününe gidicem,cok seviniyorum,merak ediyorum.ic arap dügünü görmedim.anlatirim size nasil oldugunu,gördükten sonra
hadi Tscüsssssssssssss

yaniiiiii.enisteye varda bize yokmiiiiiiiiiiii.

eger hayirliya olsun canim.hayirli degilse birseyler ciksin,bozulsun.hep hayirlisini iste Allah'tan.benim güzel Allah'im hayirli olmayacak dualarimizi kabul etmesin insallah

Amin canim Amin..Allahtan hayirlisini diliyorum zaten..eger hayirliysa olsun birseyler..hayirsizsa araya birseyler girsin....Hakkimizdan hayirlisi azerim....
ama bir gosen..gunlerce uyuyamadim onu dusunmekten, acaba evlimi,nisanlimi sevgilisi varmi...beni seviyormu..neler gecmediki aklimda..kendimi ayarliyordum guya...cok sakin olacaktim...alttan alacaktim bilmem ne..onu gorunce soktan cikamadim zaten...dogum tarihine kadar yazdim..vayy hala hatirliyorsun ne hafiza dedi.kiz arkadasim diyor yazmasaydin dogum tarihini sende unuttum deseydin diye..halbuki bende unutmustum ama nette bir yerde gormustum..oyle demedim tabiki

yanliz kaldim galiba

kizlar bugunku menum sadece yogurt..pazartesi ve dun yapacaktim ama yapamadim ekmek yedim oyuzden bugun yogurt yiyorum sadece..yarinda buyuk ihtimal yogurt yiyecegimbenim acilen bu 20 kiloyu vermem lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…