kolay gelsin zorlamaz inş
canımmm 80-89 topiğinde biri sırf akşamları müsli yiyerek kilo veriyordu
günaydın cemrem bende baslıcam cuma günü.15 gün yapıcam ..
şimdi sabah ve aksam 1 kase müsli yicem ben ama öğlen istediğim şeyi yeyebilecekmiyim..pek anlamadım bu diyeti :44:
hadi bakalım hayırlı olsun
ben başladım ama bozuldu hemen arkadaşlarla yemeğe gitmek zorunda kalınca..
kizlar ya..bir haftadir icimde firtinalar kopuyordu...sizinle paylasmamistim...sonrada annemin telasi unuttum...
bir hafta once uzun zamandir konusmadigim biriyle maillesmeye basladim..askerdeymisti son iki gunu kalmisti...msne ekle konusuruz dedi...yillar once ikimizde birbirimizden hoslaniyorduk ama o trde ve ben burdayim diye..sonu olmayacagi icin ayrilmistik...sonra tartismalar oldu ve kirilmisti bana silmisti msninden..iste tesaduf uzeri eski mailime bakinca ondan msj geldigini gordum bende duramadim cvp yazdim..ve dun aksam tesadufen karsilastik..konustuk...okadar iyi birisiydiki..beni uzmemek icin elinden geleni yapardi...kisaca bana cok deger verirdi...eskileri andik beraber..ve onu nekadar ozledigimi birkez daha anladim..benden kamerayi acmami istedi...seni gormeyi cok istiyorum dedi, ve malum kilomdan dolayi acamadim...ona herkesin uyudugunu kamerayi acamayacagimi soyledim..sonunda fotograflarimi gostermeyle ikna ettim...hala guzelsin ama cok sorma daha yeni askerlik bitti dedi:78::78: gorusuruz dedik kapattik....ben ona 3yil onceki fotolarimi gosterdim..ve bu durumda oldugum icin okadar utaniyorum ki kizlar....ona yalan soyledigim icin..benim icin cok degerli o..ama ben yalan soyledim
dükkanı hep ben kapatıyorum, iyi geceler...
kizlar kizlar gelemmiiiiiiiiiiiiiii
yanagizdan öpemmiiiiiiiiiiiiiii
baskalari tatlilari götürürkeenn
ben sevincten ölemmiiiiiiiiiiiiiii
KAÇINCI GÜNDESİN NASIL GİDİYOR ?
ben haşlanmış kabağımı yedim aman bi hoşuma gitti tatlı tatlı geldi şeker pancarı yer gibi hissettim
yanında domates salatalık biber maydanoz bi yiyişim var ölürsün gülmekten gizli gizli bi gelen olsa sabah sabah kabak yiyor diycek allahtan tekim arkadaş izinde o olsa gene yapamazdım
günaydın kızlar yarım poğaça bir bardak çay emme şekersiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?