Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kizlar ben 1 saat sonra bir arkadasla fitnesse gidecegim.bayanlar icinmis sadece.arkadasimin davetlisi olarak gidiyorum.normalde hic sevmem disarida spor yapmayi ama yarina iyi etki olur,birazdan bana degisiklik olur diye bir kereligine gidecegim.

cnm aşırı derece de çiğ köfte istio ama kendimi franlemem gerek :83:

ya bu tavuk gögsü kuru kuru gitmiyor tek basina yaaaa.ilk basta hevesle basladim yemege ama tabagin ceyregini yedim tikandim.ama hala midem kaziniyor.offffff:84:

ya bu tavuk gögsü kuru kuru gitmiyor tek basina yaaaa.ilk basta hevesle basladim yemege ama tabagin ceyregini yedim tikandim.ama hala midem kaziniyor.offffff:84:
Ben pişmemiş tavuk göğsünü dolaptan çıkartıp bıçak ile uzun ve ince ince diliyorum.Oldukça ince,döner gibi ama uzun.Sonra onları hiçbir işlem yapmadan balık tavasına koyuyorum.Ne yağ,ne baharat.Azıcık tuz ile kendi kendine ususssuuul usul közleniyor.İnanın hem kokusu hem tadı kuzu pirzola gibi oluyor,tavsiye ederim haşlanmış göğüsten hoşlanmayanlar için

Son düzenleme:

oda güzel oluyordur canim kesin.bende jülyen dogradim.ama ben azicik cok azcik yag ekledimbirde döner baharati ekledim.tadi harika oldu ama kuru yaaaaa.tavuk gögsünü cok severim ama böyle tek basina iyi omadi ama napiyim.dayanmam lazim.yarin cuma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…