kaptanım mavide pek pahalı ya, onun için oturmuş kilomun olması lazım, 55 olunca maviden alıcam işte bir motivasyon nedeni daha
aminnnn cumada olur.Sende de mi yokben bir de ilaç kullanıyorum hiç sekmezdi tarih, ağrım falan da olmazdı. Migren tuttu, karnım kocaman şiş ve asabiyetten birilerini dövecek hale geldim. Kurban olduğumun döngüsü başlamıyor ya hu. Yarın sabah ikimizde vuslata ermiş uyanalım
küçük enişteye yenilerek tarihe geçtin kızımmmmmmmmmmmhöööhhhhh demek ki benim çoktan tarz değiştirme vaktim gelmiş :)
he he basenlilerde de bi güzel olur ki.hiççç işim olmaz böyleleriyle.ayy bu çok güzelmiş
işte bu anlamsız gerginimsi yazılar hep o beklenen hala vakitlerinden.he he basenlilerde de bi güzel olur ki.hiççç işim olmaz böyleleriyle.
he he basenlilerde de bi güzel olur ki.hiççç işim olmaz böyleleriyle.
işte bu anlamsız gerginimsi yazılar hep o beklenen hala vakitlerinden.
Bunu bende gordum begendim ama yikarken ters cevirsek dahi o taslar duser diye vazgectim almaktan...
bendede güzel durmuyo ama beğeniyorum işte
Bunu bende gordum begendim ama yikarken ters cevirsek dahi o taslar duser diye vazgectim almaktan...
bence çok güzel duruyordur , 55 kilo insan da nasıl kötü durabilir ki
ada oruçlu değil misin senSuan bisiklet cevirmeye basladim bilem))
Yapistirma degildi iple tututurulmustu ama tas duserse onun yeri kotu durur diye almadim yoksa modeli cok guzel....yapıştırma ise düşer evet ...
Orucum canim bisey olmaz oturdugum yerden ceviriyorum mini bisikletada oruçlu değil misin sen
Biz seninle ayni olmuyormuyduk regli senin gunun mu degisti benim ayin 28 hic sasmiyor bu aralar masallah diyeyimişte bu anlamsız gerginimsi yazılar hep o beklenen hala vakitlerinden.
senin gibi minnak da basen olsa oda ancak basencikk olur.bendede güzel durmuyo ama beğeniyorum işte
kaptanım ben en son 56,7 geldim,56,5 u gördümde 55 i yıllardır hiç görmedim tartıda
sen beni bütün görmedin sanırım,safi basen
Orucum canim bisey olmaz oturdugum yerden ceviriyorum mini bisiklet)) sonra sizarim koltuguma ) biraz hareketw ihtiyacim var sirf hareket olsun diye kalktim balkon yikadim ev supurdum sildim toz aldim kizi yikadim kendim yikandim simdi bisiklet ceviriyom )))
bugün benimyürüyüş parnerim aradı sabah
gelde yürüyek diye
bende gidinc söyleidm valla haklısın diyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?