Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

kaptanım mavide pek pahalı ya, onun için oturmuş kilomun olması lazım, 55 olunca maviden alıcam işte bir motivasyon nedeni daha

Tatlım ben işte kampanya takibini sıkı yapıyorum .. 60 a aldım maviden ..
outlet te izmitte .

lcw de ki güzel canım bu arada doğru bulmuşum

aminnnn cumada olur.

höööhhhhh demek ki benim çoktan tarz değiştirme vaktim gelmiş :)
küçük enişteye yenilerek tarihe geçtin kızımmmmmmmmmmm

yapıştırma ise düşer evet ...
Yapistirma degildi iple tututurulmustu ama tas duserse onun yeri kotu durur diye almadim yoksa modeli cok guzel....

Ayyy beñ bu bayramda elbise giyecem bir sürü elbisem var altima guzel bir korse bulsam cok guzel durur elbiselerim ben yazın pantalon giymeyi sevmiyom ya etek ya elbise altan hava gelecek boyle pufur pufur

ada oruçlu değil misin sen
Orucum canim bisey olmaz oturdugum yerden ceviriyorum mini bisiklet )) sonra sizarim koltuguma ) biraz hareketw ihtiyacim var sirf hareket olsun diye kalktim balkon yikadim ev supurdum sildim toz aldim kizi yikadim kendim yikandim simdi bisiklet ceviriyom )))

kaptanım ben en son 56,7 geldim,56,5 u gördümde 55 i yıllardır hiç görmedim tartıda
sen beni bütün görmedin sanırım,safi basen

bi de kilolarını yazmış :))) ben ezbere biliyorm gülüm kilolarınızı ... her sorana küsüratlı mı söylüyorsun 55 sin işte

bende sil süpüre kalkacağım şimdi

bugün benimyürüyüş parnerim aradı sabah
gelde yürüyek diye
bende gidinc söyleidm valla haklısın diyoo

barıştınız yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…