Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Günaydın. Dun 3 saatlik uykuyla geçen günün ardından bugün yeni uyandım.

Dün çok kötü hissediyordum kendimi. Göbeğim ağır geliyordu resmen sislikten. Az sonra tartılcam bakalım merak ettim. :)

dur daha şimdi ki tartı güzel çıkmaz ...4-5 i bekle

Gun icinde yaya yaya 2.5 icince gece sıkıstirmiyor ama 2 lt 4saatte icince gece boyu wc yolu )

kızlar kotu kaç beden giyiniyorsunuz, biraz önce LCW de taşlı şık bir kot gördüm, ama denemedim, Bayramda alayım diyorum, işte motivasyon için bir sebep

canım ben en son maviden aldım , 26 beden
1.63 e o zaman 58.5 falandım hoş hala oluyor bu ara 1.5 kilo kadar artı görebiliyorum .

Ama lcw zaten 1 beden küçük almak gerekiyor , kalıpları geniş . sen lcw de 28 den büyük alma da

tamam kaptanim aynem devamm bubhafta halay basi olmayi yine cok isterdim:))

kaptanım mavide pek pahalı ya, onun için oturmuş kilomun olması lazım, 55 olunca maviden alıcam işte bir motivasyon nedeni daha

rica ederim canım, ilk etapta 15-20 dk dayanabiliyor insan, hemen pes etme olur mu, birde az yapsan bile ısınma ve soğuma hareketlerini mutlaka yap, sonra ertesi gün yerinden kalkamıyorsun, tecrübeyle sabittir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…