- 30 Mayıs 2017
- 964
- 4.545
- 33
- 31
Günaydın. Dun 3 saatlik uykuyla geçen günün ardından bugün yeni uyandım.
Dün çok kötü hissediyordum kendimi. Göbeğim ağır geliyordu resmen sislikten. Az sonra tartılcam bakalım merak ettim. :)
Kizima aliyoruz.. ama benim giymediğim bayramlik gibi duran dolapta cok kiyafetum var ve artik onlar bana olmaya basladi bilekızlar bayramlık alıyormusunuz
oruç tutmuyorum ki yemek yemem lazımdur daha şimdi ki tartı güzel çıkmaz ...4-5 i bekle
oruç tutmuyorum ki yemek yemem lazım
kılçıklı fasulye dedin beni benden aldın banu
Gun icinde yaya yaya 2.5 icince gece sıkıstirmiyor ama 2 lt 4saatte icince gece boyu wc yoluSorma ada bende öyleyim bir gün yatağa yapacamm
Yaaaa masummm kızım sen ne kadar incesin demek ki spor seni iyi sıkılaştırmis..
Maşallah diyorum bence emeklerinin karşılığı gayet güzel sonuç vermiş
Canım dediğim gibi sen strese girdin vücudun tepki veriyor..
Halanla beraber geçsin gitsin.
Ausencia duasına Koccaman bur amin
kızlar kotu kaç beden giyiniyorsunuz, biraz önce LCW de taşlı şık bir kot gördüm, ama denemedim, Bayramda alayım diyorum, işte motivasyon için bir sebep
kızlar kotu kaç beden giyiniyorsunuz, biraz önce LCW de taşlı şık bir kot gördüm, ama denemedim, Bayramda alayım diyorum, işte motivasyon için bir sebep
kaynak yaptım milletin sahurunaanaaaaam o zaman ne şişliği
sen yufka yemiştin di mi dünsahurda ... tutmadığın orucun sahurunda ne işin var :)))))
tamam kaptanim aynem devamm bubhafta halay basi olmayi yine cok isterdim:))Devaaaaam
Öyle artıları görüp tatlılara dala dala bu bugünlere geldik zaten .
Şİmdi irade zamanı .
Her yoldan çıkacak gibi olduğunda ben kızlara karşıda takıma karşıda sorumluyum , bu cızı yiyemem de .
Ve eminim canım çok kısa sürede sende zaten yemek bile istemeyeceksin
Mis gibi etli fasulye
Sarayca baktım da şimdi hangisi bacım , cepleri incili olan mı skinny .. o ise .. yahu lcw kota 80 tl verilmez
kaynak yaptım milletin sahuruna
Ya ben annem sahur yaparken kendime kahve yapiyordum. Uyumamam lazımdı gece. Çok güzel koktu burnuma duramadim
bana 28 olur her halde, gerçi göbek çok ama bayrama kadar veririmoyyyy tam benimmm tarzımm , 27-28 beden
canım ben en son maviden aldım , 26 beden
1.63 e o zaman 58.5 falandımhoş hala oluyor bu ara 1.5 kilo kadar artı görebiliyorum .
Ama lcw zaten 1 beden küçük almak gerekiyor , kalıpları geniş . sen lcw de 28 den büyük alma da
rica ederim canım, ilk etapta 15-20 dk dayanabiliyor insan, hemen pes etme olur mu, birde az yapsan bile ısınma ve soğuma hareketlerini mutlaka yap, sonra ertesi gün yerinden kalkamıyorsun, tecrübeyle sabittir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?