- 19 Şubat 2012
- 10.928
- 32.458
- 598
benim aradaki günler kısa biraz.3 haftayı bulmuyor.cuma 3 hafta olacak.Biz seninle ayni olmuyormuyduk regli senin gunun mu degisti benim ayin 28 hic sasmiyor bu aralar masallah diyeyim)
Kolay gelsin kaptanicem ben sabah yaptim yaptim ev temizligi sonra kalkamiyorum yerimden..bi de kilolarını yazmış :))) ben ezbere biliyorm gülüm kilolarınızı ... her sorana küsüratlı mı söylüyorsun 55 sin işte
bende sil süpüre kalkacağım şimdi
barıştınız yani
Orucum canim bisey olmaz oturdugum yerden ceviriyorum mini bisiklet)) sonra sizarim koltuguma ) biraz hareketw ihtiyacim var sirf hareket olsun diye kalktim balkon yikadim ev supurdum sildim toz aldim kizi yikadim kendim yikandim simdi bisiklet ceviriyom )))
senin gibi minnak da basen olsa oda ancak basencikk olur.
Hiimmm benim polikistik over olunca cook sukur zayifladikca gunu gunune olmaya basladim eyyy zayiflik nelere kadirsinbenim aradaki günler kısa biraz.3 haftayı bulmuyor.cuma 3 hafta olacak.
bi de kilolarını yazmış :))) ben ezbere biliyorm gülüm kilolarınızı ... her sorana küsüratlı mı söylüyorsun 55 sin işte
Geleyim bacimhey maşallah
yardıma gel ada işyeri çok yoğun
basencik mibende mi
yinede teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
maşallahGeleyim bacim)) bu aralar enerjik hissediyom kendimi oruc olmama ragmen aksamda kizi asagiya indirecem peşinden kosacam hoop eve gel masayı hazirla yemek falan sonra dirilis zamani ))
Yok canim 4 gun kulladim o nasil istah acti anlatamam doyma hissim gitti bi anda doymadim doyamadim dedim yok boyle olmayacak biraktim... ramazan sonrası bakarim duruma yesil cayi biraktim benim kansizlik sebebim bu biliyorum.... daha öncede diyetteyken yesil cay icerdim onu birakinca kan degerletim yukseliyor.......maşallah
sen kan hapını kullanıyosun demi?
Aman düşersin kiz olmazzzz
ada ihmal etme gece yatmadan önce al yat sahurda yiyiyosun nasılsaYok canim 4 gun kulladim o nasil istah acti anlatamam doyma hissim gitti bi anda doymadim doyamadim dedim yok boyle olmayacak biraktim... ramazan sonrası bakarim duruma yesil cayi biraktim benim kansizlik sebebim bu biliyorum.... daha öncede diyetteyken yesil cay icerdim onu birakinca kan degerletim yukseliyor.......
Sahur yapmiyorum canim ben sahursuz tutuyorum evet bi anda yukselmiyor aile hekimi bana dediki haftada iki gun bile kullansan sana yeter dedi....ramazan sonrası haftada iki gun deniyecem simdi aclikla bas etmek zor olur benim icinada ihmal etme gece yatmadan önce al yat sahurda yiyiyosun nasılsa
bu kan çok tuhaf bişey hemen yükselmiyo biliyosun
Sahur yapmiyorum canim ben sahursuz tutuyorum evet bi anda yukselmiyor aile hekimi bana dediki haftada iki gun bile kullansan sana yeter dedi....ramazan sonrası haftada iki gun deniyecem simdi aclikla bas etmek zor olur benim icin))
bi de kilolarını yazmış :))) ben ezbere biliyorm gülüm kilolarınızı ... her sorana küsüratlı mı söylüyorsun 55 sin işte
bende sil süpüre kalkacağım şimdi
barıştınız yani
ay seni mi kırcamdüz 55 diyim gitsin demi ama
inşallah masum,yüzdün kuyruğuna geldin sende
he aynenn , ya zaten küsecegim biridie degil 4 yıldır aynı binadyız yüz yüze bakıyoruz
ama çok alıngan , benden bile alıngann
bende bir gün 58 im diyecegim inşşşşş
26 mı 26 mıcanım ben en son maviden aldım , 26 beden
1.63 e o zaman 58.5 falandımhoş hala oluyor bu ara 1.5 kilo kadar artı görebiliyorum .
Ama lcw zaten 1 beden küçük almak gerekiyor , kalıpları geniş . sen lcw de 28 den büyük alma da
Ahhh basennn ahhh ben safii basenimm yahuuuahh bu basenler bu basenler ben kot bedenmimi hiç demeyim.kol ölçüsü göğüs ölçüsü isteyen var mı
Begüm bende bacımmmmmm bendeekaptanım ben en son 56,7 geldim,56,5 u gördümde 55 i yıllardır hiç görmedim tartıda
sen beni bütün görmedin sanırım,safi basen
26 mı 26 mı
Tabiii basen yokk Toto yokkkbende isteremmm bendeeee
Ahhh basennn ahhh ben safii basenimm yahuuu
Begüm bende bacımmmmmm bendee
Hazirrr olun topik biraz sonra size basenn şov yapcemmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?