Cuma Zayıflama Yarışması 7. Takım

Kolay gelsin kaptanicem ben sabah yaptim yaptim ev temizligi sonra kalkamiyorum yerimden..))

hey maşallah
yardıma gel ada işyeri çok yoğun

senin gibi minnak da basen olsa oda ancak basencikk olur.

basencik mibende mi
yinede teşekkür ederim güzel düşüncelerin için

hey maşallah
yardıma gel ada işyeri çok yoğun

basencik mibende mi
yinede teşekkür ederim güzel düşüncelerin için
Geleyim bacim )) bu aralar enerjik hissediyom kendimi oruc olmama ragmen aksamda kizi asagiya indirecem peşinden kosacam hoop eve gel masayı hazirla yemek falan sonra dirilis zamani ))

maşallah
sen kan hapını kullanıyosun demi?
Yok canim 4 gun kulladim o nasil istah acti anlatamam doyma hissim gitti bi anda doymadim doyamadim dedim yok boyle olmayacak biraktim... ramazan sonrası bakarim duruma yesil cayi biraktim benim kansizlik sebebim bu biliyorum.... daha öncede diyetteyken yesil cay icerdim onu birakinca kan degerletim yukseliyor.......

ada ihmal etme gece yatmadan önce al yat sahurda yiyiyosun nasılsa
bu kan çok tuhaf bişey hemen yükselmiyo biliyosun

ada ihmal etme gece yatmadan önce al yat sahurda yiyiyosun nasılsa
bu kan çok tuhaf bişey hemen yükselmiyo biliyosun
Sahur yapmiyorum canim ben sahursuz tutuyorum evet bi anda yukselmiyor aile hekimi bana dediki haftada iki gun bile kullansan sana yeter dedi....ramazan sonrası haftada iki gun deniyecem simdi aclikla bas etmek zor olur benim icin ))

Sahur yapmiyorum canim ben sahursuz tutuyorum evet bi anda yukselmiyor aile hekimi bana dediki haftada iki gun bile kullansan sana yeter dedi....ramazan sonrası haftada iki gun deniyecem simdi aclikla bas etmek zor olur benim icin ))

ben gece yatarken aldığımdan heralde açlık hissetmedim
o ferritine haftada 2 gün yetmez ama yaa ben hergün kullandımda 18 ayda 2 den 27 ye çıktı,şimdi kaç hiç bilmiyorum bile bayramdan sonra baktırıpta ilaca başlamak istiyorum

bi de kilolarını yazmış :))) ben ezbere biliyorm gülüm kilolarınızı ... her sorana küsüratlı mı söylüyorsun 55 sin işte
bende sil süpüre kalkacağım şimdi

barıştınız yani

he aynenn , ya zaten küsecegim biridie degil 4 yıldır aynı binadyız yüz yüze bakıyoruz
ama çok alıngan , benden bile alıngann

ay seni mi kırcam düz 55 diyim gitsin demi ama

bende bir gün 58 im diyecegim inşşşşş

26 mı 26 mı
Tabiii basen yokk Toto yokkk bende isteremmm bendeeee
ahh bu basenler bu basenler ben kot bedenmimi hiç demeyim.kol ölçüsü göğüs ölçüsü isteyen var mı
Ahhh basennn ahhh ben safii basenimm yahuuu
kaptanım ben en son 56,7 geldim,56,5 u gördümde 55 i yıllardır hiç görmedim tartıda
sen beni bütün görmedin sanırım,safi basen
Begüm bende bacımmmmmm bendee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…